ORTA AVRUPA TURU


Baden(2)ViyanaVisegrad(2)BudapeşteKarlovy Vary(3)Prag

Türk Havayolları Partner Sun Express havayolları tarifeli seferi ile

06 EKIM  Hareket 7 Gece 8 Gün

VİYANA -BUDAPEŞTE- PRAG-BRATİSLAVA-BADEN-KARLOVY VARY ŞEHİR TURLARI DAHİL !!!


1.Gün İstanbul – Viyana - Baden

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Anatolia Travel kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 10.00'da buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Sun Express Havayollarının tarifeli seferi XQ880 ile 12.00'da Viyana`ya hareket. Saat 13.20'de varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Viyana şehir turunda görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır. Turumuzu takiben Baden transfer varışı istinaden baden şehir turu. otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecek Grinzing Meyhaneleri turuna katılabilirler. Bu gezide Grinzing'in küçük ve şirin evlerinde, Viyana müzikleri eşliğinde ünlü şnitzel ve şarapların tadına bakıyoruz. Geceleme Baden Hotelinizde.

Grinzing Meyhaneleri Turu: 50 Euro (Kişi Başı)

 

2.Gün Baden

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Otelinizde termal kaplıcaların ve spaların keyfini çıkartıp rahatlayabilirsiniz. Geceleme Baden Hotelinizde.

 

3.Gün Baden – Bratislava - Budapeşte - Visegrad

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Budapeşte'ye hareket. Yol üzerindeBratislava turu rehberimiz tarafından düzenlenecektir. Bratislava, Slovakya Cumhuriyetinin başkenti ve en büyük şehridir. Tuna Nehri kıyısında yer alan şehir hem Avusturya'ya hem de Macaristan'a sınırdır. Dünyada bu şekilde iki devlete sınırı olan sadece iki tane başkent vardır. Şehir çok sayıda festivale ve ticari sergiye ev sahipliği yapmaktadır. Tur sonrası Budapeşte'ye hareket varışımızın ardından şehir turu. Bu turumuzda Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben Visegrad otele transfer ve yerleşme. Arzu eden misafirlerimiz, Akşam rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi yemekli, içkili, müzikli eğlenceli turumuza katılma imkânı. Bu turumuzda gideceğimiz şarap mahzeninde hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkaracaksınız. Sizlerde şovun bir parçası olabilirsiniz. Geceleme Visegrad Hotelinizde.

Çigan Gecesi: 45 Euro (Kişi Başı)

 

4.Gün Visegrad

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Otelinizde termal kaplıcaların ve spaların keyfini çıkartıp rahatlayabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra organize edilecekEsztergom & Szentendre gezisine katılabilirler. Bu turda önce Estergom Katedralini, Osmanlı'dan kalan Kale'nin kalıntılarını geziyoruz. Ardından bir ortaçağ kalesi  ve aynı zamanda av şatosu olan ihtişamlı Visegrad'ı ziyaret ediyoruz. Ögle yemeğini Rönesans atmosferinde alıyoruz. Daha sonra alışveriş için ‘Szentendre' isimli küçük bir kasabaya gidiyoruz. El işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler vb, pek çok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada boş zamanın ardından otele dönüyoruz. Geceleme Visegrad otelinizde.

Esztergon & Szendentre turu: 40 Euro (Öğle Yemekli) (Kişi Başı)

 

5.Gün Visegrad – Prag – Karlovy Vary

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Prag'a hareket. Varışın ardından Panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka'nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Geceleme Karlovy Vary otelinizde.

 

6.Gün Karlovy Vary

Sabah kahvaltısının ardından Karlovy Vary turu. Çek Cumhuriyeti'nin kaplıcalarıyla ünlü şehri. Kentte sıcaklıkları 30-72 C arasında değişen 12 termal kaynak bulunmaktadır. Gezimiz esnasında şehir turu yapılmakta.Tur bitiminde otelinizde termal kaplıcaların ve spaların keyfini çıkartıp rahatlayabilirsiniz. Akşam arzu eden misafirlerimiz için Ortaçağ eğlencesi ve yemeği yaklaşık 600 yıllık bir handa yer alan ortaçağ mekanımızda, ortaçağ dönemine ait kıyafetler giymiş müzisyenler, dansçılar ve aktörlerin muhteşem şovlarını izlerken aynı zamanda limitsiz yemek ve içecek servisi ile çek mutfağının tatlarını denemek ve çeklerin meşhur biralarından ve ev yapımı şaraplarından tatma fırsatı yakalayacaksınız. Gecenin sonunda otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Ortaçağ Gecesi Turu: 80 Euro (Kişi Başı)                                                                                                                                               

 

7.Gün Karlovy Vary

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Otelinizde termal kaplıcaların ve spaların keyfini çıkartıp rahatlayabilirsiniz. Geceleme Baden Hotelinizde.

 

8.Gün Karlovy Vary – Viyana - İstanbul

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte Viyana Havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve uçuş işlemlerinin ardından Sun Express Havayolları tarifeli seferi XQ 881 ile 14.20'de İstanbul'a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından İstanbul'a 17.30'da varış ve turumuzun sonu.

 

Orta Avrupa

Thermal&Spa

2/3 Kişilik odada

kişi başı fiyat

Tek kişilik

oda farkı

Çocuk fiyatı

(3 – 12 )

Çocuk fiyatı

(0 – 2 )

4 * MERKEZ OTELLER

4*  Scloss Weikersdorf Baden

www.hotelschlossweikersdorf.at

 

4* Visegrad Hotel

www.hotelvisegrad.hu

 

4* Thermal Spa Karlovy Vary Hotel

www.thermal.cz

 

 

699 EURO

 

 

280 EURO

 

649 EURO

 

150 EURO

      

 

Fiyatlara dahil olan hizmetlerimiz;

·         Programdaki otellerde 7 gece konaklama,

·         Sabah kahvaltıları,

·         Alan- Otel- Alan transferleri,

·         Budapeşte,Viyana,Bratislava,Prag,Baden,Karlovy Vary, panoramik şehir turu,

·         Budapeşte Otelde yarım pansiyon konaklama,

·         Tüm şehir vergileri,

·         Türkçe rehberlik hizmetleri,

 

Fiyatlara dahil olmayan hizmetlerimiz;

·         Vize Ücreti, 95 Euro

·         Seyahat sağlık ve vize sigortası, 15 Euro

·         Yurtdışı Çıkış Harcı, 15 TL ( Bankalara veya Havalimanındaki Maliye veznesine ödenmektedir )

·         Tüm otel ekstraları, 

·         Ekstra Turlar,

·         Rehber ve şöfor tipleri,

 

NOTLAR: Anatolia Travel havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 5 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan öğrenebilirsiniz. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Anatolia Travel sorumlu tutulamaz. Anatolia Travel gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. Anatolia Travel, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilemez. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Anatolia Travel sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. Anatolia Travel konsoloslukla müşterilerimiz arasında aracı kurumdur. Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler gerekmektedir.

 

SİZ DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ ÇOK ÖZEL EKSTRA TURLAR

 

Grinzing Meyhaneleri Turu | 50 EUR ( Yemekli ) sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek..

Grinzing ev yapımı şarapların üretildiği Viyana'nın merkezine yaklaşık 15-20 dakika uzaklıkta bir bölgedir. Buradaki küçük ve şirin evlerin kiminde halen taze şarap üretimi yapılmakla birlikte kimileri ise restoranlara dönüşmüştür. Sizleri götüreceğimiz bu restoranlardan birinde, yerel Avusturya klasik müziklerini dinleyecek, ünlü Schnitzellerini tadacağız, taze şaraplarını limitsiz içecegiz.

 

Çigan Gecesi Turu | 45 EUR ( Yemekli ) sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek..

Macaristan denince akla gelen şeylerden biri de Çigan olsa gerek. Bu turumuzda gideceğimiz restoranımız aynı zamanda bir şarap mahzeni olup, burada hem yerel şarapların ve yemeklerin hem de Macar dansı ve müziğinin keyfini çıkartacaksınız. Unutmadan belirtelim, sizler de şovun birer parçası olabilirsiniz.

 

Estergom Turu | 60 EUR ( Yemekli ) sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek..

Estergom'a varışımız yaklaşık 1 saat sürecektir. Estergom Katedralini ve Osmanlı'dan kalan Kale'nin kalıntılarını gezecegiz, ikinci durağımız bir ortaçag kalesi olan 'Visegrad'. Ortaçağ krallarının nufuzunun bir göstergesi olan ihtişamlı kale aynı zamanda bir av şatosudur. Ögle yemeğini Rönesans atmosferinde alacağız. Ardından, alışveriş için 'Szentendre' isimli küçük bir kasabaya gideceğiz. El işi örtüler, kristal, porselen ürünler, hediyelik eşyalar, içkiler vb. pek cok şeyi bulabileceğiniz bu kasabada boş zaman ve ardından otele dönüş.

 

Ortaçağ Gecesi Turu | 80 EUR sınırsız alkollü veya alkolsüz içecek..

Bu turumuzda sizleri Avrupa Ortaçağı' nın en hareketli yerlerinden olan Ortaçağ Gecesine bekliyoruz. Ortaçağ'da yapılan eğlenceler ve o dönemde yenilen yemekler ve ortam eminiz ki sizin de ilginizi çekecektir. Güzel Çek kızlarının yaptığı ateş dansları eşliğinde muhteşem Ortaçağ eğlenceleri, müthiş showlar.  Sınırsız yemek ve alkol verilecektir.