Prag Viyana Pudapeşte Turu
09.10.2013
Türk Hava Yolları İle
449
 €
.00
'den itibaren

PRAG(3) VİYANA(2) BUDAPEŞTE(2)

Türk Hava Yolları İle

 2013 7 Gece 8 Gün



1. GÜN İSTANBUL-PRAG 
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Beycan Tur kontuarında 07.00'da buluşma. TK 1767 sefer sayılı uçuş ile 09.15'de hareket. Yerel saat ile 11:05`de Prag'a varış. Varışın ardından havaalanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için hareket. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otele transfer ve yerleşme. Akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Vlatava Nehrinde tekne turuna katılma imkânı bulacaksınız. ( 40 € ) Geceleme otelimizde.



2. GÜN PRAG
Sabah otelde alınacak kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirler rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yarım günlük öğle yemekli Karlovy Vary turuna katılabilirler. (60 € ) Akşam arzu eden misafirler rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Orta Çağ Gecesi yemekli, içkili müzikli eğlenceye katılabilirler.(60 € ) Geceleme otelimizde.



3. GÜN PRAG
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Dresden Turuna ( Almanya ) (60 € - YEMEKSIZ ) katılabilirler. Geceleme otelimizde.



4. GÜN PRAG-VİYANA
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana'ya hareket. Varışın ardından Viyana şehir turu. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Grinzing Meyhaneleri turuna katılabilirler (50,-€) . Geceleme otelimizde. 



5. GÜN VİYANA
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yarım günlük Mayerling, Seegrotte Baden Şehri turuna ( Viyana Ormanları Turu ) ( 50 € ) katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerekstra olarak düzenlenecek olan Klasik müzik konseri izleme imkânı. (60 € ) Geceleme otelimizde.



6. GÜN VİYANA- BUDAPEŞTE 
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından hareket. Yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Slovakya`nın başkenti Bratislava Gezisi`ne katılabilirler (30 € - Yemeksiz). Tur sonrasında özel otobüslerimizle Budapeşte 'ye hareket. Budapeşte'ye varışı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Gece rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceye katılabilirsiniz ( 45 € ) Geceleme otelimizde.




7. GÜN BUDAPEŞTE
Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. ( 60 € - Öğle yemekli ). Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Tuna nehri Tekne turuna katılabilirler.( 30 € ) Geceleme otelimizde.




8. GÜN BUDAPEŞTE -İSTANBUL
Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından havaalanına transfer. TK1038 Sefer sayılı uçuş ile 20.15 'de İstanbul'a hareket, yerel saat ile 23.10'da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.
Bir başka Beycan Tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle
Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.



FİYATA DAHİL OLAN SERVİSLER 
-Türk Hava Yolları ile İstanbul - Prag/ Budapeşte- İstanbul ekonomi sınıf uçak bileti
-Alan/otel/alan ve Prag/Viyana/Budapeşte transferleri
-Prag(3) -Viyana(2) - Budapeşte(2) olmak üzere 7 gece 8 gün konaklama
-Programda belirtilen sabah kahvaltıları
-Prag, Viyana, Budapeşte yarım günlük panoramik şehir turları
-Tecrübeli rehberlik hizmetleri
-Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri - ( 150 €)




FİYATA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER 
-Vize Ücreti ve servis bedeli - ( 90 € )
-Seyahat Koruma Paketi - ( 15 € ) - ( 70 yaş üstü misafirler için kişi başı 30 Euro`dur )
-Yurtdışı çıkış harcı bedeli ( 15 YTL )
-Rehberiniz tarafından düzenlenen tüm Ekstra turlar
-Kişisel harcamalar




NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ
1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz
2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 
3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.
8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.
9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 
10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.
11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz. 
12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.
13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EU

PRAG