Varşova – Krakow
7 Gece 8 Gün
Transavia Havayolları Seferi ile
999
 €
.00
'den itibaren

YAZ DÖNEMİ

İSKANDİNAVYA

5 ÜLKE 7 ŞEHİR

POLONYA-LİTVANYA-LETONYA-ESTONYA-FİNLANDİYA

Varşova (2) & Kaunas – Vilnius (1) & Riga (2) – Tallinn (1) & Helsinki (1)


Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

7 Gece / 8 Gün

15 Nisan Tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda oda başı 50 Euro / Single oda 25 Euro

 

1.Gün          İSTANBUL –  VARŞOVA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 09.00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1765 sefer sayılı uçuşu ile saat 12.25’de Varşova’ya hareket ve yerel saat ile 13.45’de varışın ardından Varşova şehir turu. Kral Yolu’nu takip ederek Üç Haç Meydanı, Charles de Gaulle Meydanı, Stalin mimarisinin en güzel örneklerinden olan Bilim ve Kültür Sarayı görülecektir. II. Dünya Savaşı sırasında tarihin gördüğü en büyük bombardımanı yaşamış, taş taş üstünde kalmayacak şekilde tamamen yıkılmış bu kentin yeniden inşa edilmiş merkezi olan Eski Şehir bir sonraki durağımız. III. Zygmunt’un sütun heykeli, Kraliyet Sarayı, Saint Jan Kilisesi ve Çanlı Meydan göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

2.Gün          VARŞOVA – KRAKOW – VARŞOVA

Sabah kahvaltısının ardından Krakow Turu. Turumuz esnasında Wawel Sarayı Kompleksi, Vistülü (Wisla) Nehri, Kopernik’in evi, Maria Magdelena Meydanı, 12 Havariler Kilisesi, Aziz Meryem Kilisesi ve Kapalı Çarşı görülecek yerler arasında. Tur sonrası Varşova’ya dönüş. Geceleme otelimizde.

3.Gün          VARŞOVA – KAUNAS – VILNIUS

Sabah kahvaltısının ardından Litvanya’ya hareket. Turumuzun en uzun süren otobüs yolculuğu ile (400km / 6 saat) Kaunas’a varış. Varışı takiben Kaunas şehir turu. Litvanya’nın bu ünlü kentini gezmemizin ardından Vilnius’a hareket. Varışımızı takiben otele yerleşme. Geceleme otelimizde.

4.Gün          VILNIUS – SIAULIAI – RİGA

Sabah kahvaltısının ardından Vilnius şehir turu. UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde olan Vilnius şehir merkezini geziyoruz.        St. Peter ve Paul Kilisesi, Katedral Meydanı ve Vilnius Katedrali, Meclis Meydanı ve şehir surları göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrasında Letonya’nın Başkenti Riga’ya hareket. Yol üzerinde Siauliai şehrindeki ünlü Haçlar Tepesi’ni göreceğiz. Riga’ya varış ve otele yerleşme. Geceleme otelimizde.

5.Gün        RİGA

Sabah kahvaltısının ardından dünyanın en iyi korunmuş tarihi şehirlerinden biri olan Riga şehir turu. Ondördüncü yüzyıl yapısı Riga Kalesi, St. Jacob's Kilisesi, Brotherhoods of the Blackheads Evi, ilginç hikayesi ile ünlü büyük ve küçük Guildhalls ile Kediler Evi, eski şehir duvarları, Dom Kilisesi, tiyatro ve Parlemento Binası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası dileyen konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Dauvaga nehir turumuza katılabilir (35 Euro), Riga'yı bir başka perspektiften görme fırsatı yakalayabilirler. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

6.Gün          RİGA – TALLINN

Kahvaltının ardından Tallinn’e hareket. İki saat süren yolculuğun ardından Tallinn’e varış ve şehir turu. Ortaçağın en eski kentlerinden biri olan Tallinn gezisinde, eski şehir meydanı, Toonmpea Kalesi, Dome Katedrali ve Niguliste Kilisesi görülecek yerler arasında. Şehir turunun ardından serbest zaman, Akşam dileyen misafirlerimiz için ekstra Viking Köyü’nde akşam yemeği turu (50 Euro). Geceleme otelimizde.

7.Gün          TALLINN – HELSINKI

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Roca Al Mare turu yapılacaktır (50 Euro). Avrupa’da sayısı az olan açıkhava müzelerinden In Rocca Al Mare turunda 18. yy. Estonya kırsal yaşamına tanık oluyoruz. Öğleden sonra feribot ile Helsinki’ye hareket. Helsinki’ye varış ve Helsinki şehir turu. Kaivopuisto Parkı, Senato Meydanı (Senaatintori), bir kayanın içine oyularak yapılmış ünlü Temppeliaukio Kilisesi, Neoklasik stilde yapılmış katedral ve liman görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

8.Gün          HELSINKI – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Sumenlinna Kalesi turu (40 Euro). Sumenlinna, Finlandiya’nın en önemli tarihi askeri yapılarından biridir. Helsinki yakınında yer alan ada üzerinde kurulu kale, 18. yüzyılda İsveçliler tarafından yapılmıştır. 1991 yılında UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne alınan kaleye teknelerle gidiş. Tur sonrası havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 1764 sefer sayılı uçuşu ile 18.25’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 21.50’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

Türk Hava Yolları ile İstanbul – Varşova / Helsinki – İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti,

— Programda belirtilen şehirlerde 7 gece oda kahvaltı bazında konaklamalar,

— Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli,

— Panoramik olarak yapılacak Varşova, Krakov, Kaunas, Vilnius, Riga, Tallin ve Helsinki şehir turları,

— Türkçe rehberlik hizmetleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)

— İsteğe bağlı seyahat sigortası (15 Euro)

— Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL

— Ekstra turlar ve kişisel harcamalar,

NOTLAR

- Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta ve yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Tura katılım için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

FOTOGRAFLAR


OTELLER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

 

Varşova   4* Radisson Blu Sobieski vb.

Vilnius     4* Best Western New Vilnius Hotel vb.

Riga         4* Radisson Blu Daugava vb.

Tallin       4* Park Inn Central Hotel vb.

Helsinki  4* Holiday Inn West Hotel vb.

999 Euro

250 Euro

949 Euro

150 Euro