Amsterdam 3
4 Gece 5 Gün
Pegasus Hava Yolları
699
 €
.00
'den itibaren

İlkbahar Dönemi

AMSTERDAM

27 Nisan & 01 Mayıs 2013 Hareket

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

4 Gece / 5 Gün

01. Gün               İSTANBUL – AMSTERDAM

Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 08.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Pegasus Havayollarının PC 671 sefer sayısı ile 10.20’de Amsterdam’a hareket. Yerel saat ile 13.00’ de varış ve karşılanma. Özel  otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda; Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı, tarihi tren istasyonu, Çiçek Market ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Serbest zaman ve dinlenme. Gece rehber eşliğinde çevreyi tanıma imkanı. Geceleme otelimizde.

02. Gün:  AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız, ekstra olarak düzenlenecek olan Volendam Balıkçılar Kasabası ve Marken Köyü turuna katılabilirler (50 Euro). Turumuzda; rehber eşliğinde Volendam’ın tarihi evlerini ve değişik mimarisini yakından görebilme imkanını bulacaksınız (ünlü Harin balığı ve sıcak elmalı pastayı mutlaka deneyiniz). Geziden sonra geleneksel Hollanda Köyü olan Marken gezisi. Otelimize dönüş yolunda peynir çiftliği ziyareti ve ünlü Hollanda peynirinden alışveriş yapma imkanı. Öğleden sonra serbest zaman ve Kalver Straat alışveriş caddesinde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Akşam arzu eden konuklarımız gece ekstra  olarak düzenlenecek olan, mum ışığında şarap ve peynir ikramı tekne turuna katılabilirler (45 Euro).  Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

03. Gün                 AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan tam gün Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro). Turumuzda; mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda’nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve gezisi, eski başkent Den Haag, minyatür maket Hollanda Madurodam, Mestag panorama, Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi görülecek yerler arasındadır. Akşamüzeri otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

04. Gün                 AMSTERDAM – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Brugges turuna katılabilirler. (100 Euro). Tur sonrası serbest zaman, Geceleme otelimizde.

05. Gün                 AMSTERDAM – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ve son hazırlıklar için serbest zaman. Özel otobüsümüz ile havaalanına transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Pegasus Havayollarının PC 672 sefer sayısı ile 13.55’ de İstanbul’a uçuş. Saat 18.10’da varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

— Pegasus Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul - Amsterdam - İstanbul uçak bileti

— Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli  ( 150 Euro )        

— Tercihinize göre seçeceğiniz kategorideki otelde 4 gece oda kahvaltı konaklama

— Alan-Otel-Alan transferleri

— Türkçe rehberli panoramik Amsterdam şehir turu

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

  Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro)  , Ankara ve İzmir için vize hizmet bedeli ( 140 Euro )

— Yurt dışı çıkış harcı bedeli

— Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,

—  Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar

— Müze ve ören yerleri girişleri

—  İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (15 Euro)

 

NOTLAR

. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

tatil.com 


OTELLER

İki kişilik Odada Kişi Başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3-12 Yaş Çocuk

0-2 Yaş

Çocuk

4* NH Musica vb.

( Şehir içi )

699 Euro

230 Euro

649 Euro

150 Euro

3* Tulip Inn City Center vb.

( Şehir Merkezi )

799 Euro

240 Euro

749 Euro

150 Euro

4* Double Tree Hilton vb.

 ( Şehir Merkezi )

949 Euro

280 Euro

899 Euro

150 Euro

5* NH Grand Hotel Krasnapolsky vb.

( Şehir Merkezi )

1049 Euro

320 Euro

949 Euro

150 Euro