Roma Turu
11.10.2013
3 Gece 4 Gün
399
 €
.00
'den itibaren


SÖMESTRE DÖNEMİ


R O M A


Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

31 Ocak & 07 Şubat 2013 Hareket…3 Gece



01.Gün   İSTANBUL - ROMA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Beycan Tur Kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 06.00'da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1861 uçuşu ile 08.20'da Roma'ya hareket. Yerel saat 10.00'da varışımızın ardından özel otobüslerimiz ile Roma şehir turu. Turumuz esnasında; Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) görülecektir. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Roma gece turuna katılabilirler (25 Euro). Tur Geceleme otelinizde.alanda bekleyen özel otobüsümüz ile otele transfer. Odaların alınmasının ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde.



02.Gün   ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Floransa turuna katılabilirler (90 Euro). Turumuz esnasında, Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, Santa Maria del Fiore Kathedrali ve Senyörlük Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

03.Gün   ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Napoli & Pompei turuna katılabilirler. (100 Euro) Dünya üzerinde 2000 yıl öncesinden bu yana olduğu gibi kalabilen yegane antik şehirlerden biri olan Pompei, Vezüv Yanardağı'nın getirdiği lavlar ve küller altında kalmış olup, taşlaşmış insanları görebileceğiniz tek şehirdir. Daha sonra İtalya'nın egzotik ve romantik liman kentlerinden biri olan Napoli gezisi ve tur bitimi ile Roma'ya geri dönüş. Geceleme otelinizde.



04.Gün   ROMA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması Roma Havalimanı'na transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1864 seferi ile saat 19.05'te İstanbul'a hareket. Türkiye yerel saati ile 22.35'te İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

-Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul(IST)/Roma/İstanbul(IST) uçuşları,

-Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli,

-Belirtilen kategori otellerde 3 gece oda kahvaltı bazında konaklama,

-Havaalanı - otel - havaalanı transferleri,

-Roma şehir tanıtım turu,

-Türkçe rehberlik hizmetleri.

 



FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

-Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)

- Seyahat Koruma Paketi - ( 15 € ) - ( 70 yaş üstü misafirler için kişi başı 30 Euro`dur )

-Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

-Yurtdışı çıkış harcı bedeli

*** İtalya'nın çeşitli şehirlerinde oteller gecelik 2 EUR - 5 EUR arasında değişen turist vergisi uygulamaktadırlar. Bu vergiler fiyatlarımıza dahil değildir. Yolcular bu vergiyi direkt olarak otele ödeyeceklerdir.

 



NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycantur sorumlu tutulamaz

2- Beycantur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EUR


 

roma