Bankok(2) & Koh Samu(4)
11.11.2013
Kış Dönemi
1599
 €
.00
'den itibaren

 

Kış Dönemi

 

 

UZAKDOĞU

BANGKOK (2) & KOH SAMUI (4)

 

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile


 

Cumartesi : İSTANBUL - BANGKOK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 17.00'de buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuşu ile saat 19:50'de Bangkok'a hareket. Geceleme uçakta.

 

Pazar : BANGKOK

Yerel saat ile 09.45'de Bangkok'a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa'lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland'ın şu andaki kralının Bangkok'taki Malikanesi görülecektir. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Kanallar turuna katılabilirler. Bu tur esnasında; Tay'lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

Pazartesi : BANGKOK 

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Yüzen Çarşı turuna katılabilirler. Turumuz dünyaca ünlü Siam İkizleri'nin doğduğu Samut Songkram Kasabası'nda bir Hindistan cevizi çiftliği ile başlıyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay'lıların nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Daha sonra 10 dakika sürecek otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı'ya geliyor, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görme ve alışveriş yapma imkanı buluyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu atölyeleri gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Öğleden sonra Bangkok'a dönüş ve alışveriş yapmak için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Sea Food Market & PatPong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 

Salı : BANGKOK - KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Koh Samui adasına hareket. Varışın ardından Samui Ada Turu. Big Buddha Tapınağı, Chaweng Sahili, ünlü Büyükanne ve Büyükbaba Kayaları, Kunaram Tapınağı görülecek yerler arasında. Namueng Şelalesi ve Nathon Town turumuzun son noktalarını oluşturuyor. Geceleme otelimizde.


Çarşamba : KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği turlara katılabilirler. Aksam otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.


Perşembe : KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği turlara katılabilirler. Aksam otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 

Cuma : KOH SAMUI

Sabah kahvaltısının ardından, gün boyunca misafirler dilediklerini yapabilir. Alışveriş yapmak, tüm gün denize girip güneşlenip seçenekler arasında. Geceleme otelinizde.

 


Cumartesi : KOH SAMUI - BANGKOK - İSTANBUL

Sabah uyandırma ve odaların boşaltılması. Yerel havayolları ile sabah çok erken saatlerde Bangkok'a uçuş. Bangkok havalimanına varış. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 69 sefer sayılı uçuş ile saat 23:45'de İstanbul'a hareket yerel saat ile 05.40'da varış ve turumuzun sonu.

 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

- Türk Havayolları ile İstanbul - Bangkok - İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

- Yerel Havayolları ile Bangkok - Koh Samui - Bangkok parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

- 1. Sınıf otellerde oda kahvaltı bazında 6 gece konaklama,

- Tüm havaalanı otel - havaalanı ve şehirlerarası transferler,

- Bangkok havalimaninda geleneksel kiyafetli Tayli kizlarla cicekli karsilama

- Otellerde welcome coctaili ( Tayland )

- Otellerde bagaj tasima islemleri ( Tayland )

- Bangkok & Singapur'da panoramik şehir tanıtım turu,

- Ingilizce Profesyonel lokal rehberlik hizmetleri

- Havalimanı Vergileri.

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

- Seyahat Koruma Paketi (15 Euro)

- Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

- Yurtdışı çıkış harcı bedeli (15TL)

 

ÜLKEYE GİRİŞ VE VİZE HAKKINDA BİLGİLENDİRME

T.C. Vatandaşlarına gidilen ülkelere vize uygulaması yoktur. Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.

 

UYARI : LÜTFEN OKUYUN

Beycan Tur, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

 

Turumuz minimum 12 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılım sağlanamadığı taktirde son iptal bildirim tarihi tur hareket tarihinden 7-10 gün öncesidir. Min. 10 kişi ve altında kalan turlarda sadece Bangkok şehrindeki alan-otel transferlerinde ve Bangkok şehir turunda Türkçe rehberlik hizmeti verilebilmektedir. Diğer şehir turu ve transferlerinde lokal İngilizce rehber kullanılacaktır.

 

- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3.yatak standart yataktan küçüktür.

- Çocuk indirimleri sadece 2 yetişkin yanında konaklayan çocuklar için geçerlidir.

- Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Bu durumda Beycan Tur olabilecek en uygun alternatifi sunmakla yükümlüdür. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde turlar yapılamamaktadır

koh samui


OCAK YURTDIŞI TURLAR & YURTDIŞI FUAR TURLARI

 

BANKALARA GÖRE TAKSİTLENDİRME

 

Diğer banka kartlarına 2-12 arası taksitle ödeme ve geçerli kur uygulamalarımızı ofislerimizden öğrenebilirsiniz.

 

BONUSCARD

Bonus Card "4 Ay öteleme Şimdi al Haziran'da öde"

 

Kampanya 01 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında belirli Bonus üye işyerlerinde geçerlidir.

Kampanyaya Bonus,Money,Flexi,Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Eurobank Tekfen Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ve Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card dahildir.

Kampanyaya American Express Business,Shop and Miles, , Shop and Miles business ,sanal kartlar dahil değildir.

Flexi kartların kampanyasıdan yararlanabilmesi için EVET OTELEME yazıp kartın son 6 hanesini 3340'a mesaj atmaları

Kampanya 300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.

American Express kartlar 500 TL ve üzeri işlemlerde dahildir

Kampanya Sektördeki başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Kampanya 2-12 Taksitli işlemlerde geçerli olcaktır.

IATA posları kampanya dahilinde değildir.

Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013

 

AXESS

" 01 Ocak-31 Mart 2013 döneminde peşin ve taksitli işlemlerde

+3 Taksit ve Haziran 2013'e Erteleme "

Kampanya detayları;

Erteleme imkanı ;tek ödeme ve taksitli işlemler Haziran 2013'e Ertelenecektir

+3 taksit imkanı ; 6 ve 9 taksit ile yapılan satışlarda geçerlidir.

Kampanyadan yararlanan kartlar; Axess, Axess Business, Fish, Wings, Wings Business ve Carrefour Axess.

Satış noktalarınızda/acentelerinizde bulunan münferit POS’lar (Jolly Tur'a ait olmayan POS’lar) kampanya dışındadır.

Kampanya son uygulama tarihi: 31 Mart 2013

 

 

YKB

World Kart ‘a "100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde 4 ay ekstre erteleme"

• 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit/100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlere +4 taksit ve 4 ay taksit erteleme

• 100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit/100 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlere +6 taksit ve 4 ay taksit erteleme

.Sadece +4 veya +6 taksit uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden EK TAKSİT seçilerek uygulanacaktır

.+4 Taksit ve 4 Ay Erteleme veya +6 Taksit ve 4 Ay Erteleme uygulaması isteyen kart hamilileri için Pos üzerinden Joker Vadaa Menüsünden TAKSİT ATLATMA seçilerek uygulanacaktır.

Bu kampanya tüm Yapı Kredi Bankası kredi kartları, Albaraka, Anadolu, TEB,Vakıfbank Worldcard’lar için geçerli olacaktır

Kampanya son uygulama tarihi: 31 OCAK 2013

 

 

FİNANSBANK

"Taksitli İşlemlerde 3 Ay Taksit Erteleme"

 

Kampanya detayları;

01 -31 Ocak tarihleri arasında Finansbank kredi kartlarıyla,kampanyaya dahil olan

üye işyerlerinden 2-12 arası taksitli alışverişlerde 3 Ay erteleme fırsatı sunulacaktır

CardFinans Nakit banka kartı ve ParaPuan kampanyaya dahil değildir

Kampanya son uygulama tarihi:31 OCAK 2013

 

 

VAKIFBANK

JOLLYTUR’ a ÖZEL Avea hat sahibi olup VAKIFBANK TARAFTAR veya PLATİNUM KART sahibi müşterilerimize 75.-TL ÖDÜL PARA İNDİRİMİ ve 1 AY ERTELEME KAMPANYASI

 

Kampanya detayları;

• 6 taksit için (+)3 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak,750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )

• 8 taksit için özel olarak (+)4 taksit ve 1 ay erteleme ve %10 indirim kampanyası uygulanacaktır. (Kampanyada kazanılacak maksimum indirim tutarı 75 TL olacaktır- 750 TL ye kadar işlemler için %10 indirim uygulanacak, 750 TL ve üzeri işlemler için ise 75 TL indirim uygulanacaktır. )

• İndirim kampanyası için işlem tutarının karttan çekilmesini takiben kart sahibinin ilk taksidinin yansıyacağı ekstresinde %10 indirim ayrı bir satırda gösterilerek yansıtılacaktır.

• Kampanya son uygulama tarihi : 31 OCAK 2013

 

 

HSBC

" 100 TL ve Üzeri Taksitli Harcamalarda 3 AY ERTELEME "

 

01 Ocak - 28 Şubat 2013 tarihleri arasında AdvantageCard ile yapılan 100 TL ve üzeri 2-12 taksitli işlemlerde geçerlidir

Tek taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya tüm HSBC Advantage kredi kartları dahil olup,Ticari kartlar dahil değildir.

Kampanya son uygulama tarihi:28 ŞUBAT 2013

 

"Vakıfbank Galatasaray ve Fenerbahçe Taraftar Kart Sahiplerine Özel Sadece Jollytur’da 75 TL ÖDÜL PARA İndirimi"

 

 

Schalke – Galatasaray Şampiyonlar ligi ve Bate Borisov- Fenerbahçe Uefa Avrupa Ligi maçlarına yapacakları tur rezervasyonlarında 75.-TL Ödül Para İndirimi kazanacaklardır.

 

Kampanya Koşulları :

• Ek kartlar da kampanyadan yararlanabilecek olup, kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Her müşteri kampanyadan, kampanya dönemi boyunca bir kez faydalanabilecek ve maksimum kazanım 75 TL olacaktır.

• Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler ve Business Kartlar dahil değildir.

• Kampanyadan kazanılan indirimler kredi kartı ekstrelerine artı bakiye olarak yansıtılacaktır.

• Schalke- Galatasaray maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 11 Mart 2013 tarihleri arasındadır.

• Bate Borisov – Fenerbahçe maçı için geçerli kampanya tarihi 11 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasındadır.

T.C. Vatandaşlarına gidilen ülkelere vize uygulaması yoktur. 
Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.