Beyrut & Dubai Turu THY
4 Gece 5 Gün

699
 €
.00
'den itibaren

 


BEYRUT (2) & DUBAİ (3)

 

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile …

Öğle yemekli Abu Dhabi & IBN Battuta Mall dahil !


 

 

01.Gün : İSTANBUL - BEYRUT

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde siz değerli misafirlerimizle saat 10.00'da buluşma. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 824 uçuşu ile saat 12.40'da Beyrut'a hareket. Yerel saat ile 14.25'te varış ve alanda bekleyen yetkililerimiz ile şehir turu. Turumuz esnasında; Güvercinler Kayasi, Hamra bölgesi (Modern şehir), Martyrs Meydani (Eski şehir) panoramik olarak görülecektir. Sonrası otele transfer odaların alınması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek olan akşam yemekli ''Lübnan Gecesi'' turuna katılabilirler (90 Usd). Tur sonrası otele dönüş. Geceleme otelinizde.

 

 

02.Gün : BEYRUT

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek ''Harisa & Jeita & Biblos'' gezimize katılabilirsiniz (90 Usd). Gezimiz sırasında, Harissa'ya gidecek, teleferikle tepeye çıkarak muhteşem manzaraya tanık olacak, meşhur Meryem Ana heykelini görecek ve ardından dünyanın en eski limanlarından biri olan Biblos'u ve dünyanın 3. büyük doğal mağarası Jeita'yı ziyaret edeceğiz. Tur bitimi otele otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

03.Gün : BEYRUT - DUBAİ

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin organize edeceği ekstra turlara katılabilirler. Tur sonunda havalimanına transfer. Fly Dubai Havayolları FZ 160 sefer sayılı uçuş ile 21.25'te Dubai'ye uçuş. Yerel saat ile 02.30'te (ertesi gün) varış ve otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 

 

04.Gün :  DUBAİ

Sabah kahvaltısının ardından şehir turu için hareket. Bu turumuz esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai'yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Sonrasında otelinize transfer ve odaların alınmasının ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan olan Dubai İkonları” ve ''Akşam yemekli Tekne (Dhow Cruise)'' turuna katılabilirler turuna (70 Euro). Bu turumuzda Dubai Creek tekne turu ve akşam yemeği sonrasında “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri) izleyecek ve ardından Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gece görüntüsüne sahip Burj Al Arab ve Palmiye adası panoramik olarak görülecektir. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.

 

 

05.Gün : DUBAİ

Sabah kahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan, Akşam yemekli Çöl Safari ve Alışveriş  turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda önce özel otobüslerimizle Dubai Outlett alışveriş merkezine gidilecek olup, sonrasında 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall alışveriş merkezine bırakıyorlar. Alışveriş turu sonrası özel otobüslerimiz ile otelinize transfer ve geceleme otelinizde.

 

 

06.Gün : DUBAİ - ABU DHABİ - ISTANBUL

Sabah kahvaltısı ve odaların boşaltılmasının ardından Öğle yemekli Abu Dhabi & IBN Battuta Mall” turu. Turumuzda; Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi görülecek yerler arasındadır. Turun ardından Marina bölgesinde serbest zaman, sonrasında Ibn Battuta Mall dünyanın en büyük eğlence temalı alışveriş merkezinde benzersiz eğlence ve alışveriş deneyimini keşfedeceksiniz. Tur bitimi havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinin ardından

Türk Hava Yolları'nın TK 869 sayılı tarifeli seferi ile 03.40'ta İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 06.45'te İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

 

 

 

 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

- Türk Havayolları ile İstanbul - Beyrut / Abu Dhabi - İstanbul parkurunda uçak bileti,

- Fly Dubai Havayolları ile Beyrut - Dubai parkurunda uçak bileti,

- Havalimanı vergileri

- Belirtilen kategori otellerde geçilecek kategori otelde 5 gece konaklama,

- Alan/otel/alan transferleri,

- Panoramik Beyrut ve Dubai şehir turları,

- Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri.

 

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER:

- Zorunlu Dubai vize ücreti ve servis bedeli ( 85 Euro ) / Not : Yeşil pasaport sahibi misafirlerimiz için vize uygulaması yoktur.

- Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

- Seyahat Koruma Paketi ( 15 Euro ) ( 70 yaş üstü misafirlerimiz için ücret 30 Eur`dur.)

- Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

- Müze ve ören yerleri girişleri,

- Rehber ve şoför tipleri.

 

 

NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

 

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz

2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur `un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur 'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

DUBAİ



Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
699,00 EUR
949,00 EUR
649,00 EUR
649,00 EUR
699,00 EUR
150,00 EUR




BANKALARA GÖRE TAKSİTLENDİRME
 
Diğer banka kartlarına 2-12 arası taksitle ödeme ve geçerli kur uygulamalarımızı ofislerimizden öğrenebilirsiniz.
 
BONUSCARD
Bonus Card "4 Ay öteleme Şimdi al Haziran'da öde"
 
Kampanya 01 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında belirli Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Bonus,Money,Flexi,Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Eurobank Tekfen Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ve Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card dahildir.
Kampanyaya American Express Business,Shop and Miles, , Shop and Miles business ,sanal kartlar dahil değildir.
Flexi kartların kampanyasıdan yararlanabilmesi için EVET OTELEME yazıp kartın son 6 hanesini 3340'a mesaj atmaları
Kampanya 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.
American Express kartlar 500 TL ve üzeri işlemlerde dahildir
Kampanya Sektördeki başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanya 2-12 Taksitli işlemlerde geçerli olcaktır.
IATA posları kampanya dahilinde değildir.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
AXESS
" 01 Ocak-31 Mart 2013 döneminde peşin ve taksitli işlemlerde
+3 Taksit ve Haziran 2013'e Erteleme "
Kampanya detayları;
Erteleme imkanı ;tek ödeme ve taksitli işlemler Haziran 2013'e Ertelenecektir
+3 taksit imkanı ; 6 ve 9 taksit ile yapılan satışlarda geçerlidir.
Kampanyadan yararlanan kartlar; Axess, Axess Business, Fish, Wings, Wings Business ve Carrefour Axess.
Satış noktalarınızda/acentelerinizde bulunan münferit POS’lar (Jolly Tur'a ait olmayan POS’lar) kampanya dışındadır.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 Mart 2013
 
 
YKB
World Kart ‘a "100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 4 ay ekstre erteleme"
• 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit/100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit ve 4 ay taksit erteleme
• 100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit/100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme
.Sadece +4 veya +6 taksit uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden EK TAKSİT seçilerek uygulanacaktır
.+4 Taksit ve 4 Ay Erteleme veya +6 Taksit ve 4 Ay Erteleme uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden TAKSİT ATLATMA seçilerek uygulanacaktır.
Bu kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları, Albaraka, Anadolu, TEB,Vakıfbank Worldcard’lar için geçerli olacaktır
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
 
FİNANSBANK
"Taksitli İşlemlerde 3 Ay Taksit Erteleme"
 
Kampanya detayları;
01 -31 Ocak tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla,kampanyaya dahil olan
üye işyerlerinden 2-12 arası taksitli alışverişlerde 3 Ay erteleme fırsatı sunulacaktır
CardFinans Nakit banka kartı ve ParaPuan kampanyaya dahil değildir
Kampanya son uygulama tarihi:31 OCAK 2013
 
 
VAKIFBANK
JOLLYTUR’ a ÖZEL Avea hat sahibi olup VAKIFBANK TARAFTAR veya PLATİNUM KART sahibi müşterilerimize 75.-TL ÖDÜL PARA İNDİRİMİ ve 1 AY ERTELEME KAMPANYASI
 
Kampanya detayları;
• 6 taksit için (+)3 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak,750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• 8 taksit için özel olarak (+)4 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak, 750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• İndirim kampanyası için işlem tutarının karttan çekilmesini takiben kart sahibinin ilk taksidinin yansıyacağı ekstresinde %10 indirim ayrı bir satırda gösterilerek yansıtılacaktır.
• Kampanya son uygulama tarihi : 31 OCAK 2013
 
 
HSBC
" 100 TL ve Üzeri Taksitli Harcamalarda 3 AY ERTELEME "
 
01 Ocak - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında AdvantageCard ile yapılan 100 TL ve üzeri 2-12 taksitli işlemlerde geçerlidir
Tek taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahil olup,Ticari kartlar dahil değildir.
Kampanya son uygulama tarihi:28 ŞUBAT 2013
 
"Vakıfbank Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftar Kart Sahiplerine Özel Sadece Jollytur’da 75 TL ÖDÜL PARA İndirimi"
 
 
Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi ve Bate Borisov- Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi maçlarına yapacakları tur rezervasyonlarında 75.-TL Ödül Para İndirimi kazanacaklardır.
 
Kampanya Koşulları :
• Ek kartlar da kampanyadan yararlanabilecek olup, kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri kampanyadan, kampanya dönemi boyunca bir kez faydalanabilecek ve maksimum kazanım 75 TL olacaktır.
• Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Business Kartlar dahil değildir.
• Kampanyadan kazanılan indirimler kredi kartı ekstrelerine artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
• Schalke- Galatasaray maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 11 Mart 2013 tarihleri arasındadır.
• Bate Borisov – Fenerbahçe maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasındadır.


Önemli Uyarılar


1BORDO (Normal) Pasaportlara vize uygulanmaktadır.
2YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) Ve SİYAH (Diplomatikpasaportlardan vize istenmemektedir.!!

   Konsolosluktan , Sadece Ticari görüşmeler yamak için bu ülkeye gidecek olan yolculara vize vermektedir. Acentalar aracı olarak kabul edilememekte ve başvurular şahsen yapılmaktadır.


Turistik vizeler ise tarafımızdan alınabilmektedir. Gerekli evraklar ise ; 

1- Arkası beyaz fonlu 2 Adet vesikalık resim .
2- Pasaportun resimli ve Kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfanın 
RENKLİ FOTOKOPİSİ 
3- Uçak bileti rezervasyonu.
4- Kimlik fotokopisi  (Önlü -- Arkalı )
5- Vize başvuru formunuzun doldurulması için aşağıdaki soruların cevaplarını bir not kağıdına yazarak lütfen tarafımıza iletmenizi rica ederiz.
   * Cep telefonu ( GSM ) Numarası
   * İkametgah adresi
   * Meslek
   * Evli iseniz eş bilgileri ( Eşin adı- Soyadı- Doğum tarihi ve Doğum yeri )