Büyük Rusya Turu
7 Gece
İlkbahar Dönemi Vizesiz
1149
 €
.00
'den itibaren

 

İlkBahar Dönemi Vizesiz

 

BÜYÜK RUSYA TURU (SSCB)

 

PETERSBURG & MOSKOVA & KİEV & ODESSA

 

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile


 

 

1. Gün : İSTANBUL - ST. PETERSBURG

Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminalinde Beycan Tur kontuarı onunde sız degerlı mısafırlerımızle saat 11.30'da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları'nın TK 401 seferi ile saat 13.25'te hareket. Yerel saat ile 18.55'te St.Petersburg'a varış ve karşılanma. Havalaında bizi bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

 

2. Gün : ST. PETERSBURG

Sabah kahvaltısı ve panoramik şehir turu için hareket. Turumuz esnasında; Nevski Caddesi, Puşkin Anıtı, Avrora Gemisi ve Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Hermitage Müzesi Turu düzenlenecektir (45 Euro). Çarlık dönemine ait yaklaşık 4 milyon eseri barındıran ve Neva Nehri yanında bulunan Dünya'nın ve Rusya'nın en büyük müzelerinden Hermitage Müzesi, en çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeni ile Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz için rehberınız tarafından duzenlenecek ekstra Pushkin Kasabası ve Ekaterina Sarayı turu düzenlenecektir. (45 Euro). 18. yy'da Katerina tarafından inşa ettirilen ve Çar Kasabası olarak anılan park, saray ve binalar kompleksi. 600 hektarlık bir alanı kaplayan kasabanın ana binası Katerina Sarayı. Buradaki Amber Odası son derece ilgi çekici olmasına rağmen özellikle yaz aylarındaki yoğunluktan dolayı birçok turist tarafından ziyaret edilemiyor. Çarlık dönemi aristokrasinin Çar ailesi ile buluştuğu bu ünlü kasabada aynı zamanda ünlü şair Puşkin'in eğitim gördüğü okul da yer alıyor. Tur bitimi serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra St. Petersburg Restaurant'daki Rus Gecesi turuna katılabilirler (60 Euro). Geceleme otelimizde.

 

 

3. Gün : ST. PETERSBURG

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için rehberlerı tarafından ekstra Petergoff Sarayı turu düzenlenecektir.(60 Euro). Finlandiya Körfezi'nde bulunan ve Petro'nun planlarını kendi çizdikten sonra İtalyan mimar Rastrelli'ye inşa ettirdiği yazlık saraydır. Paris'teki Versailles'a rakip binası ve 150 anıtsal çeşme ve 4 şelalenin süslediği bahçeleri ile muhteşem bir saray kompleksidir. II. Dünya Savaşı sırasında büyük zarar görmesine rağmen tüm ihtişamıyla ilk mimarisine sadık kalınarak restore edilmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz için ekstra Pavlovsk Sarayı turu düzenlenecektir (50 Euro). I. Paul tarafından yaptırılan 18. yy Klasik Rus Mimarisi'nin en güzel örneklerinden olan saray ve binalarından olup, Çar Paul'un Avrupa gezileri sonrası inşa edilen komplekstir. İç mimarisi ve sahip olduğu eserlerle Avrupa'nın en güzel ve en zengin saraylarından biri olarak anılmaktadır. Özellikle “Taht Odası” süslemeleriyle göz kamaştırıcıdır. Tur bitimi serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

 

4. Gün : ST. PETERSBURG - MOSKOVA

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve hızlı tren ile Moskova'ya hareket. Moskova'ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuz esnasında Tverskaya Caddesi, Moskova Nehri, Poklonnoya Tepesi, Bosoi Tiyatrosu, Kızıl Meydan ve Kremlin Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 

 

5. Gün : MOSKOVA

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Moskova Metrosu, Arbat Caddesi ve Nazım Hikmet Mezarlığı turu düzenlenecektir (35 Euro). Turumuz Dünya'nın en güzel dekore edilmiş metrosu olarak kabul ettiği Moskova Metrosu gezisi ile başlıyor. Hergün milyonlarca kişinin taşındığı bu sanat harikası metro 1931 yılında inşa edilmeye başlanmış olup, günümüze kadar uzanmıştır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için öğleden sonra ekstra Kremlin Sarayı turu düzenlenecektir (45 Euro). 12. yy.'da yaptırılan Moskova'nın yanısıra Rusya'nın da simgesi haline gelen Kremlin gezimiz esnasında 2 ayrı katedrali de gezeceğiz.

Tur bitimi otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz için ekstra Kokteylli Nehir turu düzenlenecektir (40 Euro). Geceleme otelimizde.

 

 

6. Gün : MOSKOVA - KIEV

Sabah kahvaltısı ve saat 09.30'da odaların boşaltılması. Özel otobüsümüz ile havaalanına transfer ve Aerosvit Havayollarının VV 406 sefer sayılı uçağı ile Moskova yerel saati ile 11.35'te hareket. Kiev yerel saati ile 11.15'te Kiev'e varış ve panoramik şehir turu için hareket. Turumuz esnasında; Vladimirskaya Caddesi üzerinden Merkez Opera ve Bale Binasından sonra Altın Kapı önünden geçip, Aya Sofya meydanında serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman bitiminde özel otobüsümüz ile Dostluk Heykeli'nin bulunduğu Dostluk Tepesi'nden hareket ve burada 20 dk. fotoğraf molamız var. Buradan Kiev'in en eski semti Padol semtinden ve Başbakanlık, Parlamento Binası ve Kiev'deki 240 yıllık silah fabrikasının önünden geçerek, Kiev'in kurucularının heykeli önünde 10 dk. başka bir fotoğraf molası veriyoruz. Mola bitimi Mihaylovski Meydanı'na hareket ve Mihaylovski Kilisesi, Knyagine Olga Heykeli gezilerek, otobüsümüz ile Andrevski yokuşuna geçiliyor. Burada da 40 dk.lık alış veriş molası veriyoruz. Tur bitimi otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

 

7. Gün : KIEV - ODESSA

Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Odessa'ya hareket. Odessa'ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuz esnasında; şehrin en cazip yerlerini görebileceksiniz. Potemkin Merdivenleri, Sergey Eisenstein'in klasik filmi “Potemkin Zırhlısı” ile ünlenmiştir. Tolstoy Sarayı ve Catherine Plazası, Potemkin'in sıra dışı yapıtlarıdır. Buradan yolcular Odessa'nın gezilmeye değer yerlerinden “Promorsk Bulvarı”ndan Odessa kentine doğru yürürler. Misafirlerimiz eski kent merkezine geçerek; Düğün Sarayı, Derybasivska Caddesi, Ukrayna Ulusal Bankası, Ana Sinagog ve diğer görülmeye değer yerleri gezebilirler. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için öğleden sonra ekstra Katakomb turu düzenlenecektir. (30 Euro). Sizi, şehrin geniş alanına uzanan bir yeraltı labirenti olan katakombları gezmeye davet ediyoruz. 200 yıl önce inşa edilmiş olan bu yeraltı tünelinin toplam uzunluğu yaklaşık olarak 100 km. civarındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

8. Gün : ODESSA - ISTANBUL

Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için rehberlerı tarafından duzenlenecek extra tam gün Akkerman Kalesi ve Shabo Tadımlı Konyak Fabrikası turu düzenlenecektir. ( 50 Euro yemekli ) Akkerman Kalesi turu 13. ve 15. Yüzyıllar arasında Bizanslılar tarafından inşa ettirilmiş olan kaleler Unesco dünya mirası listesindedir. 1484 yılında Osmanlılar tarafından fethedilmiş olan Akkerman Kaleleri toplam çevre uzunluğu 2 km. olan surları ve günümüzde sadece 26 tanesi ayakta kalmış olan gözetleme kuleleri ile muhteşem bir eserdir. Odessa'ya 70 km. uzaklıkta olan bölgeye turumuz tam gün sürmektedir. Shabo Konyak Fabrikası Eski Sovyetler Birliği ve Avrupa'nın en iyi şarap ve konyak fabrikalarından birini gezme fırsatı bulacağımız turumuzda; şampanyanın yapım süreçlerini, brendi üretimini, parlak sarmaşıkların olduğu içki fabrikasını, tüm yıl boyunca yetiştirilen kaliteli üzüm fidelerinin olduğu serayı görebilecek, meyveler ve bisküviler ile servis edilen 9 çeşit konyaktan tadabileceksiniz. Tur bitimi havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları'nın TK 468 sefer sayılı uçuşu ile saat 21.45'te İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 23.20'de varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.

 

Not: Minimum 6 ay geçerli olan pasaportla çıkış yapılabilmektedir.

 

4* Park Inn Pribaltskaya vb. ( St.Petersburg )

4* Radisson Blu Slavyanskaya vb. ( Moskova )

4* President Hotel vb. ( Kiev )

4* Promenada Hotel vb. ( Odessa )

 

 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

 

- Türk Havayolları ile İstanbul- St.Petersburg / Odessa - İstanbul ekonomik sınıf uçuşları,

- Aerosvit Havayolları ile Moskova/Kiev arası ekonomi sınıf uçak bileti,

- Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli, ? Havaalanı otel havaalanı transferleri,

- St. Petersburg - Moskova arası hızlı tren ile yolculuk, ? 4* otellerde St.Petersburg'da 3,
   Moskova'da  2, Kiev'de 1 ve Odessa'da 1 gece oda+kahvaltı dahil konaklama,

- St.Petersburg, Moskova, Kiev ve Odessa'da panoramik şehir turları,

- Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri.

 

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

- Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

- Yurtdışı çıkış harcı bedeli,

- Seyahat koruma paketi ( 15 eur )

büyük rusya



Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
1.149,00 EUR
1.499,00 EUR
1.049,00 EUR
1.049,00 EUR
1.149,00 EUR
150,00 EUR



BANKALARA GÖRE TAKSİTLENDİRME
 
Diğer banka kartlarına 2-12 arası taksitle ödeme ve geçerli kur uygulamalarımızı ofislerimizden öğrenebilirsiniz.
 
BONUSCARD
Bonus Card "4 Ay öteleme Şimdi al Haziran'da öde"
 
Kampanya 01 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında belirli Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Bonus,Money,Flexi,Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Eurobank Tekfen Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ve Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card dahildir.
Kampanyaya American Express Business,Shop and Miles, , Shop and Miles business ,sanal kartlar dahil değildir.
Flexi kartların kampanyasıdan yararlanabilmesi için EVET OTELEME yazıp kartın son 6 hanesini 3340'a mesaj atmaları
Kampanya 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.
American Express kartlar 500 TL ve üzeri işlemlerde dahildir
Kampanya Sektördeki başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanya 2-12 Taksitli işlemlerde geçerli olcaktır.
IATA posları kampanya dahilinde değildir.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
AXESS
" 01 Ocak-31 Mart 2013 döneminde peşin ve taksitli işlemlerde
+3 Taksit ve Haziran 2013'e Erteleme "
Kampanya detayları;
Erteleme imkanı ;tek ödeme ve taksitli işlemler Haziran 2013'e Ertelenecektir
+3 taksit imkanı ; 6 ve 9 taksit ile yapılan satışlarda geçerlidir.
Kampanyadan yararlanan kartlar; Axess, Axess Business, Fish, Wings, Wings Business ve Carrefour Axess.
Satış noktalarınızda/acentelerinizde bulunan münferit POS’lar (Jolly Tur'a ait olmayan POS’lar) kampanya dışındadır.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 Mart 2013
 
 
YKB
World Kart ‘a "100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 4 ay ekstre erteleme"
• 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit/100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit ve 4 ay taksit erteleme
• 100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit/100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme
.Sadece +4 veya +6 taksit uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden EK TAKSİT seçilerek uygulanacaktır
.+4 Taksit ve 4 Ay Erteleme veya +6 Taksit ve 4 Ay Erteleme uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden TAKSİT ATLATMA seçilerek uygulanacaktır.
Bu kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları, Albaraka, Anadolu, TEB,Vakıfbank Worldcard’lar için geçerli olacaktır
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
 
FİNANSBANK
"Taksitli İşlemlerde 3 Ay Taksit Erteleme"
 
Kampanya detayları;
01 -31 Ocak tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla,kampanyaya dahil olan
üye işyerlerinden 2-12 arası taksitli alışverişlerde 3 Ay erteleme fırsatı sunulacaktır
CardFinans Nakit banka kartı ve ParaPuan kampanyaya dahil değildir
Kampanya son uygulama tarihi:31 OCAK 2013
 
 
VAKIFBANK
JOLLYTUR’ a ÖZEL Avea hat sahibi olup VAKIFBANK TARAFTAR veya PLATİNUM KART sahibi müşterilerimize 75.-TL ÖDÜL PARA İNDİRİMİ ve 1 AY ERTELEME KAMPANYASI
 
Kampanya detayları;
• 6 taksit için (+)3 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak,750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• 8 taksit için özel olarak (+)4 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak, 750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• İndirim kampanyası için işlem tutarının karttan çekilmesini takiben kart sahibinin ilk taksidinin yansıyacağı ekstresinde %10 indirim ayrı bir satırda gösterilerek yansıtılacaktır.
• Kampanya son uygulama tarihi : 31 OCAK 2013
 
 
HSBC
" 100 TL ve Üzeri Taksitli Harcamalarda 3 AY ERTELEME "
 
01 Ocak - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında AdvantageCard ile yapılan 100 TL ve üzeri 2-12 taksitli işlemlerde geçerlidir
Tek taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahil olup,Ticari kartlar dahil değildir.
Kampanya son uygulama tarihi:28 ŞUBAT 2013
 
"Vakıfbank Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftar Kart Sahiplerine Özel Sadece Jollytur’da 75 TL ÖDÜL PARA İndirimi"
 
 
Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi ve Bate Borisov- Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi maçlarına yapacakları tur rezervasyonlarında 75.-TL Ödül Para İndirimi kazanacaklardır.
 
Kampanya Koşulları :
• Ek kartlar da kampanyadan yararlanabilecek olup, kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri kampanyadan, kampanya dönemi boyunca bir kez faydalanabilecek ve maksimum kazanım 75 TL olacaktır.
• Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Business Kartlar dahil değildir.
• Kampanyadan kazanılan indirimler kredi kartı ekstrelerine artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
• Schalke- Galatasaray maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 11 Mart 2013 tarihleri arasındadır.
• Bate Borisov – Fenerbahçe maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasındadır.
Detaylı Bilgiler İçin Lütfen Tıklayınız : http://www.vizeci.com/ulke_detay.aspx?ID=104