Batum Turu

3 Gün
325
 €
.00
'den itibaren

HER GÜN HAREKET

BATUM

3 Gün Batum Turu

 

1.GÜN İSTANBUL-BATUM

Havalimanında buluşma veTürkhavayolları veya Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile Batum'a hareket. Batum'a varışımızı takiben aracımız ile otelimize hareket.Otele yerleşme ve serbest zaman. Geceleme Otelimizde.

2.GÜN BATUM

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen Misafirlerimiz ile Botanik bahçesi turumuza katılabilirler ( 75 € ). Bu turumuzda Chakvi bölgesine gidiyoruz. 1900`lü yıllarda Rus botanikçi Krasnow tarafından kurulmaya başlanan Dünyanın en eski ve en büyük ikinci Botanik Parkı olan Batumski Botaniciski Sad gezisi sonrası otelimize geri dönüyoruz. Arzu Geceleme otelimizde.

3.GÜN BATUM-İSTANBUL

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zamanlar. Öğleden sonra rehberimizin belirleyeceği saatte Batum Havalimanı’na transfer. Pegasus Hava Yolları veya Türk Havayolları ile İstanbul’a hareket. İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

Oteller

İki kişilik odada kişi başı

Tek kişilik oda

Era Palace Hotel

325 €

375 €

Intourist Palace Hotel

369 €

468 €

Plaza Boutique Hotel

368 €

468 €

President Plaza Hotel

350 €

406 €

Radisson Blu Hotel

375 €

456 €

Sheraton Batumi Hotel

381 €

444 €

 

 

FİYATLARA DAHiL OLAN HİZMETLER

- Seçilen Havayolları ile İst-Batum-İst ekonomi sınıfı gidiş ve dönüş uçak bileti

- Tüm Havalimanı ve Güvenlik Vergileri

- Seçilen otelde 2 gece oda kahvaltı konaklama

- Havalimanı-Otel-Havalimanı transferleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

- Yurtdışı Çıkış Harcı

- Kişisel Harcamalar

- Şehir Turu

- Ekstra Turlar

-Türkçe Rehberlik

 

Notlar

- Kişiye Özel Turlarda, özel depar günleri yoktur, sizin için uygun olan tarih aralığını satış uzmanımıza bildirmeniz yeterlidir. Satış uzmanımız talep edilen tarihlerde uçak ve otel müsaitliklerini kontrol ederek en geç “24 saat” içerisinde mutlaka size geri dönüş yapacaktır.

- Kişiye Özel Turlarda, fiyatlar; Havayollarının en düşük sınıf fiyatlarına göre hazırlanmış olup, üst sınıftan yer olması halinde paket programınızda meydana gelecek artışlar fiyatlarımıza yansıtılır ya da en düşük sınıfta yer bulunan farklı tarih önerilir.

- Kişiye Özel Turlarda, kategorisi aynı kalmak kaydıyla konaklayacağınız otelin değişmesi özel durumlar (müsaitlik vb.) sebebi ile mümkün olabilmektedir. Bu bilgi siz sayın misafirlerimiz ile paylaşılır.

- Kişiye Özel Turlarda, turun hareket edebilmesi için belirli kişi sayısında katılım gerekmemektedir.

• Kişiye Özel Turlarda, programın içeriği bozulmadan, programda belirtilen şehir sıralaması ve çevre gezileri, belirtilen günler dışında başka günlerde yapılabilir.

• Kişiye Özel Turlarda, seyahat öncesinde, seyahat evraklarınız (otele giriş belgeleri, uçak bileti, lokal bağlantılar) size teslim edilir. Bu turlarda, Bright Travel'e ait bir havaalanı görevlisi alanda bulunmaz.

- Programlarımız için tur başlangıç tarihi itibari ile minimum 6 ay geçerliliği olan pasaport gerekmektedir.

- Katılacağınız tur ile ilgili vize ihtiyacınız olup olmadığını lütfen satış uzmanımıza danışınız.

- Katılacağınız tur için talep etmeniz halinde vize alınmasına yardımcı olmamız mümkündür. Ancak acentamız, misafirlerimiz ve büyükelçilikler, konsolosluklar arasında aracıdır. Yetkililerin vize vermemesinden dolayı oluşacak zararlardan acentamız sorumlu değildir. Acentamız vize alınması ile ilgili hiçbir beyan veya tekeffülde bulunmamaktadır ve vize konularında hiçbir garanti vermemektedir.

- Havayollarının uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklerden, rötarlardan ve gecikmelerden firmamız sorumlu değildir.

- Otellerde check – in saati 14.00 ve check – out saati 11.00 - 12.00 arasıdır.

- Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında ve en fazla 5 kg ağırlığında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 20 kg ile sınırlıdır.

 

FOTOGRAFLAR