KARADENİZ RÜYASI
6 Gece Otel Konaklaması
Otobüs ile
539
 TL
.99
'den itibaren
KARADENİZ RÜYASI VE BATUM TURU

HER CUMA , CUMARTESİ , PAZAR AKŞAMI HAREKET

6 GECE 7 GÜN 5 GECE OTEL KONAKLAMASI

MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ, AĞUSTOS,EYLÜL, EKİM AYLARINDA 
CUMA, CUMARTESİ, PAZAR GÜNLERİ HAREKET

Mavinin En Mavisine , Yeşilin En Yeşiline ve Kültürün En Keyiflisine Yolculuk ...

1 Gece Perşembe / Ordu , 1 Gece Rize / Çayeli
1 Gece Trabzon / Arsin , 1 Gece Ünye / Ordu
1 Gece Çorum / Sungurlu Konaklama

Batum Turu Dahil , Zilkale'yi Görme İmkanı , Fırtına Deresinde Rafting Fırsatı ...
1. GÜN: ( HAREKET )

Değerli misafirlerimiz 21.30 Londra Camping Otoparkı ( E – 5 Kenarı, Kültür Üniversitesi Yanı, Yenibosna Metrobüs Durağı Yanı ) - 22.00 Harbiye - 23.00 Eski Kadıköy Salıpazarı Otoparkı ( Kadıköy Altıyol veya Boğa olarak bilinen noktanın aşağısında ) - 23.15 Kartal Yemek Center - 23.30 Çayırova Mc Donalds Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2.GÜN: ( KASTAMONU - SİNOP – SİNOP LİMAN - SİNOP TARİHİ CEZAEVİ - SAMSUN – ATATÜRK HEYKELİ – BANDIRMA VAPURU - ÜNYE - FATSA – ORDU )

Değerli misafirlerimiz 00.00 İzmit Halk Evi Durağı ( İzmit - Adapazarı yönünden ) - sizleri otobüsümüze alıyoruz. Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz yemek paketi ve ikramlarımız eşliğinde İzmit – Adapazarı – Bolu – Gerede – Karabük – Araç istikametinden Kastamonu'ya ulaşıyoruz. Karaçomak Deresinin iki yakasına kurulmuş olan Kastamonu, Kurtuluş Savaşı’nda verdiği örnek mücadeleden sonra “Şehitler Diyarı” adıyla anılır olmuş. Burada, Hükümet Konağı, Şerife Bacı Anıtı’nı görüp Nasrullah Camii ve Meydanı’nı gezdikten sonra Kastamonu Kalesini ve Saat Kulesini panoramik olarak görüp Taşköprü – Hanönü - Boyabat istikametinden Sinop’a ulaşıyoruz. Küçük ve şirin bir ilimiz olan Sinop’ta, Maket Gemi Yapım Atölyeleri, liman, romanlara ve türkülere konu olmuş Tarihi Hapishaneyi gezip Sinop Aklimanda öğle yemeği için mola veriyoruz. Sinop’ta balık, nokul veya mantı tadabilir ve maket gemi atölyelerinden gemicik alabilirsiniz. Sinop gezimizi tamamladıktan sonra Gerze – Bafra - Alaçam istikametinden Samsun’a varıyoruz. İlk olarak Samsun Meydanında bulunan ATATÜRK Heykelini görüyoruz. Sonrasında doğu park alanı içinde yer alan ATAMIZI Samsun’a ulaştıran aslına uygun olarak yapılan Bandırma Vapurunu gördükten sonra Çarşamba –Ünye - Fatsa istikametinden Ordu Perşembe’de bulunan otelimize varış. Akşam yemeği ve konaklama.

Sabah Kahvaltısı: Otobüste dağıtılacak olan Lunch Box (Sandwich, Meyve Suyu, Eti Browni, Muz, Nane Şekeri) ya da Sepetçioğlu Tesislerinde ekstra olarak alabilirsiniz.
Öğle Yemeği: Sinop Akliman Restoran: Taze balık çeşitleri. Rehber tavsiyesi: Çarpan Balığı, Tüm Deniz Balıkları, Sinop Mantısı, Nokul
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Dedeevi / Perşembe / ORDU
Mola Tesisleri: Düzce Tursan Tesisleri, Sepetçioğlu Tesisleri
Rota: İstanbul - Bolu (251 km), Bolu - Sinop (447 km), Sinop – Samsun (156 km), Samsun – Ordu (141 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 995 km
Otele Giriş Saati: 18:30


3.GÜN: ( ORDU - BOZTEPE – GİRESUN – GİRESUN KALESİ - TRABZON – AYASOFYA MÜZESİ – TELKARİ ATÖLYESİ – SOĞUKSU MEVKİ - ATATÜRK KÖŞKÜ – OF – SÜRMENE – UZUNGÖL )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, rehberimizden aldığımız bilgiler eşliğinde Ordu kentinin sembolü olan Boztepe’ye Çıkmalı Şu Orduya Bakmalı sözünün mekânı olan Boztepe’ye çıkıyoruz. Ordu’yu ve Karadeniz’i ayaklarımızın altında hissedeceğiz. Serbest zamanımızın ardından, Ordu’dan ayrılarak fındığın ve kirazın vatanı olan Giresun’a ulaşıyoruz. Fındık İmalathanesini görüyoruz. Alışverişimiz sonrasında yola çıkıyoruz. Giresun’dan geçerken bir yanımızda yakın tarihimizin bir parçası, milli mücadelenin kahramanlarından Topal OSMAN’IN Mezarının da içinde bulunduğu Giresun Kalesi ( Panoramik ), diğer tarafımızda ise Karadeniz’in tek adası olan Giresun Adasını ( Panoramik ) görerek Karadeniz’in en gelişmiş kenti olan Trabzon’a varıyoruz. 13.yy da I. Manuel Komnenos zamanında yapılmış, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet’in Trabzon’u almasıyla camiye çevrilmiş, 1964 tarihinde müzeye çevrilmiş Kommenos Devletinin önemli eserlerinden biri olan Ayasofya Müzesini geziyoruz. Trabzon merkezde küçük bir gezinti yapıyoruz bu gezintide Trabzon’a has olan Telkari Sanatının örneklerini görebileceğimiz ve satın alabileceğimiz Telkari Atölyesi ve Mağazası gezintinin ardından Soğuksu Mevkiine doğru yola çıkıyoruz, burada bizi bir 20.yy şaheseri olan Atatürk Köşkü karşılıyor. Ulu Önder bu köşkte 1934 ve 1937 yıllarında iki kez kalmış, vasiyetinin bir kısmını da bu köşkte yazmıştır. Köşk’ün mimarisi ve bahçesi sizleri büyüleyecek. Atatürk Köşk’ü gezimizin ardından Bıçakları ve konakları ile ünlü Sürmene ilçesine uğruyoruz. Memişoğlu Konağını panoramik olarak görüp fotoğrafladıktan sonra Bıçak Atölyesine uğruyor ve gezimize devam ediyoruz. Karadeniz denilince belki de ilk akla gelen bitkidir çay ve Çay bulunnan coğrafyada bir çay fabrikası geziyoruz. Çayın yapımını tarihini, bahçeden demliğe giden sürecini göreceğimiz Çay Fabrikası gezimizi yaptıktan sonra Karadeniz’in simgesi haline gelen Uzungöl’e gidiyoruz. Uzungöl’de o muhteşem manzaraya karşı çay içip, güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Uzungöl’ün büyülü manzarasından sonra Arsin’de bulunan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama. 


Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup, tur bedeline dâhildir.
Öğle Yemeği: Saray Restaurant: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Akçaabat Köftesi, Kuymak, Kaygana, Etli Bulgur Pilavı, Laz Böreği
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Arsen Otel / Arsin / TRABZON
Rota: Ordu – Giresun (42 km), Giresun – Trabzon (131 km), Trabzon – Sümela (39 km), Sümela – Arsin (55 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 267 km
Otele Giriş Saati: 18:30


4.GÜN: ( AYDER YAYLASI – GELİN DÜVENİ ŞELALESİ - FIRTINA DERESİ – ZİLKALE – RAFTİNG - PAKET FİYATINA DÂHİL BATUM TURU – GONİO ( APSAROS ) KALESİ - ÇORUH NEHRİ - TİYATRO BİNASI - MEDEA HEYKELİ - BATUM LİMANI - MERYEM ANA KATEDRALİ - ORTA CAMİİ )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Dünyadaki cennet Ayder Yaylasına doğru yola çıkıyoruz. Fırtına Deresi’ni takip ederken kestane, kızılağaç, doğu ladini gibi Doğu Karadeniz bitki örtüsünün en zengin örneklerini görerek Hala Deresi’nin yanındaki tarihi Osmanlı Taş köprülerinden Mikron veya Kale Köprüsünde fotoğraf molası. Kaçkar Dağları’nın en güzel noktasından biri olan Ayder Yaylasında keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Gelin Düveni Şelalesi ve diğer şelaleleri görüyoruz. Galerdüzü ve Kalegon gezileri sonrası yaylada serbest zamanda keyifli bir yürüyüş yapıp yöre insanlarıyla keyifli bir sohbet yapabilirsiniz. Ayder Yaylasında kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz. Karadenizin en güzel vadilerinden Fırtına Deresi’nin yanında öğle yemeği için mola veriyoruz. Öğle yemeğinde yöresel lezzetler olan Muhlama, Laz böreği, Kara Lahana Sarması, Kırmızı Benekli Alabalığının tadına bakıyoruz. Keyifli öğle yemeğinin ardından, 


Arzu eden konuklarımız için farklı tur alternatiflerimizi değerlendiriyoruz. 

1.Seçenek: Eski Ticaret Yolunu korumak için Çat Vadisine kurulmuş olan ZİLKALE ( Zil Kalenin Kartal Yuvasını andıran görüntüsüne hayran kalacaksınız ) gezisi kişi başı 30 TL

2.Seçenek: Fırtına Deresinde yaklaşık 1,5 saat süren hafif bir parkurda RAFTİNG kişi başı 40 TL

Fırtına vadisinin ardından Batum'a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısında giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan / Acara bölgesine geçiyoruz. Hz. İsa’nın On iki Havarisinden biri olan St. Mathias`in Mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio ( Apsaros ) Kalesi'ni görüyoruz. Batum şehir merkezine doğru devam ederken Bayburt'tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız, şehir merkezinden 9 km uzaklıkta bulunan, Dünya'nın el ile hazırlanmış ikinci büyük bahçesi olan tropik bitkileri ile ünlü Batum Botanik Bahçesi olacak. Batum Botanik Bahçesi’ne Fakulte ( Chakvi ) kapısından giriş yaparak, tüm parkı panoramik olarak görebileceğimiz bir noktada fotoğraf molası veriyoruz. Birbirinden farklı bitki örtüsünün yer aldığı bu büyük bahçeyi gördükten sonra tekrar şehir merkezine dönerek kent merkezini gezmeye başlıyoruz. Burada; Tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesi'ni, Tarihi Orta Camii, Rus Ortodoks Kilisesi, Ermeni Ortodoks Kilisesi, Poseidon Anıtı, Tiyatro Binasını, Medea Heykeli'ni, Batum Limanı'nı ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa meydanını göreceğiz. Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Ardından Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış işlemlerini yapıp, Çayeli’nde bulunan otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde alınacaktır. 

NOT: Türkiye ile Gürcistan Devletleri arasında yapılan anlaşma gereği TC vatandaşları Batum' a üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfuz cüzdanı ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile ( ehliyet vs.) geçiş yapılamamaktadır. Ailesi ile birlikte ( Anne ve Babanın Aynı Anda ) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin BATUM’A geçişleri için NOTER den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir.

DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 1 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİR TARAFINDAN ÖDENİR.

Sabah Kahvaltısı: Otelde açık büfe olarak alınacak olup, tur bedeline dâhildir.
Öğle Yemeği: Pınar Alabalık Tesisleri: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Kırmızı Benekli Alabalık, Muhlama, Laz Böreği
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Sahil Otel / Çayeli / RİZE
Rota: Arsin – Ayder (125 km), Ayder - Batum (100 km), Batum İçi Gezisi (30 km), Batum – Çayeli (75 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 330 km
Otele Giriş Saati: 18:30


5.GÜN: ( RİZE – RİZE KALESİ – RİZE BOTANİK PARKI – RİZE BEZİ - SÜMELA MANASTIRI - ALTINDERE MİLLİ PARKI – MAÇKA – ORDU )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Rize Şehir Merkezinde Turumuzu panoramik olarak yapıyoruz. Sonrasında Rize Bezinin tanıtılacağı ve alışverişinin yapılacağı atölyemize varıyoruz. Sonrasında Şirin Rize’yi Kuşbakışı Seyredeceğimiz Rize Botanik Parkına veya Rize Kalesine çıkıyoruz. Rize’den ayrılarak Trabzon Maçka’da bulunan Altındere Milli Parkına hareket ediyoruz. Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde adeta yeşilin 1001 tonunu göreceksiniz. Yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ’ın eteklerinde kayaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastırının mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. 1250 mt yükseklikte bulunan Sümela Manastırını gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Ayazma, Kaya Kiliseleri, Su Kemerleri, Kaya Freskleri gezisi ardından Ünye’de bulunan otelimize varış. Akşam yemeği ve konaklama. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Sümela Restaurant: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Akçaabat Köftesi, Kuymak, Kaygana, Etli Bulgur Pilavı, Laz Böreği, Alabalık, Saç Kavurma, İspir Fasulyesi
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Kuşçalı Otel / Ünye / ORDU
Rota: Rize İçi (5 km) Rize – Sümela (95 km), Sümela – Trabzon (40 km), Trabzon – Ünye (198 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 338 KM
Otele Giriş Saati: 20.00


6.GÜN: ( AMASYA – HAZERANLAR KONAĞI – FERHAT İLE ŞİRİN SU KANALLARI - YEŞİLIRMAK - YALIBOYU EVLERİ – ÇAKALLAR TEPESİ - MUMYA MÜZESİ – ÇORUM )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Ünye – Samsun - Havza istikametinden Amasya’ya varıyoruz. Gezimize 1865 yılında yaptırılan tipik bir Osmanlı konağı olan Hazeranlar Konağı ile başlıyoruz. Sonrasında Yeşilırmak kenarına yapılan nehrin üzerine doğru duran Yalı Boyu Evlerinin Cumbalarını izliyoruz. Ardından Sultan II. Bayezid adına 1485 yılında yapılan içinde camii, medrese, imaret, türbe, şadırvan ve çeşme bulunan Sultan II. Bayezid Külliyesini geziyoruz. Buradan Burma Minareli Camii ve Şehzadeler Parkını geziyoruz. İçinde İlhanlılar Döneminde kalma 6 adet mumyanın en fazla ilgi çektiği Amasya Müzesini ziyaret ediyoruz. Müze gezimiz sonrasında Helenistik Döneme ait olduğuna inanılan ve mitolojiye göre Ferhat’ın, Şirin’e kavuşmak adına dağları kazarak oluşturduğu ve bu adı taşıyan Ferhat ile Şirin Su Kanallarını ziyaret ediyoruz. En son olarak da Amasya’yı tepeden görebileceğimiz ve fotoğraflarımızı çekebileceğimiz Amasya Kalesi ve Kaya Mezarlarını panoramik olarak da görebileceğimiz Çakallar Tepesini ziyaret ediyoruz. Buradan öğle yemeğimiz için serbest zaman vermek üzere şehir merkezine iniyoruz. Bölgesel lezzetlerin tadılabileceği merkezde yemek molamızın ardından Amasya gezimizi tamamlıyoruz. Amasya’dan Çorum’da bulunan otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Amasya Lalehan Restoran. Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Toyga Çorbası, Salata, Bakla Dolması, Keşkek, Zeytinyağlı Bamya, Çoban Kavurma, Fırında Köfte
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Mavi Ocak Otel / Sungurlu / ÇORUM
Rota: Fatsa – Samsun (11 km), Samsun – Amasya (125 km), Amasya İçi (11 km), Amasya – Sungurlu (130 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 277 km
Otele Giriş Saati: 19.00


7.GÜN: ( HATTUŞAŞ -YAZILIKAYA AÇIK HAVA MABEDİ - SFENKSLİ KAPI - BÜYÜK TAPINAK )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Anadolu’nun en eski medeniyeti Hititler’in başkenti Hattuşa’ya gidiyoruz. Çok geniş bir alana yayılmış olan Hattuşaş Kentin’de Aslanlı, Sfenksli, Kral Kapısı ile Büyük Tapınak ve Saray Binalarından sonra, bin tanrılı Hititlerin en önemli tapım merkezi olan Yazılıkaya Açık Hava Mabedi’ni görüp İstanbul’a olan dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Sungurlu – Kırıkkale – Ankara - Bolu - Adapazarı - İzmit güzergâhı ile akşam saatlerinde İstanbul'a varıyor ve bir başka Beycan Tur organizasyonunda buluşmak üzere Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki gezimizde buluşmak üzere üzülerek vedalaşıyoruz. Hoşcakalın… Dönüş Saatimiz Normal Hava Ve Yol Koşullarında Kadıköy’de Saat 23.00’dur.

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Mavi Ocak Restoran: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.
Akşam Yemeği: Yol üstü tesislerinde ekstra olarak alınacaktır.
Konaklama: DİKKAT DÖNÜŞ GÜNÜ. BUGÜN OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.
Rota: Sungurlu – Hattuşa (27 km), Hattuşa – Ankara (220 km), Ankara – İstanbul (460 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 707 km
TOPLAM TUR MESAFESİ: 2914 KM
İstanbul’a Varış Saati: 23.00 (Yaklaşık)


ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

* Otellerde 5 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
* Mercedes Tourısmo veya Travego Lüks Otobüsler İle Ulaşım
* Çevre Gezileri
* Beycan Tur Otobüs İçi İkramları
Beycan TurGüvencesi 
* Açık Büfe 5 Sabah Kahvaltısı
* Açık Büfe veya Set Menü 5 Akşam Yemeği 
* 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortas
* Batum Turu 


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

* Tüm Öğlen Yemekleri 
* Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler 
* Tüm Özel Harcamalar 
* Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar 
* Müze Ören Yeri Girişleri 


ÖNEMLİ:Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri Ofislerimizde Tahsil Edilmektedir.Ödeme Seçeneğine Göre Peşin,K.Kartı Tek Sefer Veya Taksitli Olarak Ödenebilir.Peşin Ödemelerde İndirim Kullanılamaz.Turda Kullanılmayan Müze Ören Yeri Ücretleri İade Edilemez.Ofislerimizde Ödeme Yapmayan Konuklarımız Otobüste Ödeme Yapabilirler.

Tüm Müze Ve Ören Yeri Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri İle Yaylalara Minibüs Çıkış Ücreti Toplam Ücretleri Tam 150 TL Müze Kart, Sarı Basın Kartı 7 – 17 Yaş Çocuk Ve 65 Yaş Üstü Misafirlerimiz Kimlik İbraz Etmek Kaydı İle 130 TL Ödemektedirler. 0 – 6 YAŞ MÜZE ÖREN ÜCRETLERİ ALINMAZ. 

İPTAL VE İADE SİGORTASI KAPSAMI

Tura Çıkış Gününden; 72 Saat ( 3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. Tur Maliyetinin Yüzde 1'i Oranında Ödenen Erken Rezervasyon Sigortası Primi, 1000 TL Altı Rezervasyonlarda İse Sadece 15 TL’dir.

ÖNEMLİ

Otobüslü Turlarda 00-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır.0-6 Yaş Müze Ören Yeri Ücreti Ödemez.

fotograflar


Turun Adı
 
İki Kişilik
Odada Kişi Başı
 
 
İlave
Yatak
 
 
Tek Kişilik Oda
 
 
02 – 06
Yaş Çocuk
 
07 – 12
Yaş Çocuk
Geçerli Tarihler
Aralığı
 
KARADENİZ
RÜYASI
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
771.41 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
539,99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
671.42 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
470 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
928.57 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
650 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
392.85 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
275 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
571.42 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
400 TL
 
 
 
 
 
01.05.2013
13.06.2013
 
 
KARADENİZ
RÜYASI
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
857.12 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
599,99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
742.85 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
520 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
1071.42 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
750 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
428.57 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
300 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
635.71 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
445 TL
 
 
 
 
 
14.06.2013
04.07.2013
 
 
KARADENİZ
RÜYASI
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
771.41 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
539,99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
671.42 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
470 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
928.57 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
650 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
392.85 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
275 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
571.42 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
400 TL
 
 
 
 
 
05.07.2013
08.08.2013
 
 
KARADENİZ
RÜYASI
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
857.12 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
599,99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
742.85 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
520 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
1071.42 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
750 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
428.57 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
300 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
635.71 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
445 TL
 
 
 
 
 
09.08.2013
13.09.2013
 
 
KARADENİZ
RÜYASI
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
771.41 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
539,99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
671.42 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
470 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
928.57 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
650 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
392.85 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
275 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
571.42 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
400 TL
 
 
 
 
 
14.09.2013
25.10.2013