Ankara Hareketli-İST
Her Cuma
Otel konaklamalı
233
 TL
.10
'den itibaren


Ankara Hareketli İstanbul Turu



1.GÜN CUMA: (Gece Yolculuğu)

Gece saat 23.59' da Atatürk, 00.15'de Armada,00.30'da Ümitköy Galeria önünden İstanbul'a hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.




2.GÜN CUMARTESİ: (Sultan Ahmet Meydanı, Alman Çeşmesi, Dikili Taş, Burmalı Sütun, Sultan Ahmet Cami, Ayasofya Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı)

Kahvaltı sonrası Hipodrom ve Sultanahmet meydanını geziyoruz. Başınızı çevirdiğiniz her yerde ayrı bir tarihi güzellikle karşılaşacağınız meydanda ilk durağımız Alman İmparatoru II. Wilhelm'in sultan II. Abdülhamid'e ve İstanbul'a hediyesi olan Alman Çeşmesi. Mısır Hükümdarı'nın Asya zaferleri anısına inşa ettirdiği Dikilitaş'ı (obelisk), Burmalı Sütun'u inceledikten sonraki durağımız orijinal olarak 6 minare ile inşa edilen tek cami olan, padişahların namazgâhı Sultan Ahmet Camii'nin görülmesi. Dinlerin birleştiği mekan, Ayasofya Müzesi tüm görenler gibi sizi de büyüleyecek. Rehberimizden muhteşem hikayesini dinledikten sonra serbest zaman. Belirlenen saatte buluşarak civardaki saraylara su sağlamak için yaptırılan şehirdeki en büyük ve en muhteşem kapalı sarnıç olan Yerebatan Sarnıcını geziyoruz. Öğle yemeği menüsünde dileyen misafirlerimiz meşhur Sultanahmet köftesinin tadına bakabilir, dileyenler ise İstanbul'da balık ekmek keyfini yaşayabilir. Yemekten sonra günümüze kadar dayanıklılığını koruyarak gelmiş en eski ve görkemli saray olan; gücün ve kudretin mekanı Topkapı Sarayı'nı geziyoruz. Bugün müze olan sarayda görkemli geçmişimize ait her tür eseri görme fırsatı bulacağız. Topkapı Sarayı'nı da yakından tanıyarak hayran kaldığımız şaheserlerden sonra akşam yemeği ve konaklama için otelimize yerleşiyor ve serbest zamanımızı dilediğimiz gibi geçiriyoruz.




3. GÜN PAZAR: (Boğazda Tekne Turu, Dolmabahçe Turu, Koç Müzesi)

Sabah otelimizde alınan kahvaltının ardından İstanbul'un eşsiz manzarasını denizden seyredebilmek için feribotla boğaz turu yapıyoruz. Boğaz turu ardından Ulu Önder Atatürk'ün dünyaya gözlerini kapadığı ve yapıldığı dönemde 5.000.000 altına mal olan Dolmabahçe Sarayı'na doğru yola çıkıyoruz. Dolmabahçe Sarayı gezisinin ardından Türkiye'nin en büyük koleksiyonu olan Koç Müzesi'nin ziyareti. Belirlenen saatte Ankara'ya hareket ediyoruz. Gerekli molalar verilerek İstanbul'un güzellikleri aklımızda kalarak Ankara'ya dönüyoruz.


Program zamanlamasında hava, yol v.b.gibi nedenlerle Rehber gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.




GEREKENLER:

Uygun yürüyüş ayakkabısı ( rahat edebileceğiniz )

Dudak Koruyucu

Ani sıcaklık değişimine uyabilecek üstlük(Hırka, yelek...)



ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

-Belirtilen otellerde 1 gece yarım pansiyon konaklama

-Lüks otobüslerle ulaşım

-Beycan Tur otobüs içi ikramları

-Tüm çevre gezileri

-Rehberlik hizmetleri

-Beycan Tur Güvencesi

-Otelimizde açık büfe 1 sabah kahvaltısı

-Otelimizde açık büfe veya set menü 1 akşam yemeği

-1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası




ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

>Otelde yapılan özel harcamalar

>Tüm yemeklerde alınan içecekler

>Öğle yemekleri

>Ekstra Turlar

>Müze ve Ören yeri giriş ücretleri




ÖNEMLİ:

Turumuz 1 gece 2 gün olup, otel konaklaması 1 gece 2 gündür. Toplamda 1050 KM mesafede tamamlanır. Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda Jolly Tur misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. 0-6 yaş çocuk indirimi iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.(28.02.2012)Her türlü görüş ve önerileriniz için 444 0 644 Numaralı telefonu arayabilirsiniz. Turlarımızda 08 - 12 kişi arası kayıtlarda lüx minibüs, 13 - 23 kişi arası kayıtlarda 27 kişilik lüx midibas, 24 - 29 kişi arası kayıtlarda 31 kişilik lüx midibas, 30-45 kişi arası kayıtlarda 46 kişilik otobüslerle ulaşım sağlanır.

ankara