Abant-Gölcük
Her Hafta
Tek Seferde %10/Bonus 2-12 Taksit
70
 TL
.20
'den itibaren



Ankara Hareketli Günübirlik Abant-Gölcük Turu



1.Gün: (Abant - Gölcük - Ankara)


Sabah saat 08.00'da Atatürk Lisesi, 08.15'de Armada AVM önü, 08.30'da Galeria önünde buluşarak, şehrin yoruculuğundan kurtulup doğayla baş başa olmak isteyen misafirlerimizle, muhteşem bir kaçış noktasına, Abant'a doğru yola çıkıyoruz. İç huzurunu doğal bir ortamda yakalayacağına inananlar, çocuklarını doğayla buluşturmak isteyenler, günübirlik keyifli bir kaçamak yaşamak isteyenler, romantik vakit geçirmek isteyen çiftlerle yolculuğumuz başlıyor. Keyifli ve eğlenceli geçen molalarla birlikte yaklaşık 3,5 saat süren yolcuktan sonra, baharda açan nilüfer çiçekleriyle, dört mevsim farklı görüntüye sahip manzarasıyla, çam ve köknar ağaçlarıyla çevrili Abant'a varış. Mevsim durumuna göre seçebileceğiniz pek çok alternatif var. Dileyen Abant'ın doyumsuz tertemiz havasında kusursuz bir doğada yaklaşık 7 kilometrelik parkurda 1,5 saatlik bir yürüyüş yapabilir, hızlı bir tur isterseniz faytonla veya atla göl çevresini turlayabilir, kış sezonunda kartopu oynayıp yöre insanlarının hazırladığı parkurlarda kar üzerinde kayak yaparak keyifli zaman geçirebilirsiniz.


Aşçımızın sizler için hazırlamış olduğu mangalda; tavuk, sucuk, köfte, garnitür, salata ve meşrubattan oluşan öğle yemeği molamızın ardından aşçımızın içinizi ısıtacak demleme çay ve sıcak çikolata ikramı kaçırmıyoruz. Abant'ta geçirdiğiniz süre içerisinde kendinizi doğanın doğal bir parçası hissedecek, tüm stres ve gerginliklerinizi üzerinizden atacaksınız. Hiç ayrılmak istemeyeceğiniz bu güzel doğa köşesinden ayrılmadan önce, yöre halkının yöreye özgü ürünlerinin satıldığı, gölün girişinde bulunan köy pazarında alışveriş yapabilirsiniz. Gölcük'e hareket. Çevresi 1350 metre, denizden yüksekliği ise 1217 metredir. Gölcük, orman, dağ, göl peyzajlarına sahip olan ve bu kaynak değerleri yanında, yürüyüş parkurları, manzara seyir terasları, piknik alanları, bungalovları ve klimatik özellikleri ile önemli bir rekreasyonel potansiyele sahiptir. Doğayla iç içe yapılan kısa bir çevre turunun ardından Ankara'ya hareket. Gerekli molalar verilerek akşam saatlerinde Ankara'ya dönüş. Siz sayın misafirlerimizi diğer turlarımızda tekrar görüşmek üzere aldığımız noktalara bırakıyoruz.

 




Ücrete Dahil Olan Hizmetler

-Lüks otobüslerle ulaşım

-Beycan Tur otobüs içi ikramları

-Tüm çevre gezileri

-Rehberlik hizmetleri

-Beycan Tur Güvencesi

-Öğle yemeği mangal keyfi (Sucuk, köfte, tavuk garnitür, meşrubat, sıcak çikolata, çay)

 



Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

-Özel Harcamalar

 



NOTLAR: Turlarımızda 08 - 12 kişi arası kayıtlarda lüx minibüs, 13 - 23 kişi arası kayıtlarda 27 kişilik lüx midibas, 24 - 29 kişi arası kayıtlarda 31 kişilik lüx midibas, 30-45 kişi arası kayıtlarda 46 kişilik otobüslerle ulaşım sağlanır.

ankara