Roma Turu Bahar Dönemi
3 Gece 4 Gün
Pegasus Hava Yolları
425
 €
.00
'den itibaren

01.Gün                  İSTANBUL – ROMA 

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde 12.05’da buluşma. 15.05’de Pegasus Havayolları PC4991 seferi ile ile Roma`ya hareket. Saat 17.40 da Roma Fiumicino havalanına varış. Bizi bekleyen özel otobüslerimiz ile panaromik Roma şehir turu. Bu turumuzda görülecek yerler ;  Antik Roma arenası Colosseum, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Çeşmesi, Piazza Venezia, Vittorio Emmanuelle Anıtı, Roma Forum, Via Del Corso, Vatikan, St.Pietro Bazilikası panaromik olarak görülecektir. Ardından otelimize transfer ve  geceleme otelimizde.

02.Gün                  ROMA ( NAPOLI & POMPEI )

Sabah kahvaltısı sonrası çevre gezileri ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden konuklarımızla ekstra olarak organize edilebilecek olan Akdenizin en canlı şehirlerinden olan Napoli şehri ve Vezüv yanardağının külleri altında kalmış, Pompei antik kenti turuna katılma imkanı.(85 euro) Akşam geceleme otelimizde.

03.Gün                  ROMA (Outlet & Göller Turu)

Sabah kahvaltısı sonrası serbest gün. Arzu edenler için Roma’nın en ünlü Outleti “castel romano” ya  gidiyoruz.   Roma dışındaki göl kıyısı köylerin  (Castel Gandolfo  ve  Nemi) gezisi. Roma’nın güneyinde, volkanik göller bölgesinde,  yer alan Castel Gandolfo’nun ardından tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü  Nemi Köyü ziyaret edilecektir (45 euro) “Roma By Night” ; Otelimizden özel otobüsümüzle başlayacak olan gece turumuz,gezinize  özel bir anlam katacaktır.  Görülecek yerler Cavour caddesi  üzerinden Forum ve muhteşem Colosseum’un ışıklandırılmış halinin görülmesi ve ardından Piazza Venezia’dan geçilerek Vittoria Emanuelle Anıtı, Roma’nın en pahallı caddesi via Veneto ve Vatikan görülecektir. (30 euro) Tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.

04.Gün                  ROMA - İSTANBUL

Sabah Kahvaltı sonrası odalarımızı boşaltıp bagajlarımızı valiz odasına bırakıyoruz. 11.30 da Havaalanına hareket etmek üzere, Otelimizin Lobisinde buluşma. Roma Havaalanına hareket. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus PC4538 seferi ile saat 15.25’da Istanbul’a hareket. Saat 18.55’da İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına varış ve turumuzun sonu.Ekstra turlar ancak yeterli katılımcı sayısı olduğu zaman yapılmaktadır.

 

 

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

 

 

Pegasus Hava Yolları   Roma gidiş - dönüş  uçak bileti.

3  gece – 4 gün olmak üzere ;  

Yarı merkezi ;  Hotel Alba Torre Maura 3* vb.

Merkezi ; Best Western Hotel President 4* vb.

Tüm sabah kahvaltıları.

Pakette belirtilen tüm transferler ve Panaromik Şehir Turları.

Rehberlik Hizmetleri.

Havalimanı vergileri ( 150 EUR )

 

 

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN  HİZMETLER

 

 

 

Vize ücreti ve servisi (120 EUR ) – Ankara ve izmir için (140 EUR )

Seyahat Sigortası ( 15 EUR )

Ekstra turlar ve servis dışı hizmetler

Çıkış harcı ve  kişisel harcamalar

Belediye Vergileri (günlük 3 euro) orada direk müşteri tarafından ödenecektir.

 

 

 

NOTLAR

 

Ø  Tatil.com havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.

Ø  Tur kapsamı dahilinde belirtilen oteller, rezervasyon talepleri ve otel müsaitliğine bağlı olarak aynı veya aynı standartta bulunmadığı takdirde daha üst standartlarda benzer bir otelle değiştirilebilir. Bu tür durumlarda ilgili bilgilendirme tarafınıza 48 saat kala yapılacaktır.

Ø  Bu turda normal pasaporta vize gerekli , yeşil pasaporta vize gerekli değildir. Vize başvurusu için tur başlangıç tarihi itibari ile en az 6 ay geçerli pasaport gerekmektedir.  Tatil.com konsolosluk ile müşterilerimiz arasında aracı kurumdur. Vize alımı ve vize süresi konusunda garanti verememektedir.Her türlü soru ve önerileriniz için seyahat danışmanınıza başvurabilirsiniz.

Ø  Bu sayfada ve bu web sitesine bağlı diğer sayfalarda sergilenen Seyahat Acentesi hizmetlerinin fiyatları günlük bazda değişiklik gösterebileceği gibi, gün içerisinde de kur farkından, havalimanı vergisinden ve ticari sebeplerden  kaynaklanan durumlardan dolayı her zaman değişiklik gösterebilecektir. Bu nedenle müşterilerin aynı hizmet için farklı tarihlerdeki alışlarından farklı fiyatlardan ücretlendirilebileceklerini bilmeleri gerekmektedir.

FOTOĞRAFLAR