Adin Beach Hotel
Alanya
Yok
0-0 Yaş
. TL
 TL
.
'den itibaren

 

 Adin Beach Hotel


Adin Beach Hotel olarak misyonumuz; Yüksek standartlı, kaliteli ve Türk aile yapısına uygun hizmet vererek misafirlerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak. Misafirlerimizin zamanına ve hakkına saygı duymak. İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek. Vizyonumuz; misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlayarak, sunduğumuz hizmetin kalitesi ile tanınan bir marka olmak.

 

 

Sizi, değerlerinize değer katacağınız bir tatil yaşamak için konuğumuz olmaya davet ediyoruz. Tüm odalar eşsiz deniz manzarası, konfor ve zarafete sahiptir. Suit odalarımızda konforlu bir yatak odası ve ferah bir oturma bölümü ve jakuzi bulunmaktadır. 4 adet kral dairesi, 4 select suit, 2 orman suit, 4 deniz suit, 12 balayı odası, 48 aile odası ve 181 standart oda ile hizmetinizdeyiz.

 

Alkollü içecek servisi olmayan otelimizde, tüm et ürünleri islami kesim şartlarına uygun olan markalı firmalarla aittir. 600 kişilik açık büfe restaurantımız sabah 07:00 gece 01:00 arası hizmet vermektedir. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemiği, açık havuz snack restaurantlarımız, gece çorbası hizmetimiz, kek ve pasta ikramlarımızla damak tadınıza layık lezzetleri size sunuyoruz.

 

Havuzlarımız bay ve bayanlar için ayrı ayrı hazırlanmıştır. Havuzlar için ayrılmış alanlarda yiyecek-içecek hizmeti veren snack restaurantlar, bay ve bayanlar için ayrı ayrı hizmet vermektedir. Bayanlar için iki tanesi tatlı su ve üç adet deniz suyu olmak üzere beş ayrı havuz yer almaktadır. Erkeler için de iki adet tatlı su ve bir adet deniz suyu havuzu tesislerimizde hizmet vermektedir. Bayan ve bay havuzlarında; açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzları, jakuzi ve kaydırak bulunmaktadır.

 

Bay ve bayanlar için ayrı plaj mevcuttur. Plajda hem baylar hem de bayanlar için ayrı ayrı iskeleler yer almaktadır.



Tatilde sınırsız eğlence imkanlarımız siz ziyaretçilerimizin hizmetinde. Profesyonel animasyon ekibimiz akşam şovları ile tatilinize renk katacak. Masa tenisi, havuz oyunları, mini golf, aerobik, su jimnastiği, step, su topu, dart, çocuk kulübü, baylar ve bayanlar için ayrı disco, paraşüt, kano, banana, sörf ve jet ski ile oldukça renkli bir tatil yaşayacaksınız.

 

Spa ve toplantı salonlarımız da sizlerin hizmetinde..

 

Alternatif turizimin en yeni ve tek adresiyiz. Beş yıldız kalitesi ile sizleri bekliyoruz.



Genel Özellikler