20.Yıl Paris&Disneyland
3 Gece 4 Gün
İlkbahar & Yaz Dönemi
365
 €
.00
'den itibaren

                                                          20.Yıl Disneyland Paris

               Uçaksız Paket    3 Gece / 4 Gün

Disneyland®  Resort  Paris´in  20.  yıldönümündeki  ışıltılı  kutlamaları  ve  özel  fırsatları  kaçırmamanızı  tavsiye  ederiz. Kutlamalar çerçevesinde yaşayacaklarınızı hayatınız boyunca unutamayacağınıza emin olabilirsiniz. Sizi ve  ailenizi bu muhteşem gösteriye davet etmek istiyoruz.

 

Pamuk  Prenses´in  sarayında Peter  Pan´ın  gölgesinin, muhteşem  bir gece  gösterisi  olan  “Disney  Dreams®”  ´i  nasıl yaşama geçirdiğini izleyin. Bu dünya prömiyeri sırasında Peter Pan´ın nasıl ebedi Disney hikayelerinin içinde gezdiğine şahit olacaksınız. Lazer ışıkları altında göz kamaştıran havuz gösterilerini kaçırmayın. Tüm bu ihtişamlı gösterinin yanı sıra dünyanın en ünlü caddelerinden biri olan "Main Street, U.S.A" kendi adı altında muhteşem ışık gösterileri ve sihirli yıldızlara sahne olacak. "Disney Magic on Parade” adlı geçit töreni yepyeni bir hikaye paketi altında sahnelenecek ve bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm Disney hikayelerine tanıklık edecek.

 

Bu kadar sürprizin ve Disney kahramanlarının arasında sevdiklerinizin ve ailenizin mutluluktan gözlerinin parlayacağına eminiz. İlk defa ya da 20. kez bile parka gelmiş olsanız hala bilmediğiniz ve görmediğini z bir köşenin karşınıza çıkacağına emin olabilirsiniz. Paris  Disneyland doğum günü partisi 1 Nisan´da başladı. Ama sizin  hatıralarınız bir ömür boyu sürecektir.

1. Gün Paris – Disneyland:

Paris’e varış ve Orly ve CDG Havaalanlarından, otellerin bulunduğu Disney-Chessy otobüs terminali arasında  tarifeli sefer yapan VEA (54 no'lu) otobüsleri ile otelinize gidiş. Otelinize giriş yaptıktan sonra serbest zaman.

2. Gün Paris – Disneyland:

Otelde alınan sabah kahvaltısının kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Size tavsiyemiz; Disneyland’de Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, Çılgın Maden Treni,  Indiana  Jones,  Robinson’un  evi,  Karayip  Korsanları  Mağarası,   Bebekler Dünyası, yıldızlar turu,  3  Boyutlu  Sinema,  Uzaya  yolculuk,  Denizaltı  Macerası,  Araba  Yarışı  Pisti  gibi  aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney Karakterleriyle beraber 2 gün boyunca çok keyifli anlar yaşama imkanı bulacaktır.

3. Gün Paris – Disneyland:

Otelde alınan sabah kahvaltısının kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Disneyland giriş biletiniz (Hopper Ticket) bu gün için de geçerlidir. Bu günü Disneyland’de geçirmek istemeyen misafirlerimiz, ekstra günübirlik şehir turları için otel resepsiyonu ile irtibata geçebilirler (bu turlar paket fiyatına dahil değildir)

4. Gün Paris – Istanbul:

Otelinizde  alınan  sabah  kahvaltısının  ardından  VEA  otobüsleri  ile  dönüş  uçuşunuz  için  havaalanına   gitmeniz gerekmektedir. Uçuş saatinizden en az 2 saat once hava alanında bulunmanız gerekmektiğinden, otelinizden         en geç 3 saat once hareket ediniz.

Uçaksız paket olup , uçak ve otellerin müsaitliğini satış temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

PARİS - DISNEYLAND HAKKINDA GENEL BİLGİLER

   Havaalanından Otobüs servisleri: VEA Otobüsleri, CDG Hava alanında 2E/F Terminalinden kalkmaktadır. Şayet uçağınız başka bir terminale gelmişsse o terminalden Beyaz Renkli VEA otobüsü ile terminal 2E/F terminaline gidiniz ve buradan da Kırmızı Renkli Otobüsle Paris Disneyland otobüs garına gidebilirsiniz. ORLY Havalanından ise gene Kırmızı Renkli VEA otobüsleri ile Disneylanda gidebiliyorsunuz.

-       2  günlük  ‘Hopper’  bileti  (2  gün  /  2  parka  giriş  bileti):  Bu  biletle  Disney  parkının  tadını  gönlünüzce çıkarabilirsiniz.  Seçtiğiniz  2  gün  boyunca  hem  Disneyland®  Park´ı  hem  de  Walt  Disney  Studios®  Park’ı istediğiniz sürece gezip görebilirsiniz. Biletinizi otele giriş yaptığınız zaman  resepsiyondan alacaksınız. Bazı şovlarda uzun kuyruklar vardır, burada beklemekle vakit kaybetmemek için girmek istediğiniz şovun girişinde bulunan”FASTPASS” sıra numarası alma makinesine “Hopper  Biletinizi”sokarak giriş saatinizi alabilir ve bu meyanda başka şovları izleyebilirsiniz.

Hopper biletinizin haricinde kalan bazı showlar: Frontierland içindeki atış alanı, Discoverland oyun  alanı, Buffalo Bill´s Wild West Show ve özel organizasyonların dahilindeki bazı showlar, örneğin Disney Halloween Parties, ya da Disney’in 20. doğum günü münasebetiyle yapılan organizasyonlar. Bu gösteriler için ayrıca giriş bileti alınması gerekecektir. Bunları ücret karşılığı gişeden veya otelden temin edebilirsiniz.

-            Yarım gün şehir Turu: Magic Circus ve Dream Castle Otellerinin önünden saat 10.15 - 10.40 arasında kalkan tur otobüsü ile Paris’e hareket ediyorsunuz. Paris’in en önemli yerlerini gösteren ve kulaklıkla izahat verilen bu turun   sonunda,   şehirde   4   saat   serbest   mola   veriliyor.   Buluşma   noktasından   tekrar   otelinize   geri getiriliyorsunuz.

Otel Açıklamaları:

DREAM CASTLE HOTEL - Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs  77700 Magne-la-Vallee cedex 4, Fransa

Tel: +33 1 64 17 90 00

 

Otelin konumu ve ulaşım: Disneyland Resortta konumlanmış otellere Orly ve CDG Hava alanlarından tarifeli özel otobüs  servisi  ile  40  dakikada  ulaşılmaktadır.  Bu  konuda  aşağıdaki  açıklamalarımızı  lütfen  okuyun.  Oteliniz doğrudan Disneyland® Resort yakınında olup otel ile Disneyland eğlence parkları arasında ücretsiz otobüs servisi mevcuttur. Otelden Paris şehir merkezine ise trenle sadece 35 dakika uzaklıktadır. Otel ile tren istasyonu arasında

06:30’dan 23:30’a kadar otobüs servisi vardır.

Odalar: Aile odaları; Odalarda banyo küveti veya duş ve tuvalet, alerji testi yapılmış yatak örtüsü ve yastıklar, minibar, çelik kasa, kablolu Internet  olanağı  (ücrete tabidir), ücretsiz  çocuk kanalları dahil  kablolu TV yayını (Cinema Magic, Cartoon Network, Gulli ve Kika), su ısıtıcı ve çay/kahve seti bulunmaktadır.

En fazla 2 yetişkin ve 2 çocuk için olup, çift kişilik yatak (180 x 200 cm ) ve ranzalı yatak (en fazla 80 kg ağırlığa kadardır) donanımlıdır.

Donanım: Otel bir saray görünümünde olup bakımlı bir bahçenin ortasında yer alır. Resepsiyon, Disney®-Shop, gölet, açık havada ve otel içinde oyun alanları, 397 komforlu oda ve süit, Musketeer’s Restaurant, Excalibur Bar ve terası, konferans ve banket salonları, her çeşit masajın sunulduğu Spa bölümü, ısıtılmış havuz, sauna, jacuzzi, spor salonu ve araba park yerleri bulunur.

 

MAGIC CIRCUS HOTEL**** - Paris

20 av. De la Fosse des Pressoirs, 77703 Kadre-La-Vallee Cedex 4, Fransa

Tel: +33 1 64 63 3737

 

Otelin konumu ve ulaşım: Disneyland Resortta konumlanmış otellere Orly ve CDG Hava alanlarından tarifeli özel otobüs  servisi  ile  40  dakikada  ulaşılmaktadır.  Bu  konuda  aşağıdaki  açıklamaları  lütfen  okuyunuz.  Oteliniz doğrudan Disneyland® Resort yakınında olup oteliniz ile Disneyland eğlence parkları arasında ücretsiz otobüs servisi mevcuttur.Otelden Paris şehir merkezine ise trenle sadece 35 dakika uzaklıktadır. Otel ile tren istasyonu arasında 06:30’dan 23:30’a kadar otobüs servisi vardır.

Odalar: Aile odaları; Odalarda banyo küveti veya duş ve tuvalet, alerji testi yapılmış yatak örtüsü ve yastıklar, minibar, çelik kasa, kablolu Internet  olanağı  (ücrete tabidir), ücretsiz  çocuk kanalları dahil  kablolu TV yayını (Cinema Magic, Cartoon Network, Gulli ve Kika), su ısıtıcı ve çay/kahve seti bulunmaktadır.

En fazla 2 yetişkin ve 2 çocuk için olup, çift kişilik yatak (180 x 200 cm ) ve ranzalı yatak (en fazla 80 kg ağırlığa kadardır) donanımlıdır.

Donanım: Otelin tüm donanımı bir "Sirk" görünümünü içerm

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

Paris Orly ve CDG Havaalanlarından, otellerin bulunduğu Disney-Chessy    otobüs terminali arasında  tarifeli sefer yapan VEA (54 no'lu) otobüsleri ile gidiş-dönüş bileti. (Tarifeli otobüs servisleri  hakkındaki  aşağıdaki açıklamalara bakınız ).

    4 Yıldızlı otellerde, seçiminize göre 3 gece aile odasında konaklama ve kahvaltı dahil.

    Otel – Disneypark – Otel transferleri (Otelden kalkan özel otobüs servisileri ile).

    2 günlük Hopper Ticket: Disneyland® Park u. Walt Disney Studios® Park´a birer kere 2 günlük giriş  bileti

(Hopper Ticket).

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

   Uçak Biletleri.

-    Yurtdışı seyahat sigortası.

-     Yurtdışı çıkış fonu.

-     V ize ücreti ve hizmet bedeli (Yetişkinler 120 Avro, Ebeveyn pasaportuna kayıtlı yolcular 0-5 yaş arası 50 Avro, 6 ve üzeri 120 Avro).

-   Ekstra turlar ve müze giriş ücretleri, Öğlen ve akşam yemekleri, Kişisel harcamalar.

-    Rehberlik (Turumuz bireysel olduğundan rehbersizdir).

 

NOTLAR

Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

-  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

-  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir. 

. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

-  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

 

 

 

 

FOTOGRAFLAR