Kahire - Aswan - Kom Ombo - Edfu - Esna - Luxor 6 Gece


Tur Bitiş Tarihi : 09 EKIM  2013 Salı

Ulaşım Tipi : Uçak

Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı

Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

30 Nisan/01Mayıs         İSTANBUL - KAHİRE

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 21.00'da buluşma. Check-in ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus Havayollari PC 2601 seferi ile 23.30'da hareket. Yerel saat ile 03.55'te Kahire'ye varış ve alanda bekleyen otobüslerimizle otele transfer ve bagajlarin bırakılması. Daha sonra alacağımız kahvaltı sonrasında Dünyaca meşhur Kahire Ulusal Müzesi, Khan El Halili Çarşısı ve Eski Kahire görülecek yerler arasındadır. Tüm Mısır'da çıkarılan eserlerin neredeyse tamamına ev sahipliği yapan müze ziyaretimiz sonunda turumuz Mısır'ın kapalı çarşısı olarak adlandırılan ve renkli elişlerinin, hediyelik ve yöresel eşyaların satıldığı Khan El Khalily'de bir süre duracak. Misafirlerimiz yüzyıllardır aynı aile tarafından işletilen El-Fishawy veya benzeri tipik bir şark kahvesinde alabilecekleri Türk Kahvesi'nin ve içimi kolay olan meyveli nargilenin tadını hep hatırlayacaklar. Öğle yemeğini lokal restoranda alıyoruz. Daha sonra otele transfer ve odaların alınması. Akşam yemeği için lokal restorana hareket. Geceleme otelinizde.

 

02 Mayıs            KAHİRE

Sabah kahvaltısının ardından Giza Piramitleri, Sfenx ve Sakkara turu için hareket. Bu turumuzda dünyanın 7 harikasından birisi olan Keops Piramidi'nin de yer aldığı Giza'nın 3 büyük Piramitlerini ve Sfenks heykelini içine alan siteyi ziyaret edeceğiz. Sitenin hakim noktası panorama da çekeceğimiz kuşbakışı muhteşem resimlerin ardından bir papirüs enstitüsünü ziyaret edeceğiz. Papirüs imalatının aşamalarını tanıyacağımız ve alışveriş imkânı da bulacağımız bu ziyaretimizin sonrasında öğle yemeğimizi turistik bir restoran da yiyeceğiz. Öğle yemeği sonrası Sakkara gezilecektir. Tur sonrasında otelimize dönüş. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek olan Ses&Işık Gösterisi turuna katılabilirler (50 Euro). Akşam yemeği lokal restoranda. Geceleme otelde.

 

03 Mayıs         KAHİRE - ASWAN

Sabah kahvaltısının ardından Kahire havalimanına hareket. Yerel havayollaru ile Aswan'a uçuş. Varışımıza istinaden Aswan'ı tanıyacağımız turumuz için hareket. Turumuzda dünyanın 4. büyük barajı olan Aswan Barajı'nı ve granit taş ocaklarında yer alan bitmemiş dikilitaşı gezeceğiz. Daha sonra 3 gece konaklayacağımız Gemiye transfer. Öğle yemeğimiz gemide. Öğleden sonra yerel motorsuz yelkenli tekne Felucca'lar ile Nil Nehri üzerinde keyifli bir gezinti yapacak ve küçük bir ada üzerinde yer alan botanik bahçesini ziyaret edeceğiz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.

 

04 Mayıs        ASWAN - KOM OMBO - EDFU

Sabah kahvaltısının ardından geminin kalkış saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Abu Simbel turu (120 Euro). Tur sonrası gemiye dönüş. Gemimiz Kom Ombo'ya doğru hareket edecek. Öğle yemeğimizi gemide alıyoruz. Kom Ombo'da iki tanrı tarafından paylaşılan Sobek Tapınağı'nı yürüyerek ziyaretimiz sonrasında, Edfu'ya hareket. Edfu'da tüm Mısır'daki en iyi korunmuş tapınaklardan birisi olan Horus Tapınağı'nı faytonlarla ziyaret edeceğiz. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Gece gemide çeşitli aktiviteler.

 

05 Mayıs         EDFU - ESNA - LUXOR

Gemide alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Serbest zaman sonrası Edfu'ya hareket, varışa istinaden Edfu Tapınak ziyareti ve Luxor'a hareket. Nil üzerinde gemimiz her seferinde ikişer adet geminin alındığı küçük bir kanaldan geçmek için sıraya girecek. Kanal geçişi sonrası Nil üzerindeki yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Akşam saatlerinde Luxor'a varış. Akşam yemeği ve geceleme gemide. Gece gemide çeşitli aktiviteler.

 

06/07 Mayıs       LUXOR - KAHİRE - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından kabinlerin boşaltılması. Özel aracımızla Nil nehrinin batısına geçerek Memnon heykellerini görecek, Krallar Vadisi'ni ve 3 adet kral mezarının içini gezeceğiz. Daha sonra Kraliçe Hatçepsut'un muhteşem tapınağını ziyaret ederek gemimize geri döneceğiz. Öğle yemeğimiz gemide. Yemek sonrası Luxor'un doğu kıyısını keşfedeceğimiz turumuz için hareket. Yüzyıllar boyunca firavunların çeşitli eklemeleri ile Mısır'ın ve dünyanın en büyük tapınağı haline gelen ve antik Mısır boyunca bilimsel, politik ve ekonomik bir merkez olan Karnak Tapınağı'nı gezeceğiz. Buradan sonra Mısır'da antik zamanlardan günümüze kadar üretilmiş, parfüm hammaddesi olan esansın tanıtımının yapılacağı bir üreticiyi ziyaret ederek, alışveriş imkanı bulacağız. Daha sonra yine antik Mısır zamanının önemli tapınaklarından Luxor Tapınağı'nı gezeceğiz. Tur sonunda havalimanına transfer. Yerel havayollaro ile Kahire'ye uçuş. Varışımızın ardından uçak değiştirerek Kahire Ulusal Havalimanına transfer(bagajlar alınığp tekrardan check-in işlemleri yapılacaktır). Pegasus Havayolları PC 2602 seferi ile saat 03.10'da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 05.15'de (ertesi gün) İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.

Hizmet kalitemizi arttırmak sizlere daha mutlu tatiller yaşatmak amacı ile , Tur sonrası görüş, dilek ve şikayetlerinizi beycanturizm adresine göndermenizi rica ederiz.

 

Not.Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir.Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan..Şehir tanıtım turları şehre varış s

. Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücreti iade edilemez. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından küçr. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler gerekmektedir.

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ
Pegasus Havayolları özel seferleriyle İstanbul (SAW) - Sharm - Kahire / Kahire - İstanbul (SAW) uçak bileti, 
Yerel Havayolları ile Kahire - Aswan / Luxor - Kahire uçak bileti, 
Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli, 
6 gece seçilecek kategori otellerde konaklama,
Programda belirtilen 6 adet öğle yemeği,
Programda belirtilen 5 adet akşam yemeği,
Alan/Otel/Gemi/Alan transferleri, 
Kahire Müzesi, Piramitler, Sfenx, Khan El Halili ve Sakkara turları,
Edfu, Aswan, Kom Ombo, Luxor, Karnak, Krallar&Kraliçeler Vadisi turları,
Nil Nehri üzerinde yapılacak olan Felluca gezisi,
Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri,
Profesyonel Yerel rehberlik hizmetleri.


FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ
Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL) 
Otel, Gemi ve Şöför ve yerel rehber bahşişleri (30 Euro) - Zorunludur (Tur esnasında rehbere ödenir) 
Mısır vize ücreti ve servis bedeli (25 Euro) 
Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar 
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar 
Seyahat sağlık sigortası (10 Euro) 

 

Şimdiden İyi Tatiller dileriz...


bamtur

FOTOGRAFLAR


Kişi Başıİlave YatakTek Kişilik Oda7 - 12 Yaş2 - 7 Yaş0 - 2 YaşKontenjan
909,00 EUR909,00 EUR1.369,00 EUR849,00 EUR849,00 EUR199,00 EUR9
879,00 EUR879,00 EUR1.319,00 EUR819,00 EUR819,00 EUR189,00 EUR9
839,00 EUR839,00 EUR839,00 EUR779,00 EUR779,00 EUR189,00 EUR9
769,00 EUR769,00 EUR1.159,00 EUR719,00 EUR719,00 EUR169,00 EUR9
699,00 EUR699,00 EUR1.049,00 EUR649,00 EUR649,00 EUR150,00 EUR9


Bu turumuzda kademeli fiyat sistemi kullanılmaktadır. Erken rezervasyon yaptırıp indirimli tatil fırsatlarından yararlanabilirsiniz.