Benelux & Paris & Ren Turu
7 Gece
İlkbahar & Yaz Dönemi
599
 €
.00
'den itibaren

                                       İlkbahar & Yaz Dönemi

                                                       BENELUX & PARIS

 

AMSTERDAM (2) - BRÜKSEL (1) - PARİS (3) - LÜKSEMBURG (1) - (KÖLN)

 

Sun Express Havayolları Tarifeli seferi ile 7 Gece


( Düsseldorf Gidiş - Düsseldorf Dönüş )

 

1. Gün  ISTANBUL - DÜSSELDORF - AMSTERDAM

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Beycan Tur Kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 12.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Sun Express Havayollarının XQ 860 sefer sayılı uçuşu ile 15.40'da Düsseldorf'a uçuş. Yerel saat ile 18.00'de varış ve karşılanma. Özel otobüsümüz ile panoramik Amsterdam şehir turu için Amsterdam'a hareket. Turumuzda; Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı, tarihi tren istasyonu, Çiçek Market ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Serbest zaman ve dinlenme. Gece rehber eşliğinde çevreyi tanıma imkanı. Geceleme otelimizde.

2. Gün  AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Volendam Balıkçılar Kasabası ve Marken Köyü turuna katılabilirler (50 Euro). Turumuzda; rehber eşliğinde Volendam'ın tarihi evlerini ve değişik mimarisini yakından görebilme imkanını bulacaksınız (ünlü Harin balığı ve sıcak elmalı pastayı mutlaka deneyiniz) veya Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro). Turumuzda; mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda'nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve gezisi, eski başkent Den Haag, minyatür maket Hollanda Madurodam, Mestag panorama, Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi görülecek yerler arasındadır. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan, mum ışığında şarap ve peynir ikramı tekne turuna katılabilirler (45 Euro). Geceleme otelimizde.

 

3. Gün  AMSTERDAM - BRÜKSEL

Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Brüksel'e hareket ve Brüksel şehir turu. Turumuzda; Çin Çay evleri, Japon Mimarisi, Heysel Stadyumu, Borsa Binası, Atomyum (Atomik Sembol), Kral Albert Sarayı, Büyük Katedral Meydanı ve Balık Pazarı görülecek yerler arasındadır. (Çikolata ve dantel alışveriş imkanı) Tur bitimi otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

 

4. Gün  BRÜKSEL - PARIS

Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Paris'e hareket Güzergâh üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Bruges turuna katılma imkânı (30 euro). Tur bitiminde Paris'e hareket. Varışın ardından şehir turu. Bu turumuzda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon'un mezarı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele yerleşme ve geceleme otelinizde.

 

5. Gün  PARIS

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Montmartre Ressamlar Tepesi ve Meydanı, tekne ile Sen Nehri gezisi ve Eiffel Kulesi turuna katılabilirler (70 Euro). Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Paris by night turu (20 euro) ve dünyaca ünlü Lido Show - Kabare Programına katılabilirler (125 Euro). Geceleme otelimizde.

 

6. Gün  PARIS

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan tam gün Euro Disney turuna katılabilir ve hoşça vakit geçirebilirler (90 Euro). Geceleme otelimizde.

 

7. Gün  PARIS - LÜKSEMBURG

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg'a hareket. Şehir turumuzda Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokaklarını, şehir katedralini, Dükler sarayını görme imkânına sahip olacaksınız. Tur sonrası otele yerleşme ve geceleme otelinizde.

 

8. Gün  LÜKSEMBURG - KÖLN - DÜSSELDORF - ISTANBUL

Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman ve Köln şehir turu için Köln e hareket. Gotik Katedrali, alışveriş caddeleri ve Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Rehberinizin bildireceği saatte Düsseldorf Havalimanına transfer ve Sun Express Havayollarının XQ 861 sefer sayılı uçağı ile 18:50'da İstanbul'a uçuş ve 23.05'de Sabiha Gökçen Havalimanına varış. İç hat bağlantısı alan misafirlerimiz uçuşlarına müsait olan saatlerde devam edeceklerdir. Turumuzun sonu.

 

Brüksel 4* Mercure vb.

Paris      3* Apogia vb.  

Lüksemburg      3* Ibis Sud Hotel vb.

Amsterdam       4* Park Plaza Amsterdam Airport vb.

 

 

**** Extra turlar min. 20 kişi oluştuğunda yapılacaktır. Rehberlerimiz gerekli gördükleri taktirde ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilirler. 03-12 Yaş Çocuklara extra turlarda % 50 indirim uygulanacaktır.

 

***Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

 

ERKEN REZERVASYONLU VE FLASH PROMOSYON TURLARDA;

 

** Erken rezervasyon indiriminin veya Flash Promosyon fiyatının geçerli olabilmesi için ödemenin 14 0CAK 2013 e kadar tarafımıza yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde erken rezervasyon indirimi yada Flash Promosyon fiyatları geçerli olmayacaktır.

** Zorlayıcı Sebep (Force Majeure) haricinde kampanyalı turlarımızda iptal ve iade yapılamamaktadır.

 

FİYATLAR DAHİL OLAN SERVİSLER:

- Havalimanı vergileri

- Sun Express Havayolları ile İstanbul (Saw) - Düsseldorf -İstanbul (Saw) parkurunda uçak bileti

- 3* ve 4* otellerde oda kahvaltı konaklamalar

- Alan/otel/alan transferleri

- Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri

- Amsterdam, Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln'de panoramik şehir turları

- Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER:

- Vize ücreti, servis bedeli ( 120 EURO )

- Seyahat Koruma Paketi ( 15 Euro - 70 yaş üstü misafirlerimiz için ücret 30,-Euro'dur.)

- Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

- Yurt dışı çıkış harcı bedeli

- Müze ve ören yerleri girişleri

- Rehber ve şoför tipleri

 

 

NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

 

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz

2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan  Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EUR

14 - İZMİR SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 135 E

 

FİYATLAR DAHİL OLAN SERVİSLER:

- Havalimanı vergileri

- Sun Express Havayolları ile İstanbul (Saw) - Düsseldorf -İstanbul (Saw) parkurunda uçak bileti

- 3* ve 4* otellerde oda kahvaltı konaklamalar

- Alan/otel/alan transferleri? Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri

- Amsterdam, Brüksel, Paris, Lüksemburg, Köln'de panoramik şehir turları

- Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER:

- Vize ücreti, servis bedeli ( 120 EURO )

- Seyahat Koruma Paketi ( 15 Euro - 70 yaş üstü misafirlerimiz için ücret 30,-Euro'dur.)

- Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

- Yurt dışı çıkış harcı bedeli

- Müze ve ören yerleri girişleri

- Rehber ve şoför tipleri

 

 

 

 

BENELUXx


Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
599,00 EUR
919,00 EUR
549,00 EUR
549,00 EUR
599,00 EUR
150,00 EUR