Eskişehir Odunpazarı Turu
Her Cumartsi
Otel konaklamalı
161
 TL
.10
'den itibaren


Eskişehir Odunpazarı Turu


1.Gün: Cumartesi ( ESKIŞEHİR-SAZOVA BİLİM-KÜLTÜR PARK-ŞAHİN TEPESİ-HALLER GENÇLİK MERKEZİ)


07.00'de misafirlerimizle belirtmiş olduğumuz noktalardan hareketle Eskişehir'e hareket ediyoruz ve 4,5 saatlik bir yolculuk sonrasında Eskişehir'e varıyoruz. Öğle yemeğimizi şehrin ünlü çiğ börekçilerinden birinde alıyoruz. Yemek sonrası Sazova Bilim ve kültür parkı ile gezimize başlıyoruz. Korsan gemisi ve yepyeni çehresi ile bizleri karşılayan Eskişehir'de Sazova Bilim ve Kültür parkı gezilerimiz sonrası yeni opera binası, havacılık müzesi, devrim arabası gezilerimizi takiben Şahin tepesine hareket ediyoruz. Buradaki Şelale parkta mükemmel şehir manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumladıktan sonra Anadolu Üniversitesi yerleşkesini panoramik olarak aracımızdan görüyoruz. Devamında Haller Gençlik Merkezi ni gezerek otelimize yerleşiyoruz.

(İstanbul - Eskişehir 330 km) Toplam mesafe 330 KM

 


2.Gün: Pazar ( CUMHURİYET MÜZESİ-ODUNPAZARI-PORSUK ÇAYI-KENT PARK-ÇAĞDAŞ CAM SANATLARI MÜZESİ-İSTANBUL )


Otelimizde alınan sabah kahvaltısının ardından günümüze Cumhuriyet Tarihi müzesi gezimizle başlıyoruz. Müze gezimiz sonrası 19.yüzyıl mimarisinin en güzel örneklerinden Odunpazarı' na geliyoruz. Eskişehir Odunpazarı kent yapıları müzesinde hizmete giren Türkiye'nin ilk cam sanatları müzesi olan Çağdaş Cam Sanatları müzesindeki eserleri gördükten sonra Eskişehir'in simgesi haline gelmiş Lületaşı müzesini geziyoruz. Lületaşı, gümüş işlemeciliği geleneksel ve yöresel el sanatlarının üretildiği Atlıhan el sanatları çarşısında vereceğimiz serbest zaman sonrasında Koca Müftü Sokak, Arif Bey Sokağı gezilerimizi takiben öğle yemeğimizi almak üzere restaurantımıza gidiyoruz. Sonrasında yepyeni çehresi ile bizleri karşılayan Eskişehir'in kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Kent Park a geliyoruz. Kent Park' ta bize Akdeniz sahillerini anımsatan plajları, havuzları görüyoruz. Fotoğraf karelerimizi aldıktan sonra Venedik kanallarını anımsatan Porsuk nehrinde yapacağımız keyifli tekne turu sonrasında çarşıda serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası İstanbul' a hareket ederek bir başka BEYCANTUR organizasyonunda buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz noktalarda veda ediyoruz.

(Eskişehir- İstanbul 330 km) Toplam mesafe 330 KM

Toplam tur mesafesi 660 KM

 


GEREKENLER

Uygun yürüyüş ayakkabısı ( rahat edebileceğiniz ) * Dudak Koruyucu

Ani sıcaklık değişimine uyabilecek üstlük(Hırka, yelek...) * El Feneri

 


ÖNEMLİ

Bu turumuzda Müze Kart verilmez.65 Yaş üstü ve 17 yaş altına 5 TL indirim uygulanır. Turumuz 1 gece 2 gün olup, otel konaklaması 1 gece 2 gündür. Toplamda 941 KM mesafede tamamlanır. Rezervasyon esnasında kesinlikle Koltuk Numarası sözü ve garantisi verilemez. Rehber gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.

Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı düşünülemez. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur iptal olur. Böyle bir durumda Jolly Tur misafirlerine 1(bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür. 0-6 yaş çocuk indirimi iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır. 



OTOBÜSLER

MERCEDES TRAVEGO&TOURİSMO 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve DVD oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz)

 


ÜCRETE DÂHİL OLAN HİZMETLER

Otellerde 1 Gece Y.P Konaklama

Man Fortuna - Tourismo veya Travego

Mercedes Lüks Otobüsler İle Ulaşım (Kişi sayısına göre araç detayları aşağıda yer almaktadır.)

Çevre Gezileri

Beycan Tur Otobüs içi İkramları

Beycan Tur Güvencesi

Otelimizde Açık Büfe 1 Sabah kahvaltısı

Otelimizde Açık Büfe veya Set menü 1 Akşam Yemeği

1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

 



ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tüm Öğle Yemekleri

Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler

Tüm Özel Harcamalar

Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

Müze Ören Yeri Girişleri (35,00 TL)

 


MÜZE VE ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ

·Tüm Müze ve Ören yeri giriş ücretleri toplam 35,00 TL olup misafirlerimize aittir.

·Gazi-gazi eşi, 65 yaş üstü, sarı basın kartı, 16 yaş altı öğrencilere 5 TL indirim uygulanır.

·0-7 yaş arası misafirlerimizden müze ören yeri giriş ücreti alınmaz.

·BU TURUMUZDA MÜZE KART VERİLMEZ.

ESKİŞEHİR