İtalya & Fransa Turu
7 Gece
Yaz Dönemi
499
 €
.00
'den itibaren



İTALYA & FRANSA TURU

 


MİLANO & NİCE (2) & FLORANSA (2) & ROMA (3)


Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile




1.Gün     ISTANBUL - MİLANO - NİCE

Sabiha Havalimanı Dış Hatlar Terminali PGS Beycan tur kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 09.00'da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 705 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.45'te Bergamo'ya hareket ve yerel saat ile 13.40'te varış. Varışımızın ardından Milano şehir turu. Turumuz esnasında Duomo Meydanı ve Katedrali, Scala Operası, Vittorio Emmanuel Galerisi görülecektir. Tur bitiminde Nice'e hareket. Varışımızın ardından odaların alınması ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



2.Gün     NİCE

Sabah kahvaltısının ardından Nice şehir merkezine transfer, panoramik Nice şehir tanıtım turu. Tur sonrası arzu edenler için serbest zaman, yada isteyen misafirlerimiz ile rehberlerı tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Cannes turu (30 Euro). Cannes turumuzda kısa bir fotoğraf molası sonrası meşhur Croisette Caddesi, Festival Sarayı ve Eski Liman görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Nice'e dönüş. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Monaco & Monte Carlo - Kumarhaneler turuna katılabilirler (60 Euro). Tur sonrası otele dönüş. Geceleme otelinizde. Geceleme otelimizde.

 



3.Gün     NİCE - FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası Floransa'ya hareket. Arzu eden misafirlerimiz yol üzerinde rehberlerı tarafından ekstra olarak yapılacak Pisa turuna katılabilirler (35 Euro). Pisa Kulesi, Mucizeler Meydani, katedral ve vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Floransa-Montecatini otelimize transfer. Varışımızın ardından odaların alınması ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

 



4.Gün     FLORANSA

Sabah kahvaltısından sonra Floransa şehir turu. Turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, Santa Maria del Fiore Kathedrali ve Sinyorler Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası verilecek olan serbest zamanın ardından otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

 



5.Gün     FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltısından sonra Roma'ya hareket. Arzu eden misafirlerimiz yol üzerinde rehberlerı tarafından ekstra yapılacak Siena turuna katılabilirler (35 Euro). Siena şehri tepede Ortaçağ'dan olduğu gibi kalabilmiş, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi içerisinde yer alan en önemli müze kentlerden biridir. Yaklaşık 3 saat sürecek turumuzda Toscana'nın en büyük meydanı olan Campo Meydanı ve en güzel gotik kiliselesi görülecek yerler arasındadır. Roma'ya varışımızı takiben otele yerleşme. Tur sonrası otelinize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Roma gece turuna katılabilirler(25 Euro). Geceleme otelinizde.



6.Gün     ROMA

Sabah kahvaltısından sonra Roma şehir turu. Görülecek yerler arasında Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) bulunmaktadır. Tur bitimi otele dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



7.Gün     ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerı tarafından ekstra olarak Napoli & Pompei turuna katılabilirler (100 Euro). Dünya üzerinde 2000 yıl öncesinden bu yana olduğu gibi kalabilen yegane antik şehirlerden biri olan Pompei, Vezüv Yanardağı'nın getirdiği lavlar ve küller altında kalmış olup, taşlaşmış insanları görebileceğiniz tek şehirdir. Daha sonra İtalya'nın egzotik ve romantik liman kentlerinden biri olan Napoli gezisi ve serbest zaman. Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelinizde.

 



8.Gün     ROMA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve Roma Havalimanı'na transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 536 uçuşu ile saat 14.40'da İstanbul'a hareket. Türkiye yerel saati ile 18:10'da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu

 

***Venedik'de (Lido di Jesolo, Mestre, Di Piave, Padova veya Treviso), Floransa'da (Montecatini) bölgelerinde konaklanılmaktadır.

**** Yol üzeri yapılacak olan ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.

*** İtalya'nın çeşitli şehirlerinde oteller gecelik 2 EUR - 5 EUR arasında değişen turist vergisi uygulamaktadırlar. Bu vergiler fiyatlarımıza dahil değildir. Yolcular bu vergiyi direkt olarak otele ödeyeceklerdir.




FIYATLARA DAHIL OLAN SERVISLER

-Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul - Bergamo / Roma - İstanbul gidiş dönüş uçak bileti

-Programda belirtilen otellerde 7 gece oda kahvaltı bazında konaklamalar,

-Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli

-Panoramik Milano, Nice, Floransa ve Roma şehir turları,

-Profesyonel rehberlik hizmetleri.

 



FIYATLARA DAHIL OLMAYAN SERVISLER

-Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro )

-Seyahat koruma paketı (15 Euro)

-Venedik VAPURETTO Ücreti (15 Euro) - Tur esnasında rehbere ödenir.

-Roma, Floransa ve Venedik otel vergileri

-Ekstra turlar ve kişisel harcamalar,

-Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL

İT-FR