Dubrovnik THY
4 Gece 5 Gün
Türk Hava Yolları Seferi İle
499
 €
.00
'den itibaren

 

ILKBAHAR DÖNEMİ

D U B R O V N İ K

01  Mayıs  2013 Hareketli

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

4 Gece / 5 Gün

1. GÜN        İSTANBUL – PODGORICA – DUBROVNİK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali önünde saat 10:30’de buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1085 uçuşu ile saat 12.30’te Podgorica’ya hareket. Yerel saat ile 13.15’te varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüzle Karadag turu için hareket. Dünya’nın Kosova ile birlikte en genç iki devletinden biri olan Karadağ’a geçtikten sonra Avrupa Jet Sosyetesinin uğrak yeri olan Kotor Körfezinin nefes kesen manzarası eşliğinde kısa bir yolculuğun ardından, ilk durağımız, muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile ünlü tatil merkezi Budva. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad’i (eski şehir merkezi) gezeceğiz. Daha sonra, zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur’lu bir multimilyardere satılması ile günümüzde restorasyon çalışmaları ile turizme kazandırılan muhteşem St Stefan’ı panaromik olarak tepeden göreceğiz. Karadağ’da son durağımız önemli tarih ve doğa cenneti durumunda bulunan Kotor. Burada Stari Grad’da (Eski Şehir-Kale) turumuzu yürüyerek yapıyoruz. Tur sonrası Dubrovnik’e transfer. Geceleme otelimizde.

2. GÜN        DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından panoramik şehir turu. Şehir turumuzda eski şehir meydanında otobüslerden inerek yürüyüş turu ile UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi’ne alınmış eski şehir meydanını geziyoruz. Bu turumuz esnasında, kuleler, muhteşem surlar, 14. yy.’dan kalma ve dünyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı, şehir kapıları, kuleler ve diğer önemli yapılar görülecektir. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

 

3. GÜN        DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra tam günlük Mostar turuna katılabilirler (45 Euro). Tam günlük yapılacak bu turumuzda yaklaşık 3 saatlik (200 km) bir yolculukla Mostar’a varıyoruz. ‘’Köprüler Şehri’’ 16. yy. Ile 19. yy.’ları arasında Hersek’in ticaret, yatırım ve askeri üssü olan Mostar’da Eski Köprü’nün tam göbeğinde konumlandığı eski şehir merkezi, çarşı, camiler, Türk Evi Müzesi, hamamlar görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Poçitel görüldükten sonra Dubrovnik’e geri dönülecektir. Yol üzerinde Blagaj’da bulunan doğal kaynak merkezini, ve 15. yy.’da yapılmış olan Derviş Tekkesi ve Osmanlı Köyü Poçitel görülecektir. Tur bitimi ile birlikte otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 

4. GÜN        DUBROVNIK-SPLIT-DUBROVNIK

Sabah kahvaltısı ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra tam günlük Split turuna katıla bilirler (50 Euro ) . Tam günlük yapılacak bu turumuzda yaklaşık 3 saatlik bir yolculukla Split’e varıyoruz.  Hırvatistan'ın en büyük 2. şehri olan Split’te, UNESCO Dünya Mirasları Listesinde bulunan Diocletian Sarayı, St Domnius Katedrali, Diocletian Mozelesi, Diocletean Mahzenleri, dar taş sokakları, liman bölgesindeki cafe, bar ve restoranları ile bu güzel Akdeniz şehrini tanıyacağız. Ardından Müze kent olarak anılan ve küçük bir ada üzerine kurulan Trogir'i geziyoruz.  St.Lawrence Katedrali'nin göreceğimiz en önemli eser olduğu ve adanın etrafında yürüyerek yapacağımız turumuzda katedraldeki Dalmaçya taş işçiliğinin en önemli örneklerinden biri olan Radovan'ın Kapısı, St. Barbara Kilisesi, büyük ve küçük Cipiko Sarayları görülecektir. Buradaki turumuzun ardından Hırvatistan'ın ilk otoyolu üzerinden Dubrovnik'e hareket(219 km).  Tur bitimi ile birlikte otelinize transfer geceleme otelinizde.

5. GÜN        DUBROVNİK – PODGORICA – İSTANBUL

Odaların boşaltılması ve Podgorica havalimanına transfer. Türk Havayollarının TK 1086 uçuşu 14.15’te  İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 17.00’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

— Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul(IST) / Podgorica / İstanbul(IST) uçak bileti,

 — Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,

— Alan / Otel / Alan transferleri,

— Tercihinize göre seçeceğiniz kategori otelde 4 gece oda+kahvaltı konaklama,

— Karadağ ve Dubrovnik şehir tanıtım turu,

— Türkçe rehberlik hizmetleri.

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

 

— Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

—  Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)  , Ankara ve İzmir (140 Euro)

— Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,

— Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,

— Müze ve ören yerleri girişleri,

 

NOTLAR

 

. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir

 

FOTOGRAFLAR


OTELLER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

 

3* Adria Hotel vb. / Dubrovnik

( Oda+Kahvaltı )

499 Euro

120 Euro

449 Euro

150 Euro

 

4* Neptun Hotel vb. / Dubrovnik

( Oda+Kahvaltı )

549 Euro

150 Euro

499 Euro

150 Euro

           

5* Radisson Blu Hotel vb. / Dubrovnik

Oda+Kahvaltı )

599 Euro

180 Euro

549 Euro

150 Euro

           

5* Rixos Libertas vb. / Dubrovnik

Oda+Kahvaltı ) /

649 Euro

210 Euro

599 Euro

150 Euro