ORTA AVRUPA

VİYANA (3)

3 Gece 4 Gün

Her gün hareket

 

1.Gün Viyana

Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Viyana şehir turunda görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater,Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile Viyana'nın ünlü klasik müzik konserlerinden birini izleme imkânı. Geceleme otelimizde.

Viyana Konser Turu: 60 Euro (Kişi Başı)

 

*** Şehir turu varış saatine göre 1 gün sonra da yapılabilir ***

 

2.Gün Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyenler rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek yarım günlük Mayerling, Seegrotte, Baden Şehri turu ( Viyana Ormanları Turu ) Bu turda, önce maden ocağı iken bir patlama neticesinde icine su dolarak, yeraltı gölü olan ve II. Dünya Savaşı sırasında Nazilerin gizli savaş ucağı ürettikleri  Seegrote'yi görüyoruz. Ardından bir ortaçağ keşişhanesi olan Heiligenkreuz'u geziyoruz. Daha sonra “Mayerling Faciası”na konu olan ve bugün Carmelita rahibelerinin yaşadığı manastır konumunda bulunan Mayerling av köşkünü geziyoruz. Turumuzun son durağı küçük ve şirin bir kaplıca şehri Baden. Burada serbest zamanımızdan sonra otele dönüş. Arzu eden misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Avusturya Gecesi&folklor turuna katılabilirler. Bu gezide Viyana merkezine 20-25 dakika uzaklıkta bulunan Grinzing'in küçük ve şirin evlerinde, Viyana müzikleri eşliğinde ünlü şnitzel ve şarapların tadına bakıyoruz. Geceleme otelimizde.

Viyana Ormanları Turu: 65 Euro (Kişi Başı)

Avusturya Gecesi&Folklor Turu: 55 Euro (Kişi Başı)

 

3.Gün Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından Bratislava+Budapeşte turu ekstra olarak rehberimiz tarafından düzenlenecektir. Bratislava, Slovakya Cumhuriyetinin başkenti ve en büyük şehridir. Tuna Nehri kıyısında yer alan şehir hem Avusturya'ya hem de Macaristan'a sınırdır. Dünyada bu şekilde iki devlete sınırı olan sadece iki tane başkent vardır. Şehir çok sayıda festivale ve ticari sergiye ev sahipliği yapmaktadır. Tur sonrası Budapeşte'ye hareket varışımızın ardından şehir turu. Bu turumuzda Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz, Akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceli turumuza katılma imkânı. Bu turumuzda gideceğimiz şarap mahzeninde hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkaracaksınız. Sizlerde şovun bir parçası olabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

Bratislava + Budapeste Turu: 110 Euro(Kişi Başı)

 

4.Gün Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından uçak saatine kadar serbest zaman. Havalimanına transfer.

 

*** Paketimiz Yılbaşı, Sömestre,Bayram ve özel günleri kapsamamaktadır ***

 

NOTLAR: Anatolia Travel havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Anatolia Travel sorumlu tutulamaz. Anatolia Travel gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Anatolia Travel, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Anatolia Travel  sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Anatolia Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler gerekmektedir.

FOTOGRAFLAR



 

Hergün Hareket Viyana

 

2/3 Kişilik odada

kişi başı fiyat

 

 

Tek kişilik

oda farkı

 

Çocuk fiyatı

(3 – 12 )

 

Çocuk fiyatı

(0 – 2 )

 

4* Austria Trend Pyramide

http://www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide/en/

Merkeze 25 dakika Tramvay ile

 

 

 

190 EURO

 

 

100 EURO

 

 

120 EURO

 

 

FREE

 

4* Austria Trend Park Royal Palace

http://www.austria-trend.at/Hotel-Park-Royal-Palace-Vienna/en/

Merkeze 10 dakika metro ile

 

 

 

260 EURO

 

 

160 EURO

 

 

190 EURO

 

 

FREE

 

 

Fiyatlara dahil olan hizmetlerimiz;

  • Tercih edilen kategorideki otellerde 3 gece konaklama,
  • Sabah kahvaltıları,
  • Alan- Otel- Alan transferleri,
  • Viyana panoramik şehir turu,
  • Türkçe rehberlik hizmetleri,
  • Şehir ve otel giriş vergileri,

 

Fiyatlara dahil olmayan hizmetlerimiz;

 

  • Vize Ücreti,
  • Seyahat sağlık ve vize sigortası,
  • Yurtdışı Çıkış Harcı,  ( Bankalara veya Havalimanındaki Maliye veznesine ödenmektedir )
  • Tüm otel ekstraları, 
  • Ekstra Turlar,
  • Rehber ve şöfor tipleri,