Amsterdam Turu
04.10.2013
Sonbahar & Kış Dönemi
299
 €
.00
'den itibaren


Sonbahar & Kış Dönemi


AMSTERDAM


Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile




1.Gün İSTANBUL - AMSTERDAM

Atatürk havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Beycan Tur kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 05.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları'nın TK 1951 sefer sayılı uçuşu ile 07.55'de Amsterdam'a hareket. Yerel saat ile 10.40' da varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Turu bitimi otelinize transfer. Geceleme otelinizde.




2.Gün     AMSTERDAM

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Volendam Kasabası ve Marken turuna katılabilirler (45 Euro). Eski balıkçı kasabası olan Volendam'da tarihi evler ve liman, küçük bir ada olan Marken'i ziyaretimiz sırasında dünyaca ünlü peynir fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.




3.Gün     AMSTERDAM

Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan tam gün Grand Holland turuna katılabilirler (75 Euro). Turumuz esnasında Den Haag, maket şehir Madurodam, Rotterdam, Schevningen, ve çinileri ile dünyaca ünlü Delft Blue görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.




4.Gün     AMSTERDAM - İSTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı. Ardından Havalimanına transfer, Türk Havayollarının TK 1954 sefer sayılı uçuşu ile 18.25' de İstanbul'a uçuş. Saat 22.55'de varış ve turumuzun sonu.




FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

-Türk Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul - Amsterdam - İstanbul uçak bileti

-Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli

-Tercihinize göre seçeceğiniz kategorideki otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

-Alan-Otel-Alan transferleri

-Türkçe rehberli panoramik Amsterdam şehir turu




FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER

-Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)

-Yurt dışı çıkış harcı bedeli

-Müze ve ören yerleri girişleri

-Seyahat Koruma Paketi (15 Euro) ( 70 yaş üzeri misafirler için ücret 30 Euro`dur )

-Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları

-Rehber ve şoför tipleri

-Rehber tarafından organize edilen Ekstra turlar

-Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar

Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.




NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycan Tur sorumlu tutulamaz

2- Beycan Tur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EUR

14 - İZMİR SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 135 EUR

 

 

amsterdam