Mazı Sahil Pansiyon

Tam Pansiyon
0-6 Yaş
. TL
129
 TL
.99
'den itibaren


TAM PANSİYON


 

SABAH KAHVALTISI

Çay, Zeytin, Peynir, Bal, Tereyağ, Domates, Salatalık, Yumurta, Ekmek

 

ÖĞLE YEMEĞİ

Sıcak-soğuk zeytinyağlı sebze yemekleri, Salata

 

AKŞAM YEMEĞİ


Köfte-Balık-Tavuk dönüşümlü ızgaralar, Salata, Soğuk mezeler (Kabak çiçeği dolması, yöresel Sirken Otu haşlaması)

 

Ücretsiz Kablosuz internet Hizmeti

 

Tüm yemekler yöresel sızma zeytinyağıyla yapılmaktadır.

 

0-6 yaş ücretsiz

 

6-12 yaş yarım pansiyon


ODALARIMIZ



Mazı Sahil Pansiyon Odalarımız;

 

Odalarda ; Tuvalet, duş banyo, klima bulunmaktadır. Odalarımızda 2- 3 kişi rahatlıkla konaklayabilme


RESTAURANTIMIZ



Restaurantımızda ki, tüm yemekler, bahçemizde organik olarak yetiştirilen ürünlerden hazırlanmaktadır.

 

Organik Restoran, doğaya yakın Mazı Sahil Pansiyon

 

SABAH KAHVALTISI


Çay, Zeytin, Peynir, Bal, Tereyağ, Domates, Salatalık, Yumurta, Ekmek

 

ÖĞLE YEMEĞİ


Sıcak-soğuk zeytinyağlı sebze yemekleri, Salata

 

AKŞAM YEMEĞİ


Köfte-Balık-Tavuk dönüşümlü ızgaralar, Salata, Soğuk mezeler (Kabak çiçeği dolması, yöresel Sirken Otu haşlaması)

 

Mazı Sahil Pansiyonda  deniz ürünleri açısından hayli zengin'dir

 

Akşamdan denize bırakılan ağlar, sabahın erken saatlerinde toplanıyor. Balıkçıların Mazı Sahil Pansiyon restoranına canlı canlı getirdiği balıklar arasında başta akvaryum balığı güzelliğinde ıskaroz balıkları olmak üzere sokkan, akya, mercan, loğos, barbunya, çipura, levrek, kılıç, karavida ve ahtapot gibi çeşitler bulunuyor.

 

Çorbasına doyamayacağınız iskorpitin yanı sıra, sütte bekletilip sodayla yumuşatılan sübyenin ve kalamarın tadına da doyamayacaksınız.

 

SAHİLİMİZ


Gökova'nın da yanıbaşında uzanan Mazı, sahil şeridindeki  tertemiz denizi ve anıt ağaçlarıyla ünlü bir tatil yöresi. En önemli özelliği yeni yapılan yolu ve imara açılmamış doğası nedeniyle bakir bir köy olması.

 

BAHÇEMİZ


Bahçemiz'de her türlü sebze organik olarak yetiştirilip müşterilerimize sunulur.


MAZI


Mazıköy, Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir köydür. Mazıköy, Bodrum ilçesine bağlı yerleşim yeri. Bodrum'a uzaklığı 50 km'dir. Nüfus 1600 kişi'dir.Dört mahalleden oluşur. Yukarı Mazı Mahallesi, Armutçuk Mahallesi, Çamlıca Mahallesi ve Aşağı Mazı Mahallesi.

 

Bodrum - Milas ilçe sınırı üzerindedir. Mavi yolculuk üzerindeki uğrak yerlerindendir.Doğal güzelliğiyle yerli - yabancı turistlerden rağbet görür. Hem aşağı hem de yukarı Mazıda konaklamak için küçük pansiyonlar ve bu pansiyonlara ait sade restoranlar mevcuttur. Bodrum otogarından yaz sezonunda daha sık, sezon dışında sabah ve akşam saatlerinde ikişer sefer yapılmaktadır.

 

Özellikle yabancı turistlerin ilgisini çeker ve Bodrum merkezden yerel turlarla Mazı Köyü'ne arazi jipleriyle günü birlik turlar da mevcuttur. Doğal güzelliği, sadeliği, sessizliği ve uygun fiyatlı pansiyonlarıyla alternatif bir tatil cennetidir. Bireysel ulaşım için Bodrum Merkezden İzmir yönüne doğru giderken sağdan Mumcular sapağından girip, Mazı tabelası görene kadar Mumcular tabelalarını takip edin. Yol biraz dar ve çakıllı olduğu için uzun sürecektir. Ufak tabelalara dikkat edin, Mazı tabelasını kaçırırsanız yol sorabileceğiniz pek fazla yer olmadığından hevesiniz kırılabilir. Ancak vardığınızda değdiğini göreceksiniz.

 

Gittiğiniz yerin bir köy olduğunu unutmayın. Konaklama, yiyecek, içecek harici şeyleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Her ne kadar köyde birkaç bakkal mevcut olsa da siz işinizi şansa bırakmayın ve güneş kremi, deniz gözlüğü, terlik gibi ihtiyaçlarınızı yanınızda götürün. Manzara için Yukarı Mazı, denize kolay ulaşım için Aşağı Mazı daha uygundur.



MAZI

 

Mazı'ya birkaç yoldan ulaşabilirsiniz. En kolay ve en bilinen yol, Bodrum-Güvercinlik-Mumcular-Yeniköy-Mazı köyü istikametini takip eden yoldur (kırmızı çizgi ile gösterilen yol). Ancak bu yoldan daha kısa olan bir yol daha vardır fakat bu pek bilinmez ve kullanılmaz. Bu yol Bodrum - Yalı Çiftlik istikametinde devam eden yoldur (sarı ile gösterilen yol). Yalı Çiftlikten devam edip, Çiftlikköy'ün çıkışına gelindiğinde, Mumcular yolunu değil de, direkt devam eden yolu takip ederseniz, bir süre doğayla içiçe gittikten sonra Mazı köyü yoluna çıkarsınız.

 

 

 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR