İskandinavya 4
7 Gece 8 Gün
Türk Hava Yolları ile Tarifeli
1149
 €
.00
'den itibaren


ŞEKER BAYRAMI

İSKANDİNAVYA

KOPENHAG (2) & KOPENHAG – DFDS CRUISE (1) & OSLO (2) & STOCKHOLM (2)

1 gemi yolculuğu & 1 akşam yemeği dahil…


(Kopenhag Gidiş – Stockholm Dönüş)

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

7 Gece / 8 Gün

14 Nisan Tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda oda başı 200 Euro / Single oda 100 Euro

 

1. Gün          İSTANBUL – KOPENHAG

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 06.30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1783 sefer sayılı uçuşu ile saat 08.50’de Kopenhag’a hareket. Yerel saat ile 11.10’da Kopenhag’a varış. Varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüz ile panoramik şehir turu. Turumuz esnasında; Christianborg Kalesi, Amelienborg Kalesi (Kraliyet Sarayı), Küçük Denizkızı,  Avrupa’nın en uzun yaya yolu olan Stroget, Nyhavn Kanalı, ortaçağ borsa binaları, Belediye Binası Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün              KOPENHAG

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Danimarka Şatoları ve Rivierası turuna katılabilirler (65 Euro). Tur sırasında Kronborg Hamlet Kalesi ve Frederiksborg Kraliyet Yazlık Evi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

3. Gün            KOPENHAG – OSLO (GEMİ)

Sabah kahvaltısının ardından şehri keşfetmek ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Tivoli Bahçeleri turuna katılabilirler (40 Euro). Turumuz esnasında Tivoli Bahçesi, İskandinavya’nın en eski eğlence parkı ve adeta masallardan çıkmış yapılar görülecek yerler arasında. Tur sonrası otele dönüş, odaların boşaltılması ve Kopenhag’a bizi götürecek gemiye     (DFDS Cruise) gitmek üzere limana hareket. Yapılacak sayısız aktiviteyle dolu olan gemide akşam yemeği ve geceleme.

4. Gün             OSLO

Teknede kahvaltı. Saat 09.30’da Oslo’ya varış ve şehir turu. Turumuz esnasında; Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapı olarak bilinen Belediye Sarayı, Folk Müzesi, Viking Gemileri Müzesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Skitramp Rampast Vigeland Parkı, Residance Müzesi ve Frogner Parkı görülecek yerler arasında. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

5. Gün                OSLO

Sabah Kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Flam Fyord turuna katılabilirler (165 Euro). Tam gün sürecek bu turumuzda ana kara içerisine 250 km girmiş olan dünyanın en büyük fiyordunu görüyoruz. Sabah erken saatte otelimizden ayrılıp Flam’a hareket ediyoruz. Olağan üstü tabiat güzellileri eşliğinde yapacağımız otobüs yolculuğumuzda, 12.yüzyıldan kalma ve inşaatında çivi kullanılmayan Borgund kilisesini görüp dünyanın en uzun tüneli olan Laerdal’dan geçerek Flam’a varıyoruz. Vereceğimiz serbest zamanın ardından iki saat sürecek Flam – Gudvangen arasındaki tekne yolculuğumuzda yüksek, dar fyordlar, şelaleler ve küçük fyord köyleri sizleri manzarasıyla büyüleyecek.  Gudvangen’e varışımızın ardından Oslo’ya dönüyoruz. Dönüş yolu üzerinde Aurland vadisi üzerinden, panoramik noktada durup fotoğraf molası veriyoruz. Ardından otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

6. Gün           OSLO – KARLSTAD – STOCKHOLM

Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında hemen hareketle Karlstad, Uppsala ve Örebro üzerinden Stockholm’e doğru yola çıkıyoruz (525km/7,5 saat). Karlstad’da mola veriyoruz. Saat 17.00 civarı Stockholm’e varış. Geceleme otelinizde.

7. Gün        STOCKHOLM

Sabah kahvaltısının ardından Stockholm şehir turu. Turumuz esnasında; Fjallgatan Tepesi, ortaçağdan kalma Gamla Stan, Djurgarden Parkı, Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası, Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Öğleden sonra alışveriş imkânı sunan caddelerde serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Uppsala Üniversitesi ve Kalesi turuna katılabilirler (65 Euro). Turumuz sırasında şehrin merkezindeki ünlü katedral, Uppsala Kalesi ve İskandinavya’nın Harvard’ı olan Uppsala Üniversitesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

8. Gün             STOCKHOLM – ISTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Drottningholm Kraliçe Adası tekne turuna katılabilirler (65 Euro). Bu tur esnasında Maeleren Gölü üzerinde tekne ile bir gezinti ardından yerel rehber eşliğinde Kraliyet Sarayı'nın açık olan bölümlerini dolaşılacaktır. Tur sonrası havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1796 sefer sayılı uçağı ile 17.25’te İstanbul’a hareket. Saat 21.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

—  Türk Havayolları ile İstanbul – Kopenhag / Stockholm – İstanbul parkurunda uçak bilet,

—  Havalimanı vergileri,

—   4*  otellerde 6 gece oda kahvaltı konaklamalar,

—  DFDS Cruise’da (gemi) 1 gece yarım pansiyon konaklama,

—  Alan/otel/alan transferleri,

—  Kopenhag – Oslo arası gemiyle yolculuk,

—  Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri,

—  Kopenhag, Oslo ve Stockholm şehir turları,

—  Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri.

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro ),

—  Zorunlu sigorta ücreti (20 Euro),

—  Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

—  Yurt dışı çıkış harcı bedeli,

—  Müze ve ören yerleri girişleri,

—  Rehber ve şoför bahşişleri.

 

NOTLAR

- Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.  r. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

- Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

 

FOTOGRAFLAR