Bangkok & Phuket
11.11.2013
Erken Rezervasyon Fırsatı
1199
 €
.00
'den itibaren

 

ILKBAHAR & YAZ DÖNEMI

 

UZAKDOĞU

 

BANGKOK (2) & PHUKET (4)

Türk Hava Yolları AIRBUS A-330 Tarifeli Direkt Seferi ile

06, 13, 20 Nisan & 18 Mayis & 07 Eylül 2013 Hareket … 6 Gece

 

Cumartesi : İSTANBUL - BANGKOK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Beycan Tur kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 17.00'da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuşu ile saat 20.05'de Bangkok'a hareket. Geceleme uçakta.

 

 

Pazar : BANGKOK

Yerel saat ile 09.25'de Bangkok'a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa'lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland'ın şu andaki kralının Bangkok'taki Malikanesi görülecektir. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra düzenleyeceği Kanallar turuna katılabilirler. Bu tur esnasında; Tay'lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

 

Pazartesi : BANGKOK 

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra düzenleyeceği Yüzen Çarşı turuna katılabilirler. Turumuz dünyaca tanınmış Siam İkizleri'nin doğduğu Samut Songkram Kasabası'nda bir Hindistan cevizi çiftliği ile başlıyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay'lıların nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Daha sonra 10 dakika sürecek otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı'ya geliyor, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görme ve alışveriş yapma imkanı buluyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu atölyeleri gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Öğleden sonra Bangkok'a dönüş ve alışveriş yapmak için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Sea Food Market & PatPong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

 

Salı :  BANGKOK - PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Phuket Adası'na hareket. Varışımızın ardından otele transfer. Oda anahtarlarının dağıtılması ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra düzenleyeceği akşam yemekli Phuket Fantasea turuna katılabilirler. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Otele dönüş. Geceleme otelimizde.

 

 

Çarşamba : PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra düzenleyeceği tam günlük Phi Phi Adası turuna katılabilirler. Sürat teknelerimizle Phuket'in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don'a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio'nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”'de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley'e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası'nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası'nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

 

Perşembe : PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra düzenleyeceği James Bond Adası turuna katılabilirler. Gezi teknemizle hizli bir sekilde ilk duragimiz bir cok belgesele konu olmus Panak ve Hong adalari olacak. Ozel kanolarimiz ile yapacagimiz bu gezi sirasinda , koy ve magaralar arasinda muthesem doga manzarlarina sahit olacaginiz bir mecara sizleri bekliyor. Acik bufe olarak teknemizde alacagimiz ogle yemeginin ardindan bir sonraki duragimiz James Bond “Altin tabancali adam” bolumunun cekildigi James Bond Adasi. Bu adadaki meshur kayayi ve sahili goruyoruz , adadaki Musluman koylulerden alisveris yapabilmek ve bol bol fotograf cektirmek icin serbest zaman. James Bond adasindan soraki en son duragimiz snorkel yapabilecegimiz, yuzup sahilinde guneslenip dinlenebilecegimiz Lawa adasi veya Naka Adasi olacaktir. (Hava sartlarina gore karar verilecek) Tur bitimi otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

 

Cuma : PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından misafirler gün boyunca dilediklerini yapabilir. Alışveriş yapmak, tüm gün denize girip güneşlenmek seçenekler arasında. Geceleme otelinizde.

 


Cumartesi : PHUKET - BANGKOK - İSTANBUL

Sabah uyandırma ve odaların boşaltılması. Yerel havayolları ile sabah çok erken saatlerde Bangkok'a uçuş. Bangkok Havalimanı'na varış. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 69 sefer sayılı uçuş ile saat 23.45'de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 05.40'de varış ve turumuzun sonu.

 

-Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.

 

FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER:

- Türk Havayolları ile İstanbul - Bangkok - İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

- Yerel Havayolları ile Bangkok- Phuket - Bangkok parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

- 1. Sınıf otellerde oda kahvaltı bazında 6 gece konaklama,

- Tüm havaalanı otel - havaalanı ve şehirlerarası transferler,

- Bangkok havalimaninda geleneksel kiyafetli Tayli kizlarla cicekli karsilama

- Otellerde welcome coctaili ( Tayland )

- Otellerde bagaj tasima islemleri ( Tayland )

- Bangkok'da panoramik şehir tanıtım turu,

- Ingilizce Profesyonel lokal rehberlik hizmetleri

- Havalimanı Vergileri.

 

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER:

- Seyahat Koruma Paketi ( 15 Euro - 70 yaş üstü misafirlerimiz için ücret 30,-Euro'dur.)

- Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

- Yurtdışı çıkış harcı bedeli

 

ÜLKEYE GİRİŞ VE VİZE HAKKINDA BİLGİLENDİRME

T.C. Vatandaşlarına gidilen ülkelere vize uygulaması yoktur. Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.

 

UYARI : LÜTFEN OKUYUN

Turumuz minimum 12 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılım sağlanamadığı taktirde son iptal bildirim tarihi tur hareket tarihinden 7-10 gün öncesidir. Min. 10 kişi ve altında kalan turlarda sadece Bangkok şehrindeki alan-otel transferlerinde ve Bangkok şehir turunda Türkçe rehberlik hizmeti verilebilmektedir. Diğer şehir turu ve transferlerinde lokal İngilizce rehber kullanılacaktır.

 

- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. yatak standart yataktan küçüktür.

- Çocuk indirimleri sadece 2 yetişkin yanında konaklayan çocuklar için geçerlidir.

- Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Bu durumda Beycan Tur olabilecek en uygun alternatifi sunmakla yükümlüdür. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde turlar yapılamamaktadır

 

NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz

2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur `un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur 'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

phuket


BANKALARA GÖRE TAKSİTLENDİRME
 
Diğer banka kartlarına 2-12 arası taksitle ödeme ve geçerli kur uygulamalarımızı ofislerimizden öğrenebilirsiniz.
 
BONUSCARD
Bonus Card "4 Ay öteleme Şimdi al Haziran'da öde"
 
Kampanya 01 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında belirli Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Bonus,Money,Flexi,Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Eurobank Tekfen Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ve Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card dahildir.
Kampanyaya American Express Business,Shop and Miles, , Shop and Miles business ,sanal kartlar dahil değildir.
Flexi kartların kampanyasıdan yararlanabilmesi için EVET OTELEME yazıp kartın son 6 hanesini 3340'a mesaj atmaları
Kampanya 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.
American Express kartlar 500 TL ve üzeri işlemlerde dahildir
Kampanya Sektördeki başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanya 2-12 Taksitli işlemlerde geçerli olcaktır.
IATA posları kampanya dahilinde değildir.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
AXESS
" 01 Ocak-31 Mart 2013 döneminde peşin ve taksitli işlemlerde
+3 Taksit ve Haziran 2013'e Erteleme "
Kampanya detayları;
Erteleme imkanı ;tek ödeme ve taksitli işlemler Haziran 2013'e Ertelenecektir
+3 taksit imkanı ; 6 ve 9 taksit ile yapılan satışlarda geçerlidir.
Kampanyadan yararlanan kartlar; Axess, Axess Business, Fish, Wings, Wings Business ve Carrefour Axess.
Satış noktalarınızda/acentelerinizde bulunan münferit POS’lar (Jolly Tur'a ait olmayan POS’lar) kampanya dışındadır.
Kampanya son uygulama tarihi: 31 Mart 2013
 
 
YKB
World Kart ‘a "100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 4 ay ekstre erteleme"
• 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit/100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit ve 4 ay taksit erteleme
• 100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit/100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme
.Sadece +4 veya +6 taksit uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden EK TAKSİT seçilerek uygulanacaktır
.+4 Taksit ve 4 Ay Erteleme veya +6 Taksit ve 4 Ay Erteleme uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden TAKSİT ATLATMA seçilerek uygulanacaktır.
Bu kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları, Albaraka, Anadolu, TEB,Vakıfbank Worldcard’lar için geçerli olacaktır
Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013
 
 
FİNANSBANK
"Taksitli İşlemlerde 3 Ay Taksit Erteleme"
 
Kampanya detayları;
01 -31 Ocak tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla,kampanyaya dahil olan
üye işyerlerinden 2-12 arası taksitli alışverişlerde 3 Ay erteleme fırsatı sunulacaktır
CardFinans Nakit banka kartı ve ParaPuan kampanyaya dahil değildir
Kampanya son uygulama tarihi:31 OCAK 2013
 
 
VAKIFBANK
JOLLYTUR’ a ÖZEL Avea hat sahibi olup VAKIFBANK TARAFTAR veya PLATİNUM KART sahibi müşterilerimize 75.-TL ÖDÜL PARA İNDİRİMİ ve 1 AY ERTELEME KAMPANYASI
 
Kampanya detayları;
• 6 taksit için (+)3 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak,750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• 8 taksit için özel olarak (+)4 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak, 750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )
• İndirim kampanyası için işlem tutarının karttan çekilmesini takiben kart sahibinin ilk taksidinin yansıyacağı ekstresinde %10 indirim ayrı bir satırda gösterilerek yansıtılacaktır.
• Kampanya son uygulama tarihi : 31 OCAK 2013
 
 
HSBC
" 100 TL ve Üzeri Taksitli Harcamalarda 3 AY ERTELEME "
 
01 Ocak - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında AdvantageCard ile yapılan 100 TL ve üzeri 2-12 taksitli işlemlerde geçerlidir
Tek taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahil olup,Ticari kartlar dahil değildir.
Kampanya son uygulama tarihi:28 ŞUBAT 2013
 
"Vakıfbank Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftar Kart Sahiplerine Özel Sadece Jollytur’da 75 TL ÖDÜL PARA İndirimi"
 
 
Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi ve Bate Borisov- Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi maçlarına yapacakları tur rezervasyonlarında 75.-TL Ödül Para İndirimi kazanacaklardır.
 
Kampanya Koşulları :
• Ek kartlar da kampanyadan yararlanabilecek olup, kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri kampanyadan, kampanya dönemi boyunca bir kez faydalanabilecek ve maksimum kazanım 75 TL olacaktır.
• Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Business Kartlar dahil değildir.
• Kampanyadan kazanılan indirimler kredi kartı ekstrelerine artı bakiye olarak yansıtılacaktır.
• Schalke- Galatasaray maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 11 Mart 2013 tarihleri arasındadır.
• Bate Borisov – Fenerbahçe maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasındadır.
T.C. Vatandaşlarına gidilen ülkelere vize uygulaması yoktur. 
Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.