Büyük Ukrayna
7 Gece 8 Gün
Türk Hava Yolları ile Tarifeli
799
 €
.00
'den itibaren

İLKBAHAR DÖNEMİ

BÜYÜK UKRAYNA

VİZESİZ

LVİV (3) & KİEV (2) & ODESSA (2)


Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

7 Gece / 8 Gün

11 Mart Tarihine Kadar yapılan rezervasyonlarda Oda başı 80 Euro / Single oda 40 Euro

1.Gün             ISTANBUL – LVİV

Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminalinde siz değerli misafirlerimiz ile saat 10.30’da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra Türk Havayolları’nın TK 441 seferi ile saat 12.20’de Lviv’e hareket. Yerel saat ile 14.20’de varış ve karşılanma. Özel otobüsümüzle  panoramik şehir turu için hareket. Yürüyerek yapılacak olan turumuzda II.Dünya savaşında zarar görmemiş ender şehirlerinden biri olan Lviv trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile UNESCO listesindeki şehirlerden biridir. Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, Poltva Nehri, en eski katedral ve kiliselerin bulundunduğu Eski Şehir Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2.Gün             LVİV

Sabah kahvaltısı ve sebest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Lviv’e yarım saat uzaklıkta bulunan ekstra olarak  düzenlenecek şato turuna katılabilirler. (50 Eur ) Lviv şehrinin dışında kurulmuş 7 adet Şato bulunmaktadır. Gezimiz sırasında da bunlardan 4 tanesini göreceğiz. Orijinal halleri XVIII ve XIX yy.’dan günümüze kadar korunmuş olan bu şatolarda adeta geçmişe, şövalye dönemine bir yolculuk yaşayacaksınız. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Stargorod Restaurant’ındaki akşam yemeğine katılabilirler ( 35 Eur ) Geceleme otelimizde.

3.Gün             LVİV

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek ‘Lvov Bira ve Kahve Turu’’na katılabilirler. (50 eur) Turumuz günümüze kadar saklanmış ve gelişmiş olan kültürü tanıma ve tatma şansı tanıyan bir turdur. Doğu Avrupa ve Eski SSCB içindeki ilk bira üretim tesisleri, publar ve ilk kahvenin bu cografyaya gelip kahve dükkanlarının açıldığı şehir olmaktadır. Tur bitimi serbest zaman. Gecemele otelimizde.

4.Gün             LVİV – KİEV

Sabah kahvaltısı ve özel otobüslerimiz ile havalanına hareket. Aerosvit Havayolları’nın VV 43 sefer sayılı uçuşu ile 11.20’de Kiev’e hareket. Saat 12.40’da Kiev’e varış ve yarım günlük panoramik şehir turu. Turumuz esnasında Vladimirskaya Caddesi üzerinden Merkez Opera ve Bale Binasından sonra Altın Kapı önünden geçip, Aya Sofya Meyda’nında serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman bitiminde özel otobüsümüz ile Dostluk Heykeli'nin bulunduğu Dostluk Tepesi'nden hareket ve burada 20 dk. fotoğraf molamız var. Buradan Kiev'in en eski semti Padol semtinden ve Başbakanlık, Parlamento Binası ve Kiev'deki 240 yıllık silah fabrikasının önünden geçerek, Kiev'in kurucularının heykeli önünde 10 dk. başka bir fotoğraf molası veriyoruz. Mola bitimi Mihaylovski Meydanı'na hareket ve Mihaylovski Kilisesi, Knyagine Olga Heykeli gezilerek, otobüsle Andrevski yokuşuna geçiliyor. Burada da 40 dk.lık alış veriş molası veriyoruz. Tur bitimi otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

5.Gün             KİEV

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden konuklarımız için ekstra olarak düzenlenecek olan Pecharskaya Lavra Manastırı ve 2. Dünya Savaşı Müzesi turlarına katılabilirler. Manastır eski SSCB içindeki en büyük manastırlardan biridir. Kuruluşu XI yy. ortalarıdır. Tarih içinde manastırın kapladığı arazi 27 hektarı bulmuştur. İki kısımdan oluşmaktadır, üst kısım ve alt kısım. Günümüzde manastırın içinde 18 tane kilise bulunmaktadır. Bu kiliselerin 12 tanesi yerin üzerinde taş yapı, 6 tanesi yerin altındaki mağaralarda bulunmaktadır. Bu mağaralar manastır içinde yaşamış azizlerin gömüldüğü mezarlık olarak kullanılmaktadır. Bu azizler kutsal kişi olarak kabul edilmektedir. Bu yüzden dünyanın pek çok yerinden Slav Ortodoks Hristiyanları bu manastırı ziyaret etmektedir ve hacı mertebesine ulaşmaktadır. Ayrıca manastırın içinde Güzel Sanatlar Müzesi ve dünyada başka bir eşi olmayan Mikro Minyatür Müzesi bulunmaktadır. 2. Dünya Savaşı Müzesi, ikinci dünya savaşı zaferi anısına yapılmış olan bir komplekstir. Açık kısım ve kapalı kısım olarak iki kısımdan oluşmaktadır. Açık hava kısmında ölümsüz ateş, ikinci dünya savaşında kullanılan silah envanteri ve vatan ana heykeliyle zafer gününde tören yürüyüşünün yapıldığı toplu bataryalı yürüyüş yolu bulunmaktadır. Kapalı kısım ise vatan ana heykelinin altında bulunan iki katlı müze kısmıdır ve burda ikinci dünya savaşına ait belgeler, resimler ve katliamlarda kulanılan araçlar sergilenmektedir (giyotin makinası, insandan yapılmis sabun, insan derisinden yapılmış eldiven, kemik öğütme makinası.) Tur bitimi otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

6.Gün             KİEV – ODESSA

Sabah kahvaltısının ardından özel otobüsümüz ile Kiev’den Odessa’ya varış ve  Odessa’da panoramik şehir turu. Turumuz esnasında; şehrin en cazip yerlerini görebileceksiniz. Potemkin merdivenleri, Sergey Eisenstein’in klasik filmi “Potemkin Zırhlısı” ile ünlenmiştir. Tolstoy Sarayı ve Catherine Plazası, Potemkin’in sıra dışı yapıtlarıdır. Buradan yolcular Odessa’nın gezilmeye değer yerlerinden “Promorsk Bulvarı”ndan Odessa kentine doğru yürürler. Sonrasında misafirlerimiz eski kent merkezine geçerek; Düğün Sarayı, Derybasivska Caddesi, Ukrayna Ulusal Bankası, ana Sinagog ve diğer görülmeye değer yerleri gezebilirler. Tur bitimi serbest zaman Geceleme otelimizde.Arzu eden misafirlerimiz Extra olarak düzenlenecek olan KATAKOMB turuna katılabilirler.(35 Euro) Sizi, şehrin geniş alanına uzanan bir yeraltı labirenti olan katakombları gezmeye davet ediyoruz. 200 yıl önce inşa edilmiş olan bu yeraltı tünelinin toplam uzunluğu yaklaşık olarak 100 km. civarındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

7.Gün             ODESSA

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için extra olarak düzenlenecek tam gün Akkerman Kalesi ve Shabo Tadımlı Konyak Fabrikası turuna katılabilirler ( 50 Euro yemekli ) Akkerman Kalesi turu 13. ve 15. Yüzyıllar arasında Bizanslılar tarafından inşa ettirilmiş olan kaleler Unesco dünya mirası listesindedir. 1484 yılında Osmanlılar tarafından fethedilmiş olan Akkerman Kaleleri toplam çevre uzunluğu 2 km. olan surları ve günümüzde sadece 26 tanesi ayakta kalmış olan gözetleme kuleleri ile muhteşem bir eserdir. Odessa’ya 70 km. uzaklıkta olan bölgeye turumuz tam gün sürmektedir. Shabo Konyak Fabrikası Eski Sovyetler Birliği ve Avrupa’nın en iyi şarap ve konyak fabrikalarından birini gezme fırsatı bulacağımız turumuzda; şampanyanın yapım süreçlerini, brendi üretimini, parlak sarmaşıkların olduğu içki fabrikasını, tüm yıl boyunca yetiştirilen kaliteli üzüm fidelerinin olduğu serayı görebilecek, meyveler ve bisküviler ile servis edilen 9 çeşit konyaktan tadabileceksiniz. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

8.Gün             ODESSA – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman. Özel otobüslerimiz ile havaalanına hareket. Bilet, bagaj ve gümrük işelemlerinde sonar Türk Havayolları’nın TK 468 sefer sayışı uçuşu ile saat 21.45’te İstanbul’a harket. Yerel saat ile 23.15’te varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

Türk Havayolları ile  İstanbul – Lviv / Odessa – İstanbul uçuşları

— Aerosvit Havayolları ile Lviv – Kiev iç hat uçuş biletleri

— Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli ( 150 Euro )

— 3 * & 4 * otellerde 3 gece Lviv & 2 gece Kiev & 2 gece Odessa’da oda & kahvaltı bazında konaklamalar

— Havaalanı / otel / havaalanı transferler

— Yarım günlük panoromik şehir turları

— Profesyonel yerel rehberlik hizmetleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro)

— Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

— Yurtdışı çıkış vergisi 15 TL

 

NOTLAR

. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta ve yeşil pasaporta vize gerekli değildir.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

FOTOGRAFLAR


TELLER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

4* Lvov Hotel vb

3* Rus Hotel vb

4* Black Sea Hotel vb

799 Euro

350 Euro

749 Euro

150 Euro