Prag
3 Gece 4 Gün
3 Gece 4 Gün
429
 €
.00
'den itibaren


PRAG

THY Havayolları Tarifeli Seferi ile …Atatürk Havalimanı






1.GÜN İSTANBUL - PRAG 

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Beycan Tur kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla Saat 14.00'de buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK1769 sayılı seferi ile saat: 16.35`de Prag'a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından 18.15'de Prag'a varış ve otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek aksam yemekli ve içkili Ortaçağ gecesine katılabilirler. ( 60 € ) Geceleme otelinizde.



2.GÜN PRAG 

Otelimizde alınacak sabah kahvaltısının ardından Prag şehir turu . Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır . Öğle yemeği için arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek açık büfe Yemekli Vlatava Tekne turuna katılma imkânı (45 € ).Geceleme otelinizde.



3.GÜN PRAG

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenen tam günlük öğle yemekli Karlovy Vary turuna katılma imkânı. (60 €) Rüya Kent Prag'a yaklaşık 2 saat mesafedeki bu eşsiz güzellikteki bölge Avrupa'nın en ünlü Termal bölgelerinin başında gelir, kentte sıcaklıkları 30 ile 70 C arasında değişen 12 termal kaynak bulunmaktadır, Atatürk'ün kaldığı evi de görebileceğiniz tur sırasında dileyen misafirlerimiz porselen alışverişi de yapabilirler. Geceleme otelimizde. 



4.GÜN PRAG - İSTANBUL 

Sabah alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Uçuş saatimize bağlı olarak havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve uçuş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK1770 sayılı seferi ile 19.20'de İstanbul'a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından yerel saat ile 22.50'de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.


Bir başka BeycanTur organizasyonunda buluşmak dileğiyle... 
*** Çocuk indirimleri aile ile aynı odada kalmak koşulu ile geçerlidir ***
*** Fiyatlarımız EURO bazındadır ***


Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.



FİYATLARA DÂHİL OLAN SERVİSLERİMİZ
Türk Havayolları ile İstanbul - Prag - İstanbul parkurunda gidiş/dönüş uçak bileti 
Belirtilen kategorideki otelde 3 gece oda kahvaltı esasında konaklama 
Havalimanı transferleri 
Panoramik Prag şehir turu 
Profesyonel rehberlik servisleri 
Havalimanı vergisi (150 €) 



FİYATLARA DÂHİL OLMAYAN SERVİSLER
Vize ücreti ve servis bedeli (90 €) 
Seyahat Koruma Paketi (15 €) - 70 yaş üstü misafirler için kişi başı ( 30 Euro ) 
Müze ve ören yerleri giriş ücretleri 
Rehber ve şoför tipleri 
Rehber tarafından organize edilen Ekstra turlar 
Yurtdışı Çıkış harcı bedeli ( 15 TL )



NOTLAR: LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Jollytur sorumlu tutulamaz.
2
BeycanTur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir. 
4-
BeycanTur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.
8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından 
BeycanTur sorumlu tutulamaz.

9BeycanTur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak BeycanTur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. BeycanTur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında BeycanTur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır. 

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan BeycanTur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından BeycanTur sorumlu tutulamaz. 

12BeycanTur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EUR


Genel


Kişi Başı
Tek Kişilik Oda
7 - 12 Yaş
2 - 7 Yaş
İlave Yatak
0 - 2 Yaş
429,00 EUR
659,00 EUR
429,00 EUR
429,00 EUR
429,00 EUR
150,00 EUR