Amsterdam 5
3 Gece 4 Gün
Türk Hava Yolları ile
499
 €
.00
'den itibaren

Yaz Dönemi

AMSTERDAM

06, 20 Haziran 2013 Hareket

Sabiha Gökçen Havalimanı hareket !

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

3 Gece / 4 Gün

1.Gün          İSTANBUL – AMSTERDAM

Sabiha Gökçen havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde siz değerli konuklarımızla 09.30’da  buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1961 sefer sayılı uçuşu ile 12.05’de Amsterdam’a hareket. Yerel saat ile 14.40’ da varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Turu bitimi otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

2.Gün          AMSTERDAM

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Volendam  Kasabası ve Marken turuna katılabilirler (45 Euro). Eski balıkçı kasabası olan Volendam’da tarihi evler ve liman, küçük bir ada olan Marken’i ziyaretimiz sırasında dünyaca ünlü peynir fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

3.Gün          AMSTERDAM

Sabah kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tam gün Grand Holland turuna katılabilirler (75 Euro). Turumuz esnasında Den Haag, maket şehir Madurodam, Rotterdam, Schevningen, ve çinileri ile dünyaca ünlü Delft Blue görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

4.Gün          AMSTERDAM – İSTANBUL

Türk Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul (Saw) - Amsterdam – İstanbul (Saw) uçak bileti

— Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli

— Tercihinize göre seçeceğiniz kategorideki otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

— Alan-Otel-Alan transferleri

— Türkçe rehberli panoramik Amsterdam şehir turu

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

İsteğe bağlı seyahat sigortası (15 Euro)

  Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)  , Ankara ve İzmir (140 Euro)

— Ekstra turlar ve kişisel harcamalar,

. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gereklidir. Yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Tura katılım için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir . Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

FOTOGRAFLAR


ER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

4* NH Musica vb.

( Şehir içi )

499 Euro

150 Euro

449 Euro

150 Euro

3* Tulip Inn City Center vb.

( Şehir Merkezi )

599 Euro

160 Euro

549 Euro

150 Euro

4* Double Tree Hilton vb.

 ( Şehir Merkezi )

699 Euro

200 Euro

649 Euro

150 Euro

5* NH Grand Hotel Krasnapolsky vb.

( Şehir Merkezi )

799 Euro

240 Euro

749 Euro

150 Euro