Yunanistan Halkidiki
11.10.2013 3 Gece 4 Gün

99
 €
.00
'den itibaren

                                                       YUNANİSTAN HALKİDİKİ

                                                             Deniz, Güneş, Kum, Eğlence

                                                4  HOTELLER’DE 3 GECE 4 GÜN KONAKLAMA

 (4* Pallini Beach Hotel vb. / 4* Athos Palace Beach Hotel vb. / 4* Calimera Simantro Beach Hotel vb.)

15-19 Mayıs / 12-16 Haziran / 19-23 Haziran / 26-30 Haziran

3-7 Temmuz / 10-14 Temmuz / 17-21 Temmuz / 24-28 Temmuz

OTOBÜS İLE

3 Gece / 4 Gün

Akşam saat 22.00 de Kadıköy evlendirme dairesi, saat 22.30 de Beşiktaş Yıldız Camii Önü ve saat 23.00 da Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket ile Tekirdağ üzerinden İpsala’ya yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç yarım saat önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.) Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından varışımızda gümrük ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve ardından Yunanistan’a geçerek, Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe ve Kavala üzerinden Halkidiki’ye tahmini saat 10:00’da varış. Tercih ettiğimiz otelimize transfer. Otele yerleşme ve serbest zaman. (Otele giriş saatleri 14:00’dır. Odaların hazır olması durumunda erken giriş yapılabilir.)

 

2. gün | Halkidiki

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Kassandra Körfezi, Petralona & Thessaloniki (Selanik) & Outlet, Meteora, Athos Körfezi, Jeep Safari, Sirtaki Gecesi ve Skiathos Adası gibi turlara katılabilirler. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

3. Gün   | Halkidiki

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Kassandra Körfezi, Petralona & Thessaloniki (Selanik) & Outlet, Meteora, Athos Körfezi, Jeep Safari, Sirtaki Gecesi ve Skiathos Adası gibi turlara katılabilirler. Akşam yemeği ve geceleme otelinizde.

4. Gün | Halkidiki –Kavala – Istanbul

Otelde açık büfe sabah kahvaltımızın ardından çıkış işlemlerinin yapılması. Ardından Kavala’ya hareket.. Kavala panoramik şehir turu. İmarethane, Su Kemerleri, Kavalı Mehmet Ali Paşa Külliyesi, Kavala Kalesi (panoramik olarak) görüyoruz. Öğle yemeği molasında Yunanistan’ın meşhur deniz ürünleri ve mezelerinin tadına bakma fırsatı bulacaksınız. Öğle yemeği sonrası İstanbul’a doğru yola çıkıyor, İpsala sınır kapısına yol alıyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Yunan Freeshop’unda alışveriş imkânı. Tekirdağ üzerinden İstanbul’a varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile…

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

İstanbul-Halkidiki-İstanbul ulaşım

- Panoramik Kavala gezisi

- Belirtilen otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama

- Türkçe ve Yunanca rehberlik hizmeti

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

Seyahat Sigortası (15 Euro)

- Yunanistan vizesi (120 Euro)

- Yurtdışı çıkış Pulu (15 TL) Lütfen Tur öncesi bankaya yatırınız

- Extra turlar ve kişisel harcamalar

- Sınır Geçiş ücretleri, Otoban, Hizmet Bedeli, Yarım Pansiyon ve

  Tüm Vergiler (50 Euro otobüste rehbere verilecek) Zorunlu.

NOTLAR

. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

FOTOGRAFLAR