İskandinavya & Rusya
8 Gece 9 Gün
Beyaz Geceler
1999
 €
.00
'den itibaren

YAZ DÖNEMİ

Beyaz Geceler

İSKANDİNAVYA & RUSYA

STOCKHOLM (2) & STOCKHOLM - SILJA LINE CRUISE (1) & HELSINKI (1) &

ST. PETERSBURG (2) & MOSKOVA (2)

1 gemi yolculuğu & 1 akşam yemeği dahil…


(Stockholm Gidiş – Moskova Dönüş )

Aeroflot Havayolları Tarifeli Seferi ile

8 Gece / 9 Gün

15 Nisan Tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda oda başı 50 Euro / Single oda 25 Euro

    1.Gün             İSTANBUL – STOCKHOLM

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 04 Temmuz saat 23.30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Aeroflot Havayolları SU 2135 sefer sayılı uçuşu ile 01.55’de Moskova’ya hareket. 05.55’de varış ve Aerflot Havayolları SU 2210 sefer sayılı uçuşu ile saat 10.50’de Stockholm’e hareket ve yerel saat ile 11.00’da varış. Varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüzle panaromik şehir turu. Turumuz esnasında; Fjallgatan Tepesi, ortaçağdan kalma Gamla Stan, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapı olarak bilinen Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası, Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

2.Gün             STOCKHOLM

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Drotthingholm Kraliyet Sarayı ve 17. Y.Y dan kalma ünlü Viking Vasa Gemisi’ni görebileceğiniz müze gezisine katılabilirler (70 Euro). Tur bitimi serbest zaman. Ardından otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

3.Gün             STOCKHOLM – HELSINKI (GEMİ)

Sabah kahvaltısının ardından şehri keşfetmek ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Uppsala Üniversitesi ve Kalesi turuna katılabilirler (65 Euro). Turumuz sırasında şehrin merkezindeki ünlü katedral, Uppsala Kalesi ve İskandinavya’nın Harvard’ı olan Uppsala Üniversitesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Helsinki’ye bizi götürecek gemiye (Silja Line Cruise) gitmek üzere limana hareket. Saat 17.00’da hareket. Yapılacak sayısız aktiviteyle dolu olan gemide akşam yemeği ve geceleme.

4.Gün             HELSINKI

Teknede kahvaltı. Saat 09.30’da Helsinki’ye varış ve Helsinki şehir turu. Turumuz esnasında; Sibelius Anıtı’nın da bulunduğu Senato Meydanı, Tempellaukkio Rock Kilisesi, Parlamento Meydanı ve Kraliyet Opera Binası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

5.Gün             HELSINKI – ST. PETERSBURG

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve St. Petersburg’a hareket. Yaklaşık 3 saat sürecek yolculuğun ardından panoramik şehir turu. Turumuzda; Nevski Caddesi, Puşkin Anıtı, Avrora Gemisi ve Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize hareket ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek St. Petersburg Restaurant’daki Rus Gecesi turuna katılabilirler (60 Euro). Geceleme otelinizde.

6.Gün             ST. PETERSBURG

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Hermitage Müzesi turuna katılabilirler (45 Euro). Çarlık dönemine ait yaklaşık 4 milyon eseri barından ve Neva Nehri yanında bulunan, Dünya’nın ve Rusya’nın en büyük müzelerinden Hermitage Müzesi, en çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeni ile Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz öğleden sonra ekstra Petergoff Sarayı turuna katılabilirler (50 Euro). Finlandiya Körfezi’nde bulunan ve Petro’nun planlarını kendi çizdikten sonra İtalyan mimar Rastrelli’ye inşa ettirdiği yazlık saraydır. Paris’teki Versailles’a rakip binası, 150 anıtsal çeşme ve 4 şelalenin süslediği bahçeleri ile muhteşem bir saray kompleksidir. II. Dünya Savaşı sırasında büyük zarar görmesine rağmen tüm ihtişamıyla ilk mimarisine sadık kalınarak restore edilmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Akşam Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Troika Restoran’daki gala yemeğine katılabilirler (70 Euro). Geceleme otelimizde.

7.Gün             ST. PETERSBURG- MOSKOVA

Sabah kahvaltısı ve odaların boşaltılması. Özel otobüsümüz ile havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Aeroflot Havayolları’nın SU15G sefer sayılı uçuşu ile saat 13.50’de Moskova’ya hareket. Saat 15.05’da varış ve panoramik şehir turu. Turumuz esnasında; Tverskaya Caddesi, Moskova Nehri, Poklonnoya Tepesi, Bosoi Tiyatrosu, Kızıl Meydan ve Kremlin Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

8.Gün             MOSKOVA

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek Moskova Metrosu, Arbat Caddesi ve Nazım Hikmet Mezarlığı turuna katılabilirler. (35 Euro). Turumuz hemen hemen tüm Dünya’nın en güzel dekore edilmiş metrosu olarak kabul ettiği Moskova Metrosu gezisi ile başlıyor. Her gün milyonlarca kişinin taşındığı bu sanat harikası metro 1931 yılında inşa edilmeye başlanmış olup, günümüze kadar uzanmıştır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek Kremlin turuna katılabilir (50 Euro). 12. yy’da yaptırılan Moskova’nın yanı sıra Rusya’nın da simgesi haline gelen Kremlin gezimizde 2 ayrı katedrali gezeceğiz. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek kokteylli Nehir Turuna katılabilirler (40 Euro).Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

9.Gün             MOSKOVA – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden konuklarımıza ekstra olarak tam gün düzenlenecek Kremlin ve Borodino Panorama Müzesi turu sunulabilir (65 Euro). 12. yy’da yaptırılan Moskova’nın yanı sıra Rusya’nın da simgesi haline gelen Kremlin gezimizde 2 ayrı katedrali gezeceğiz. Borodino Panorama Müzesi’nde de Fransız ve Rus ordularının 1812 yılında karşılaştığı Borodino Ovası'nda gerçekleşen ve elli binden fazla insanın ölümüne neden olan bu savaşın 115 m uzunluğunda ve 15 m yüksekliğinde devasa bir tablo üzerindeki 3 boyutlu görünümünü izlerken bir an kendinizi savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz. Tur bitimi havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Aeroflot Havayolları’nın SU 2134G sefer sayısı ile 23.10’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 01.05’te İstanbul’a varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

Aeroflot Havayolları ile İstanbul – Moskova – Stockholm / Moskova – İstanbul parkurunda ekonomi sınıfı uçak bileti,

—  Aeroflot Havayolları ile St. Petersburg – Moskova parkurunda ekonomi sınıfı iç hat uçak bileti,

—  Havalimanı vergileri (150 EUR)

—  Silja Line Cruise’da 1 gece yarım pansiyon konaklama,

—  4*  otellerde 7 gece oda kahvaltı bazında konaklamalar,

—  Tüm alan/otel/alan transferleri,

—  Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri,

—  Stockholm, Helsinki, St. Petersburg ve Moskova panoramik şehir turları,

—  Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri.

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

  Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro ) – İzmir Ankara için Vize ücreti ( 140 Euro )

—   Zorunlu sigorta ücreti (15 Euro)

—   Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

—   Yurt dışı çıkış harcı bedeli

—   Müze ve ören yerleri girişleri

—   Rehber ve şoför tipleri

 

 

NOTLAR

-. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir . Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

 

 

FOTOGRAFLAR