Bangkok (2) & Pattaya (3)
11.11.2013
Kış Dönemi
999
 €
.00
'den itibaren

 

Kış Dönemi

 

 

 

UZAKDOĞU

BANGKOK (2) & PATTAYA (3)

 

 

Türk Hava Yolları Tarifeli Direk Seferi ile

23 Şubat & 02, 09, 16, 23 Mart 2012 Hareket …6 Gece

 

Cumartesi :  İSTANBUL - BANGKOK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 17.00'da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuş ile saat 19.50'de Bangkok'a hareket. Geceleme uçakta.

 


Pazar : BANGKOK

Yerel saat ile 09.45'de Bangkok'a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa'lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı'nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland'ın şu andaki kralının Bangkok'taki Malikanesi görülecektir. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Kanallar turuna katılabilirler. Bu tur esnasında; Tay'lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

 


Pazartesi :   BANGKOK           

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı turuna katılabilirler. Turumuz dünyaca ünlü Siam İkizleri'nin doğduğu Samut Songkram Kasabası'nda bir Hindistan cevizi çiftliği ile başlıyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay'lıların nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Daha sonra 10 dakika sürecek otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı'ya geliyor, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görme ve alışveriş yapma imkanı buluyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu atölyeleri gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Öğleden sonra Bangkok'a dönüş ve alışveriş yapmak için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Sea Food Market & PatPong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

 


Salı : BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenleyeceği Ayuthaya turuna katılabilirler. Tayland'ın tarihi eski başkenti, zamanında Uzakdoğu'nun Venedik'i olarak ta bilinen şehir Unesco Dünya Kültür Miras Listesi'ne alınmıştır. Burada kralların yazlık sarayını geziyoruz. İçerdeki muhteşem bahçesi ve yapılarıyla unutulmaz hatıra fotoğrafları çekeceğimiz bu güzel sarayı gezdikten sonra otobüsümüzle kuzeye Ayuthaya Şehri'ne doğru devam ediyoruz. Varışta tarihi kalıntıların bulunduğu bölgeyi ve tapınakları geziyoruz. Görkemli tarihi kalıntılarıyla Ayuthaya tüm turistleri çok etkilemektedir. Öğleden sonra dönüş için otobüsümüzle kısa bir yolculuğun ardından Chao Praya Nehri üzerindeki teknemize geçiyoruz. Buradan teknemizle zevkli bir nehir yolculuğu yaparken açık büfe yemeğimizi de alıyoruz. Akşam üzeri Bangkok'a varış ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 


Çarşamba : BANGKOK – PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından Tayland'ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya'ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland'da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, Buradan hareket ve Pattaya'ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Timsah Çiftliği turuna katılabilirler. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu'ya has canlıları görebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare Alcazar Show'da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar. Tayland'ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.

 


Perşembe : PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler. Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası'na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 


Cuma :  PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçe turuna katılabilirler. Tayland'da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland'ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Öğleden sonra otelimize dönüş. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Fil Safarisi turuna katılabilirler. Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

 


Cumartesi :  PATTAYA - BANGKOK - İSTANBUL

Sabah uyandırma ve odaların boşaltılması. Bangkok 'a hareket. Yaklaşık 2,5 saat sürecek olan otobüs yolculuğumuzun ardından Bangkok Havalimanı'na varış. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 69 sefer sayılı uçuş ile saat 23.45 'de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 05.40'de varış ve turumuzun sonu

 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

-Türk Havayolları ile İstanbul - Bangkok - İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

-Yerel Havayolları ile Bangkok - Singapur parkurunda ekonomik sınıf uçuşları,

-Otellerde oda kahvaltı bazında 6 gece konaklama,

-Tüm havaalanı otel - havaalanı ve şehirlerarası transferler,

-Bangkok havalimaninda geleneksel kiyafetli Tayli kizlarla cicekli karsilama

-Otellerde welcome coctaili ( Tayland )

-Otellerde bagaj tasima islemleri ( Tayland )

-Bangkok'da ve Singapur'da panoramik şehir tanıtım turu,

-İngilizce Lokal Profesyonel rehberlik hizmetleri

-Havalimanı Vergileri

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

-Seyahat Koruma Paketi (15 Euro)

-Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

-Yurtdışı çıkış harcı bedeli

 

 

 

 

UYARI : LÜTFEN OKUYUNUZ

Beycan Tur, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

 

Turumuz minimum 12 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılım sağlanamadığı taktirde son iptal bildirim tarihi tur hareket tarihinden 7-10 gün öncesidir. Min. 10 kişi ve altında kalan turlarda sadece Bangkok şehrindeki alan-otel transferlerinde ve Bangkok şehir turunda Türkçe rehberlik hizmeti verilebilmektedir. Diğer şehir turu ve transferlerinde lokal İngilizce rehber kullanılacaktır.

 

3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. yatak standart yataktan küçüktür.

Çocuk indirimleri sadece 2 yetişkin yanında konaklayan çocuklar için geçerlidir.

Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Hava durumuna bağlı olarak turlar gerçekleşmeyebilir. Bu durumda Beycan Tur olabilecek en uygun alternatifi sunmakla yükümlüdür. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde turlar yapılamamaktadır.


uzakdoğu turları


Fiyat Tablosu Gidiş Tarihi: 23.02.2013 Dönüş Tarihi: 02.03.2013
Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
999,00 EUR
1.209,00 EUR
949,00 EUR
949,00 EUR
999,00 EUR
150,00 EUR