Dubrovnik
3 Gece 4 Gün
Sun Express Havayolları Özel Seferi ile
339
 TL
.00
'den itibaren


YAZ DÖNEMİ

DUBROVNİK

SPLİT & TROGİR ŞEHİR TURLARI DAHİL !

22 Haziran 2013 Hareket

Sun Express Havayolları Özel Seferi ile

3 Gece / 4 Gün

1.Gün          İSTANBUL – SPLİT – TROGIR- DUBROVNİK

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Sun Express kontuarı önünde saat 02:00’de buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Sun Express Havayollarının XQ 5806  özel uçuşu ile saat  05.00’da Split’e hareket. Yerel saat ile 07.00’da varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüzle  Hırvatistan'ın en büyük 2. şehri olan Split’te, UNESCO Dünya Mirasları Listesinde bulunan Diocletian Sarayı, St Domnius Katedrali, Diocletian Mozelesi, Diocletean Mahzenleri, dar taş sokakları, liman bölgesindeki cafe, bar ve restoranları ile bu güzel Akdeniz şehrini tanıyacağız. Ardından Müze kent olarak anılan ve küçük bir ada üzerine kurulan Trogir'i geziyoruz.  St.Lawrence Katedrali'nin göreceğimiz en önemli eser olduğu ve adanın etrafında yürüyerek yapacağımız turumuzda katedraldeki Dalmaçya taş işçiliğinin en önemli örneklerinden biri olan Radovan'ın Kapısı, St. Barbara Kilisesi, büyük ve küçük Cipiko Sarayları görülecektir. Buradaki turumuzun ardından Hırvatistan'ın ilk otoyolu üzerinden Dubrovnik'e hareket(219 km).  Varışın ardından eski şehir meydanında otobüslerden inerek yürüyüş turu ile UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi’ne alınmış eski şehir meydanını geziyoruz. Bu turumuz esnasında, kuleler, muhteşem surlar, 14. yy.’dan kalma ve dünyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı, şehir kapıları, kuleler ve diğer önemli yapılar görülecektir. Geceleme otelimizde.

2.Gün     DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından  Dileyen misafirlerimiz rehberlerimiz tarafından düzenlenecek ekstra tam günlük Mostar-Poçitel turuna (45€) katılabilirler. Özel aracımızla otelden ayrıldıktan sonra ilk durağımız, bütün tarihi dokusuyla korunan ve Türk Köyü olarak bilinen Poçitel. 16.yy.’da Osmanlı tarafından yapılan binaları görüyoruz. Daha sonra Mostar’a gidiyoruz. Mostar’da yürüyerek yapacağımız turumuzda önce Mostar Köprüsü'nü görüyoruz. Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen köprü Osmanlı mimarisinin bir şaheseridir. Köprü 1992 yılında cereyan eden savaşta Hırvat topçusu tarafından yıkılmış, ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin de büyük katkılarıyla 2004 yılında yeniden hizmete açılmıştır. Koski Mehmet Paşa Camii'ni görüyoruz. Öğle yemeğini tur sırasında yerel bir restoranda alıyoruz. Turun bitimi ile birlikte otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

3.Gün     DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan tam günlük  Karadağ turuna (55 Euro) katılabilirler. Dünya’nın Kosova ile birlikte en genç iki devletinden biri olan Karadağ’a geçtikten sonra Avrupa Jet Sosyetesinin uğrak yeri olan Kotor Körfezinin nefes kesen manzarası eşliğinde kısa bir yolculuğun ardından, ilk durağımız, muhteşem sahilleri, çok renkli gece hayatı ile ünlü tatil merkezi Budva. Burada yapacağımız yürüyüş turunda Stari Grad’i (eski şehir merkezi) gezeceğiz. Daha sonra, zamanında balıkçıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur’lu bir multimilyardere satılması ile günümüzde restorasyon çalışmaları ile turizme kazandırılan muhteşem St Stefan’ı panaromik olarak tepeden göreceğiz. Karadağ’da son durağımız önemli tarih ve doğa cenneti durumunda bulunan Kotor. Burada Stari Grad’da (Eski Şehir-Kale) turumuzu yürüyerek yapıyoruz. Tur sonrası Dubrovnik’e transfer. Geceleme otelimizde.

 

4.Gün   DUBROVNİK – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Transfer saatimizin gelmesiyle beraber havalimanına transfer. Sun Express  Havayollarının XQ 5807 özel uçuşu 19.40’da  İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.35’ta İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

 

— Sun Express Havayolları özel seferi ile İstanbul (SAW) - Split / Dubrovnik - İstanbul(SAW) uçak bileti

— Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli

— Alan / Otel / Alan transferleri

— Tercihinize göre seçeceğiniz kategori otelde 3 gece oda+kahvaltı konaklama

— Split,Trogir,Dubrovnik şehir tanıtım turu

— Türkçe rehberlik hizmetleri

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

 

— İsteğe bağlı seyahat sigortası (15 Euro)

— Vize Ücreti

— Ekstra turlar ve kişisel harcamalar,

— Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL


NOTLAR

 

- Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli, yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Tura katılım için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir . Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

 

FOTOGRAFLAR


ELLER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

 

3* Adria Hotel vb. / Dubrovnik

( Oda+Kahvaltı )

399 Euro

120 Euro

349 Euro

150 Euro

 

4* Neptun Hotel vb. / Dubrovnik

( Oda+Kahvaltı )

449 Euro

150 Euro

399 Euro

150 Euro

           

5* Radisson Blu Hotel vb. / Dubrovnik

Oda+Kahvaltı )

499 Euro

180 Euro

449 Euro

150 Euro

           

5* Rixos Libertas vb. / Dubrovnik

Oda+Kahvaltı ) /

549 Euro

210 Euro

499 Euro

150 Euro