Sky Tower Hotel
Zonguldak/Akçokoca
Oda ve Kahvaltı
0-6 Yaş
. TL
147
 TL
.
'den itibaren


Sky Tower Hotel


33.000 m2 kapalı alanı 17.000 m2 bahçesi ile denize sıfır konumda bulunmaktadır. Otelimizde 104 adet junior suit, 6 adet VIP suit, 2 adet VIP Spa Odası olmak üzere, 550 yatak kapasiteli toplam 189 oda yer almaktadır.  Tesisimizde alkollü içecek satışı yapılmamaktadır.

 

Rahatınız ve konforunuz için tüm detayların düşünüldüğü İnanç Otel’in, oda ve konaklama özellikleri, yiyecek içecek konsepti, ücretli ve ücretsiz aktiviteleri ve konum, ulaşım bilgisi için web sitemizden bilgi alabilir, rezervasyon ve indirimli oda fiyatları ile ilgili olarak Çağrı Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.


otel

Bay bayan havuzları ayrı ve alkol satışı bulunmayan İslami Oteller ile ilgili olarak en güncel fiyat resim ve yorumların bulunduğu www.islamitatilyerleri.net web sitemizden bilgi alabilir ve Alternatif İslami Tatil ve  Akçakoca Otelleri seçeneklerimiz  için Satış Temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Otelimizin standart odaları konforlu ve rahat bir şekilde konaklamanız için dizayn edilmiş olup tek oda ve tek banyodan oluşmaktadır. Standart odalarımızda çift kişilik yatak, 2 adet tek kişilik yatak ve tekli koltuk bulunmakta olup 3.yatak ilave edilip 3 kişiye kadar konaklama yapılabilir.Otelimizde standart odalarımız yaklaşık 24 - 32 metrekareden oluşmaktadır.Odalarımızda minibar, klima, merkezi ısıtma sistemi, telefon, kasa, büyük ekran lcd tv, uydu yayını, duş, saç kurutma makinası, küvet bulunmaktadır.

Oda temizliği günlük olarak yapılmaktadır. Otelimizde sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur. Odalardaki internet erişimi kablolu olup, klima sistemi ise merkezi olarak çalışmaktadır. Mini bar günlük olarak doldurulmaktadır ( Ücretli )


 Ana Restoran

Otelimizde sabah kahvaltılarınızı ve akşam yemeklerinizi açık büfe alabileceğiniz bir adet ana restoran bulunmaktadır. Çay, nescafe ve su haricindeki tüm içecekler ücretli olarak servis edilmektedir. Ayrıca otelimizde alkollü içecek satışı yapılmamaktadır.

Sky Tower Otel - A'la Carte Restoran

Otelimizde Türk ve dünya lezzetlerini tadabileceğiniz iki adet a'la carte restoran bulunmaktadır.


 Pastane

Otelimizde hoşça vakit geçirebileceğiniz lobby katında bulunan bir adet pastanemiz bulunmaktadır.


Havuzlar ve plaj

Otelimiz denize sıfır konumda olup açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve büyük havuz olmak üzere 3 ayrı havuz bulunmaktadır. Modern ve kaliteli Aqua Park tesisi hoşça vakit geçirmeniz için yapılmıştır.

Ücretli Aktiviteler

Güzellik merkezi, klübler ,telefon, fax, fotoğraf hizmetleri, kuru temizleme, oda servisi, güzellik salonu, sağlık merkezi, çamaşırhane, doktor hizmeti, bilardo, araba kiralama, eğlence merkezi, çocuk bakıcılığı


Ücretsiz Aktiviteler

Sauna,emanet kasa, step, aerobik, su jimnastiği, çocuk kulübü, hamam, masa tenisi, mini futbol, fitness center hizmetleri ücretsizdir.


Kongre

Otelimizde hertürlü donanıma sahip 650 kişiye kadar hizmet verebilecek kongre salonumuz mevcuttur.

Sky Tower Otel – Çocuk

Otelimizde çocuklarınızın hoşça vakit geçirebileceği mini club bulunmaktadır.

 

 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR