Paris Turu
Her Cuma
3*- 4* Otellerde Konaklama
399
 €
.00
'den itibaren


PARIS


Pegasus Havayolları ile


Ocak,Şubat,Mart 2013 Hareket …. 3 Gece


Her Cuma Hareket

PROMOSYON PAKETLER OLDUĞU İÇİN SATIŞ ALINDIKTAN SONRA KAYDIN İPTAL VE İADESİ BULUNMAMAKTADIR!!!!



1 Gün     ISTANBUL - PARİS

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli misafirlerimiz ile Beycan Tur Kontuarında buluşma. Bagaj, bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları ile Paris'e hareket. Varış ve ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle panoramik şehir turu. Bu turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli ve Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon'un mezarı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otele transfer. Odaların alınmasının ardından dinlenebilmeniz için serbest zaman. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Paris by night ve Lido Show turuna katılabilirler. Geceleme otelinizde.



2. Gün    PARİS

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Eiffel Kulesi, Seine Nehri gezisi, Notre Dame Katedrali ve Ressamlar Tepesi turuna veya yine rehberimizin ile ekstra olarak düzenleyeceği e Versailles Sarayı turuna katılabilirler. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.



3. Gün    PARİS

Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilebilecek olan tam gün Disneyland turuna katılabilirler. Tur bitiminde Paris otelimize dönüş. Geceleme otelinizde.



4. Gün    PARİS - ISTANBUL

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Ardından havalimanına transfer ve Pegasus Havayoluyla İstanbul'a uçuş. Sabiha Gökçen Havalimanına varış ve turumuzun sonu.

Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.


MERKEZİ OTELLER DEĞİLDİR.



FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

- Havalimanı vergileri

- Pegasus Havayolları ile İstanbul ( Saw ) - Paris - İstanbul ( Saw ) parkurunda uçak bileti,

- Seçilecek kategori otelde 3 gece oda & kahvaltı bazında konaklama,

- Alan/otel/alan transferleri,

- Panoramik Paris şehir turu

- Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri



FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER  

- Vize ücreti (120,-€)

- Seyahat Koruma Paketi (15,-€ - 70 yaş ve üstü misafirler için ücret 30,-€)

- Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

- Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

- Müze ve ören yerleri girişleri,

- Rehber ve şoför tipleri

- Rehberinizin düzenleyeceği ekstra turları

 


NOTLAR - LÜTFEN OKUYUNUZ

1- Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Beycantur sorumlu tutulamaz

2- Beycantur, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

3- Programda belirtilen bütün öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

4- Beycan Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

5-Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.

6- Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir.

7-Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.

8- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Beycan Tur sorumlu tutulamaz.

9- Beycan Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Beycan Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Beycan Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Beycan Tur'un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

10 - Tur sırasında unutulan, kaybolan, çalınan eşyalardan Beycan Tur sorumlu değildir.

11 - Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Beycan tur sorumlu tutulamaz.

12- Beycan Tur; havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

13 - ANKARA SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ : 125 EURO

14-İZMİR SCHENGEN VİZE BAŞVURU ÜCRETİ:135 EURO 




FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLER

-Havalimanı vergileri

- Pegasus Havayolları ile İstanbul ( Saw ) - Paris - İstanbul ( Saw ) parkurunda uçak bileti,

- Seçilecek kategori otelde 3 gece oda & kahvaltı bazında konaklama,

- Alan/otel/alan transferleri,

- Panoramik Paris şehir turu

- Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri

 



FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLER 

-Vize ücreti (120,-€)

-Seyahat Koruma Paketi (15,-€ - 70 yaş ve üstü misafirler için ücret 30,-€)

-Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

-Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

-Müze ve ören yerleri girişleri,

-Rehber ve şoför tipleri

-Rehberinizin düzenleyeceği ekstra turları

paris