Petersburg
EKIM
İlkbahar & Yaz Dönemi
599
 €
.00
'den itibaren

 

FLASH PROMOSYON !!!

 

İlkbahar & Yaz Dönemi Vizesiz

 

St. PETERSBURG


Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 3 Gece

05, 26 Nisan & 01, 17 Mayıs & 12 Temmuz & 30 Ağustos & 20 Eylül 2013 Hareket

 

 

 

1. Gün :  İSTANBUL - St. PETERSBURG

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Beycan Tur Kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 11.30'da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları'nın TK 401 sefer sayılı uçuşu ile saat 13.25'te hareket. Yerel saat ile 17.50'de St. Petersburg'a varış ve karşılanma. Havaalanında bizi bekleyen özel otobüslerimiz ile otelimize hareket ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek St Petersburg Restaurant'daki Rus gecesi turuna katılabilirler (60 Euro). Geceleme otelimizde.


 

2. Gün : St. PETERSBURG

Sabah kahvaltısı ve özel otobüslerimiz ile panoramik şehir turu için hareket. Turumuzda; Nevski Caddesi, Puşkin Anıtı, Avrora Gemisi ve Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Hermitage Müzesi turuna katılabilirler (45 Euro). Çarlık dönemine ait yaklaşık 4 milyon eseri barından ve Neva Nehri yanında bulunan, Dünya'nın ve Rusya'nın en büyük müzelerinden Hermitage Müzesi, en çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeni ile Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmiştir. Tur bitimi dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Kanal turuna katılabilirler (35 Euro). Kuzeyin Venediği olarak adlandırılan St. Petersburg, Büyük Petro döneminde açılan kanallarıyla adacıklara bölünmüştür. Toplamda 330 adet köprü, kanal ve adacıklar bulunmaktadır. Tekne turu esnasında Neva Nehri ve kanallar üzerindeki 18. yy.'a ait büyüleyici mimari yapıları görme fırsatı bulacaksınız. Tur bitimi serbest zaman. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek St. Petersburg Restaurant'daki Rus Gecesi turuna katılabilirler (60 Euro). Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 


3. Gün : St. PETERSBURG

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra Pavlovsk Sarayı turuna katılabilirler (50 Euro). I. Paul tarafından yaptırılan 18. yy. Klasik Rus Mimarisi'nin en güzel örneklerinden olan saray ve binaları. Çar Paul'un Avrupa gezileri sonrası inşa edilen kompleks, iç mimarisi ve sahip olduğu eserlerle Avrupa'nın en güzel ve en zengin saraylarından biri olarak anılmaktadır. Özellikle “Taht Odası” süslemeleriyle göz kamaştırıcı. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz öğleden sonra rehberiniz tarafından ekstra Petergoff Sarayı turuna katılabilirler (50 Euro). Finlandiya Körfezi'nde bulunan ve Petro'nun planlarını kendi çizdikten sonra İtalyan mimar Rastrelli'ye inşa ettirdiği yazlık saraydır. Paris'teki Versailles'a rakip binası, 150 anıtsal çeşme ve 4 şelalenin süslediği bahçeleri ile muhteşem bir saray kompleksidir. II. Dünya Savaşı sırasında büyük zarar görmesine rağmen tüm ihtişamıyla ilk mimarisine sadık kalınarak restore edilmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Troika Restaurant'daki gala yemeğine katılabilirler (70 Euro). Geceleme otelimizde.

 


4. Gün :  St. PETERSBURG - İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman. Özel otobüsümüz ile havaalanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları'nın TK 402 sefer sayılı uçuş ile saat 18.50'de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile saat 21.10'da varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.

 


Otel Bilgisi :

4* Park Inn Pribaltskaya Hotel vb.( Şehir İçi )

Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

 

 

ERKEN REZERVASYONLU VE FLASH PROMOSYON TURLARDA;

- Erken rezervasyon indiriminin veya Flash Promosyon fiyatının geçerli olabilmesi için ödemenin 14 0CAK 2013 e kadar tarafımıza yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde erken rezervasyon indirimi yada Flash Promosyon fiyatları geçerli olmayacaktır.

- Zorlayıcı Sebep (Force Majeure) haricinde kampanyalı turlarımızda iptal ve iade yapılamamaktadır.

 

 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

- Türk Havayolları ile İstanbul / St. Petersburg / İstanbul ekonomik sınıf uçuşları,

- Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli

- Havaalanı / otel / havaalanı transferleri,

- St. Petersburg panoramik şehir turu,

- Belirtilen kategori otellerde 3 gece kahvaltı dahil konaklama,

- Profesyonel Türkçe yerel rehberlik hizmetleri.

 

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

 

- Seyahat Koruma Paketi (15 Euro) ( 70 yaş üzeri misafirler için ücret 30 Eur`dır )

- Rehber tarafından organize edilen Ekstra turlarKişisel harcamalar

- Yurt dışı çıkış harcı 15 TL

- Kişisel harcamalar

 

ÖNEMLİ NOTLAR:

- Rusya Türk vatandaşlarına vize uygulamamaktadır.Ancak pasaportların en az 6 ay geçerlilik süresi bulunması ve pasaportlarının yıpranmamış olması gerekmektedir.

- Grup katılım sayısının 20 kişiden az olması durumunda, Türkiye çıkışlı rehber verilmemektedir. Bu durumda misafirlerimiz Rusya'da Türkçe konuşan yerel rehber tarafından karşılanacaktır.

- Çocuk fiyatları ; 2 yetişkinle aynı odada 3. kişi olarak konaklamaları halinde uygulanır.

- Üç Yataklı odada ; 3. yatak ilave yatak olup, açılır - kapanır yatak şeklindedir ve diğer 2 yatakla aynı konfora sahip değildir.

- Uçuş saatine göre, geç varışlarda panoramik şehir tanıtım turu, ertesi gün yapılır.

- Beycan Tur kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

- Ekstra turlar için yeterli katılım sayısı 20 kişidir. 20 kişiden az olması durumunda geziye göre ek ücret talep edilebilir.

- Programlarda belirtilen gezilerin günleri yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen geziler yapılmaz. Bu gezilerin yapılamamasından Jolly Tur sorumlu tutulamaz.

 

 

NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

 

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz

2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

10 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz. Gezilerin yapılacak günleri rehber tarafından gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir.

11- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

peterssburg


Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
599,00 EUR
719,00 EUR
549,00 EUR
549,00 EUR
599,00 EUR
150,00 EUR


BANKALARA GÖRE TAKSİTLENDİRME
 
Diğer banka kartlarına 2-12 arası taksitle ödeme ve geçerli kur uygulamalarımızı ofislerimizden öğrenebilirsiniz.
 
BONUSCARD
Bonus Card "4 Ay öteleme Şimdi al Haziran'da öde"
 
Kampanya 01 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında belirli Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Bonus,Money,Flexi,Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Eurobank Tekfen Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ve Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card dahildir.
Kampanyaya American Express Business,Shop and Miles, , Shop and Miles business ,sanal kartlar dahil değildir.
Flexi kartların kampanyasıdan yararlanabilmesi için EVET OTELEME yazıp kartın son 6 hanesini 3340'a mesaj atmaları
Kampanya 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.
American Express kartlar 500 TL ve üzeri işlemlerde dahildir
Kampanya Sektördeki başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanya 2-12 Taksitli işlemlerde geçerli olcaktır.
IATA posları kampanya dahilinde değildir.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
AXESS
" 01 Ocak-31 Mart 2013 döneminde peşin ve taksitli işlemlerde
+3 Taksit ve Haziran 2013'e Erteleme "
Kampanya detayları;
Erteleme imkanı ;tek ödeme ve taksitli işlemler Haziran 2013'e Ertelenecektir
+3 taksit imkanı ; 6 ve 9 taksit ile yapılan satışlarda geçerlidir.
Kampanyadan yararlanan kartlar; Axess, Axess Business, Fish, Wings, Wings Business ve Carrefour Axess.
Satış noktalarınızda/acentelerinizde bulunan münferit POS’lar (Jolly Tur'a ait olmayan POS’lar) kampanya dışındadır.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 Mart 2013
 
 
YKB
World Kart ‘a "100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 4 ay ekstre erteleme"
• 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit/100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit ve 4 ay taksit erteleme
• 100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit/100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme
.Sadece +4 veya +6 taksit uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden EK TAKSİT seçilerek uygulanacaktır
.+4 Taksit ve 4 Ay Erteleme veya +6 Taksit ve 4 Ay Erteleme uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden TAKSİT ATLATMA seçilerek uygulanacaktır.
Bu kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları, Albaraka, Anadolu, TEB,Vakıfbank Worldcard’lar için geçerli olacaktır
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
 
FİNANSBANK
"Taksitli İşlemlerde 3 Ay Taksit Erteleme"
 
Kampanya detayları;
01 -31 Ocak tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla,kampanyaya dahil olan
üye işyerlerinden 2-12 arası taksitli alışverişlerde 3 Ay erteleme fırsatı sunulacaktır
CardFinans Nakit banka kartı ve ParaPuan kampanyaya dahil değildir
Kampanya son uygulama tarihi:31 OCAK 2013
 
 
VAKIFBANK
JOLLYTUR’ a ÖZEL Avea hat sahibi olup VAKIFBANK TARAFTAR veya PLATİNUM KART sahibi müşterilerimize 75.-TL ÖDÜL PARA İNDİRİMİ ve 1 AY ERTELEME KAMPANYASI
 
Kampanya detayları;
• 6 taksit için (+)3 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak,750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• 8 taksit için özel olarak (+)4 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak, 750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• İndirim kampanyası için işlem tutarının karttan çekilmesini takiben kart sahibinin ilk taksidinin yansıyacağı ekstresinde %10 indirim ayrı bir satırda gösterilerek yansıtılacaktır.
• Kampanya son uygulama tarihi : 31 OCAK 2013
 
 
HSBC
" 100 TL ve Üzeri Taksitli Harcamalarda 3 AY ERTELEME "
 
01 Ocak - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında AdvantageCard ile yapılan 100 TL ve üzeri 2-12 taksitli işlemlerde geçerlidir
Tek taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahil olup,Ticari kartlar dahil değildir.
Kampanya son uygulama tarihi:28 ŞUBAT 2013
 
"Vakıfbank Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftar Kart Sahiplerine Özel Sadece Jollytur’da 75 TL ÖDÜL PARA İndirimi"
 
 
Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi ve Bate Borisov- Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi maçlarına yapacakları tur rezervasyonlarında 75.-TL Ödül Para İndirimi kazanacaklardır.
 
Kampanya Koşulları :
• Ek kartlar da kampanyadan yararlanabilecek olup, kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri kampanyadan, kampanya dönemi boyunca bir kez faydalanabilecek ve maksimum kazanım 75 TL olacaktır.
• Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Business Kartlar dahil değildir.
• Kampanyadan kazanılan indirimler kredi kartı ekstrelerine artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
• Schalke- Galatasaray maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 11 Mart 2013 tarihleri arasındadır.
• Bate Borisov – Fenerbahçe maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasındadır.