BATUM VE DOĞU ANADOLU
12.10.2013
Uçaklı Pegasus ile
1,199
 TL
.99
'den itibaren
UÇAKLI KARADENİZ BATUM VE DOĞU ANADOLU TURU

6 GECE 7 GÜN 6 GECE OTEL KONAKLAMASI

HER CUMARTESİ SABAHI HAREKET


Her Hafta Cumartesi Sabahı Pegasus 08:15 İstanbul - Trabzon Gidiş
Her Hafta Cuma Pegasus 12:35 Van - İstanbul Dönüş

Hareket Tarihleri; 4, 11, 18, 25 Mayıs; 1, 8, 15, 22, 29 Haziran;
6, 13, 20, 27 Temmuz; 3, 10, 17, 24, 31 Ağustos; 07, 14, 21, 12 EKIM  

Gidiş: Pegasus HY Sabiha Gökçen- Trabzon Gidiş: 08:15
Dönüş: Pegasus HY Trabzon -Sabiha Gökçen:12:35

1 Gece Trabzon Sürmene , 1 Gece Ayder Yaylası , 1 Gece Erzurum Palandöken , 
1 Gece Kars , 1 Gece Doğubeyazıt , 1 Gece Van Konaklama

1.GÜN CUMARTESİ: ( TRABZON – AYASOFYA MÜZESİ – SOĞUKSU MEVKİ - ATATÜRK KÖŞKÜ – TELKARİ VE KAZAZİYE ATÖLYESİ – HALDİZEN VADİSİ - AKÇAABAT KÖFTESİ – ÇAY FABRİKASI - SÜRMENE BIÇAKCISI - OF - UZUNGÖL – ZARHA DAĞI - SÜRMENE )

Değerli misafirlerimiz, sabah 05.30 Londra Camping Otoparkı Önü 06.00 Harbiye Orduevi Karşısır Merkez Ofis önünden 06.30’de Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Yanı, servislerimiz ile Sabiha Gökçe Havalimanına hareket ediyoruz. Havaalanında nüfus cüzdanı, ehliyet ile uçağımıza c/ın işlemlerimi yapıyoruz. Güvenlik kontrolünden geçerek 08.15’de hareket edecek olan Pegasus İstanbul – Trabzon uçağı ile hareket ediyoruz. Trabzon’da bizi bekleyen aracımızla buluştuktan sonra rehberimizin belirleyeceği bir noktada kahvaltı molası veriyoruz. Kahvaltı sonrasında 13.yy’da I. Manuel Komnenos zamanında yapılmış, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet’in Trabzon’u almasıyla camiye 1964 yılında da müzeye çevrilmiş, Rum Pontus Devletinin en önemli eserlerinden biri olan Ayasofya’yı geziyoruz. Gezintinin ardından Trabzon Bilezikleri ile ünlü telkari sanatının icra edildiği atölyemize ziyarette bulunuyoruz. Yapacağımız alışveriş sonrasında Soğuksu Mevkiine doğru yola çıkıyoruz. Burada bizi bir 20.yy şaheseri olan Atatürk Köşkü karşılıyor. Ulu Önder bu köşkte 1934 ve 1937 yıllarında iki kez kalmış, vasiyetinin bir kısmını da bu köşkte yazmıştır. Köşk’ün mimarisi ve bahçesi sizleri büyüleyecek. Atatürk Köşkü gezimiz sonrası Akçaabat’ta meşhur Akçaabat Köftelerinden tadarak öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimizin sonrasında Karadeniz’in kart postallarına malzeme olan Uzungöl’e hareket ediyoruz. Haldizen Deresi’nin önünün alüvyonlarla kesilmesi sonucunda oluşmuş olan Karadeniz’in simgesi Uzungöl’de kısa bir gezinti yapıp güzel fotoğraflar çekebilir, yöre insanıyla hoş sohbetlere katılabilirsiniz. Sonrasında Sürmene’deki otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama. Horon oynamaya ne dersiniz. 

Sabah Kahvaltısı: Rehberimizin belirleyeceği bir noktada ekstra olarak alınacaktır. ( Ekstra)
Öğle Yemeği: Saray Restaurant: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Akçaabat Köftesi, Kuymak, Kaygana, Etli Bulgur Pilavı, Laz Böreği
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Zarha Mountain Resort / Sürmene / TRABZON
Rota: Trabzon İçi (25 km), Trabzon – Uzungöl (78 km), Uzungöl – Sürmene (35 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 138 km
Otele Giriş Saati: 18

2.GÜN PAZAR: ( PAKET FİYATA DÂHİL - TAM GÜN BATUM TURU – GONİO - APSAROS KALESİ - ÇORUH NEHRİ BOTANİK BAHÇESİ - RESİM VE GÜZEL SANATLAR MÜZESİ - TİYATRO BİNASI - MEDEA HEYKELİ - LİMAN - MERYEM ANA KATEDRALİ - ORTA CAMİİ – AYDER YAYLASI )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Batum'a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısında giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan / Acara bölgesine geçiyoruz. Hz. İsa’nın Oniki Havarisinden biri olan St. Mathias`ın mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio - Apsaros Kalesi'ni geziyoruz. Batum şehir merkezine doğru devam ederken Bayburt'tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız, şehir merkezinden 9 km uzaklıkta bulunan, Dünya'nın el ile hazırlanmış ikinci büyük bahçesi olan tropik bitkileri ile ünlü Batum Botanik Bahçesi olacak. Birbirinden farklı bitki örtüsünün yer aldığı bu büyük bahçe gezintisinin ardından tekrar şehir merkezine dönerek yöresel yemekleri tadabilmek için yemek molası vereceğiz. Ardından; Tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesi'ni, Tarihi Orta Camii, Batum Resim ve Güzel Sanatlar Müzesi, Tiyatro Binasını, Medea Heykeli'ni, Batum Limanı'nı ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa meydanını göreceğiz. Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Ardından Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış işlemlerini yapıp Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Ülkemize girdiğimizde yolumuz bizi, Türkiye’nin en yeşil noktası olarak bilinen Fırtına Vadisi’ne çıkarıyor. Fırtına Deresi’ni takip ederken kestane, kızılağaç, doğu ladini gibi Doğu Karadeniz bitki örtüsünün en zengin örneklerini görerek Hala Deresi’nin yanındaki tarihi Osmanlı Taş köprülerinden Mikron veya Kale Köprüsünde fotoğraf molası veriyoruz. Kaçkar Dağları’nın en güzel noktasından biri olan Ayder Yaylasında keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Gelin Düveni Şelalesi ve diğer şelaleleri görüyoruz. Galerdüzü ve Kalegon gezileri sonrası yaylada serbest zamanda keyifli bir yürüyüş yapıp yöre insanlarıyla keyifli bir sohbet yapabilirsiniz. Ayder Yaylasında kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz. Otelimize hareket ediyoruz. Akşama yemeği ve konaklama. Akşam yemeğinde tulum ve Ayder horunu ile eğlenceyi yaşayacaksınız. Hayde horona… 

NOT: Türkiye ile Gürcistan Devletleri arasında yapılan anlaşma gereği TC vatandaşları Batum' a üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfuz cüzdanı ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile (ehliyet vs.) geçiş yapılamamaktadır. Ailesi ile birlikte ( Anne ve Babanın Aynı Anda ) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin BATUM' a geçişleri için NOTER den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir.
DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 1 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİR TARAFINDAN ÖDENİR.

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Lazuri Megruli Restorant: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Haçapuri, Çoban Kavurma, Armut Suyu
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Butik Ayder Haşimoğlu Otel / Ayder Yaylası / Çamlıhemşin / RİZE
Rota: Sürmene – Hopa (115 km), Hopa – Sarp Sınır Kapısı (17 km), Sarp – Batum (14 km), Batum İçi Gezisi (30 km), Batum – Ayder Yaylası (91 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 267 km
Otele Giriş Saati: 18.00

3.GÜN PAZARTESİ: ( RİZE – RİZE KALESİ – RİZE BOTANİK ÇAY BAHÇESİ – MAÇKA – KARADAĞ – SÜMELA MANASTIRI – PAPAZ ODALARI – SU KEMERİ – MUHFIZ ODALARI - HAMSİKÖY – ZİGANA GEÇİDİ – KARACA MAĞARASI – GÜMÜŞHANE – BAYBURT – AŞKALE - ERZURUM )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Rize Şehir Merkezinde Turumuzu Panoramik olarak yapıyoruz. Rize Bezinin tanıtılacağı ve alışverişinin yapılacağı atölyemize varıyoruz. Sonrasında Şirin Rize’yi Kuşbakışı Seyredeceğimiz Rize Botanik Parkına veya Rize Kalesine çıkıyoruz. Ardından, Rize’den ayrılarak Sürmene Çay Fabrikası’na geliyoruz. Fabrika gezimiz sırasında çay bitkisinin dalından soframıza gelinceye dek uzanan hikâyesini dinliyoruz. Ardından dileyen misafirlerimiz alışverişlerini yapıyor dileyenler ise keyif çaylarını yudumluyorlar. Sürmene’ye gelmişken Sürmene’nin meşhur bıçağından almadan olmaz diyoruz ve Sürmene Bıçakçısı’na gidiyoruz. Buradaki alışverişimizi tamamladıktan sonra Altındere Milli Parkına hareket ediyoruz. Maçka’dan geçerek Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde âdete yeşilin 1001 tonunu göreceksiniz. Gözleri renkli olmayan konuklarımız üzülmesin yeşili seyrederken gözleriniz yeşil tonunu alacak. Öncelikle Sümela Manastırı’nın eteklerinde şelalelerin içinde bir sabah kahvaltısı sizi bekliyor olacak sabah kahvaltımızın ardından, yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ’ın eteklerine kaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastır’ı mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz 1250 mt yükseklikteki Sümela Manastırı’nı ( Παναγία Σουμελά ) gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Zigana Geçidine doğru yol alıyoruz. Zigana Geçidini geçmeden önce vereceğimiz moladaki bitki örtüsü ile geçitten sonra vereceğimiz moladaki bitki örtüsüne inanamayacaksınız. Buradaki büyülü saatlerimizin sonrasında Hamsiköy’e varıyoruz. İddaa ediyoruz! Buradaki sütlacı daha önce hiç yemediniz bundan sonrada yiyemeyeceksiniz. Sütlaçlarımızı tadı damağımızda muhteşem bir manzara ile Zigana Geçidi’nden geçip Gümüşhane’nin ilçesi olan Torul’daki sarkıt ve dikitleriyle meşhur Karaca Mağarası’na gideceğiz. 1550 mt yükseklikteki mağaraya tırmanırken nasıl bir manzarayla karşılaşacağınızı tahmin edemeyeceksiniz. Damla Taşı oluşumları açısından zengin bir çeşitliliğe sahip olan mağara sizi masallar diyarına götürecek. Burada alacağımız öğle yemeğimizde Gümüşhane’ye özel siron tatlısını tadabilir, pestil ve köme alışverişi yapabilirsiniz. Vereceğimiz serbest vaktin sonrasında yaklaşık 3 saatlik bir yolculuğun ardından Dadaşlar Diyar’ı Erzurum’a ulaşıyoruz. Erzurum’a vardığımızda direk olarak otelimize yerleşiyor ve günün yorgunluğunu çıkarıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Sümela Tesisleri: Tüm yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Saç Kavurma, etli Sarma, Mısır Çorbası
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Erzurum Dedeman Otel / Palandöken / ERZURUM
Rota: Ayder Yaylası – Rize (72 km), Rize – Maçka (104 km), Maçka İçi (30 km), Maçka – Erzurum (260 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 466 km
Otele Giriş Saati: 20.00

4.GÜN SALI: ( ERZURUM – ÇİFTE MİNARELİ MEDRESE – YAKUTİYE MEDRESESİ – OLTUTAŞI ATÖLYESİ - PASİNLER – HORASAN – SARIKAMIŞ - KARS MÜZESİ – ONİKİ HAVARİLER KİLİSESİ – NAMIK KEMAL EVİ – BEYLERBEYİ SARAYI – TAŞ KÖPRÜ - KARS – KARS KALESİ )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Ulu Camii, Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese, Caferiye Camisi, Yakutiye Medresesi gibi yapıları geziyoruz. Ardından öğle yemeğimizi restore edilmiş Eski Erzurum Evleri’nde otantik yer sofrasında alıyoruz ve yörenin özel yemekleri olan ayran aşı, yaprak sarması, el mantısı, su böreği ve kadayıf dolmasından oluşan çeşitlemelerle kendimize bir ziyafet çekiyoruz (ekstra). Son olarak yörenin ünlü cevheri Oltutaşı’ndan imal edilmiş el sanatlarının sergilendiği taş mağazalar çarşısında vereceğimiz serbest sürenin ardından Pasinler, Horasan ve Sarıkamış üzerinden Allahü Ekber Dağları’nı izleyerek serhat şehrimiz Kars'a doğru ilerliyoruz. Sonra Rus mimari örneklerinden binaları, fabrikayı ve ilginç sokakları görerek ünlü Kars Kalesi, Kars Müzesi’ni, Oniki Havariler Kilisesi’ni, Beylerbeyi Sarayı, Taş Köprü’yü, Namık Kemal Evi’ni görüyoruz. Gezi sonrası otelimize yerleşip akşam yemeğini beraberce aldıktan sonra keşfetmeye doymayan konuklarımızla şehrin son derece planlı ve ilginç cadde ve sokaklarını geziyoruz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Ağmiller Restoran: Tüm Yöresel ürünlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Cağ Kebabı, Çeçil Peynirli Su Böreği, Pancar Cırtması, Patlıcan Pilavı, Erzurum Dolması, Tatlı Ayva
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Sim-Er Otel / KARS
Rota: Erzurum İçi (25 km), Erzurum – Kars (212 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 237 km
Otele Giriş Saati: 18.00

5.GÜN ÇARŞAMBA: ( ANİ HARABELERİ – MENÜCEHR CAMİİ – SULTAN SARAYI – SURP KİRKOR – ARPAÇAY – SURP PİRGİÇ – EBUL MUHAMMERAN CAMİİ – AĞRI DAĞI - IĞDIR – KATEDRAL – DİGOR - METEOR ÇUKURU – İSHAK PAŞA SARAYI - TUZLUCA - DOĞUBEYAZIT )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında beraberce 45 km'lik mesafedeki ünlü Ani Haberlerine'ne ulaşıyoruz. Ermeni ve Selçuklu kültürünün en önemli yapıtlarının yer aldığı eserler arasında Katedral, Arpaçay, Surp Kirkor, Surp Pirgiç ( Keveli Kilise ), Selçuklu eserlerinden ve Anadolu’nun ilk Türk Camiisi olan Menücehr Cami, Ebul Muhammeran Cami, Sultan Sarayı’nı geziyoruz. Gezinin ardından Kars’tan son kez geçerek Digor ve tuz beldesi Tuzluca yolundan Iğdır’a doğru ilerlediğimizde kutsal Ağrı Dağı’nın (5165 m) etki alanına giriyor, nereye gitsek onu görüyor ve Iğdır'a varıyoruz. Bölgenin sert iklimine karşın her zaman ılıman olan bu şehrimizde bir süre dolaşıyoruz. Iğdır’dan ayrılıp Doğu Beyazıt'a ulaştığımızda öğle yemeğinin ( Ekstra ) ardından Meteor Çukur'unu tanıyor, İran sınırına yönelip sınırı görüyoruz. Yine aynı gün içinde inşaatı 99 yıl süren muhteşem İshak Paşa Sarayı’nı geziyoruz. Daha sonra Doğu Beyazıt'taki otelimize yerleşerek akşam yemeğimizi beraberce alıyoruz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Rüstem Usta Kebapçısı Tesisleri: Tüm Yöresel ürünlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Ehli Kebap, Humus Salatası, Büryan, Abdigör Köftesi
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Sim-Er Otel / Doğubeyazıt / KARS
Rota: Kars İçi (20 km), Kars – Doğubeyazıt (190 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 210 km
Otele Giriş Saati: 18.00

6.GÜN PERŞEMBE: ( ÇALDIRAN – MURADİYE ŞELALESİ – ERÇİŞ - ADİLCEVAZ – SÜPHAN DAĞI - TATVAN – NEMRUT DAĞI – KRATER GÖLÜ – GEVAŞ – AKDAMAR ADASI - AHLÂT – AHLÂT MÜZESİ – AKDAMAR KİLİSESİ – EDREMİT – MALAZGİRT OVASI – VAN GÖLÜ )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Tendürek Dağına ( 3542 m.) parelel olarak Çaldıran üzerinden Van'a bağlı Muradiye ilçesine geliyor, burada ilçeyle aynı ismi taşıyan muhteşem Muradiye Şelalesi ile Şeytan Köprüsü’nü tanıyor ve Van Gölü’nün etrafını dolaşmaya başlıyoruz. Erciş’te yeni bulunan bağcılıkla ilgili yazıtı da tanıdıktan sonra Adilcevaz üzerinden Ahlât’a doğru ilerlerken solumuzda 4050m. yükseklikteki Süphan Dağı’nı görmeye başlıyoruz ve bu noktada Alparslan'ın destan yazdığı Malazgirt'in çok yakınında bulunuyoruz. Ahlât’ta son derece ilginç mezar ve kümbetleri, çivi yazılı kitabeleri görüyoruz. Ardından Tatvan'a geliyor, buradan minibüslerle Nemrut Dağı’na çıkıp krater gölünü fotoğraflıyor ve öğle yemeğimizi Tatvan’da yiyoruz ( Ekstra ) Yemekten sonra gölün 2250m. yükseğinden geçen dağ yolunu izleyerek Gevaş'a gidiyor ve teknelerle Akdamar Adası’na geçip adayı ve burada taş işçiliği ile ünlü Akdamar Kilisesi’ni geziyoruz. Böylece gün boyunca gölün tüm çevresini dolaşmış oluyoruz. Gezimizi tamamlamadan önce yöresel el sanatları merkezine gidiyor, sonrasında şehrin meyve bahçeleri ile ünlü ilçesi Edremit'teki otelimize gidip akşam yemeğimizi alıyoruz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Adabağ Tesisleri: Tüm Yöresel ürünlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: Özel Salata, Van Kebabı, Çiriş Kavurma, Eşgili Yemeği, Cıngırtma, Sulu Giliko, Kavut, Murtağa
Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Konaklama: Merit Şahmaran Otel / Edremit / Van
Rota: Doğubeyazıt – Van (182 km), Van İçi (70 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 252 km
Otele Giriş Saati: 18.00


7.GÜN CUMA: ( VAN KAHVALTISI - VAN KEDİSİ EVİ –TUŞBA KALESİ – VAN MÜZESİ )

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında ( Grubun tamamının katılması koşuluyla rehberimiz ekstra olarak otel dışında Van Kahvaltısı organize edebilir.) Van kedilerinin bulunduğu Kedi Evi’ni geziyoruz. Ardından Van’ın merkezine gelip Urartu ve diğer uygarlıklara ait birçok eseri barındıran Van Müzesi’ni tanıyoruz. Son olarak Van’a özgü gümüş işlerinin yapıldığı yerde verilen alışveriş molasından sonra Van Kalesi olarak da bilinen Tuşba Kalesi’ne çıkarak bu görkemli yapıtı tanıyor ve havalimanına doğru yol alıyoruz. Pegasus Havayollarının 12.35 Van – İstanbul uçağıyla İstanbul’a dönüyoruz. İstanbul’da bizi bekleyen servis araçlarımıza binerek bir başka Anı Tur organizasyonunda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki gezimizde buluşmak üzere üzülerek vedalaşıyoruz. 

Sabah Kahvaltısı: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.
Öğle Yemeği: Denizkent Tesisleri: Tüm Yöresel ürünlerin tadına bakabilirsiniz. Rehber Tavsiyesi: İnci Kefali, Tuşpa Kebabı, Özel Salata, Helise, Keleços, Çılbır, Erik Pestili, Kaşık Tatlısı
Akşam Yemeği: Dönüş günü. Akşam yemeği yoktur.
Konaklama: DÖNÜŞ GÜNÜ. BUGÜN KONAKLAMA YOKTUR.
Rota: Van İçi (30 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 30 km
Toplam Tur Mesafesi: 1600 km

ÜCRETE DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Otellerde 6 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 
- Man Fortuna, Mercedes Tourısmo veya Travego Lüks Otobüsler İle Ulaşım
 - Çevre Gezileri 
 -Beycan Tur Otobüs İçi İkramları 
- Beycan Tur Güvencesi 
- Açık Büfe 6 Sabah Kahvaltısı 
- Açık Büfe veya Set Menü 6 Akşam Yemeği 
- Gidiş Dönüş Uçak Biletleri
- 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası
- Otobüs için yeterli sayı olmadığında 14 Kişilik Mercedes Sprinter veya Royal, Prestij, Turkuaz Marka 27 kişilik 
Klimalı, yatar koltuklu araçlar ile turlar yapılabilir. 

ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER

- Tüm Öğlen Yemekleri

- Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
-Tüm Özel Harcamalar 
- Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
- Müze Ören Yeri Girişleri 

ÖNEMLİ:Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri Ofislerimizde Tahsil Edilmektedir.Ödeme Seçeneğine Göre Peşin,K.Kartı Tek Sefer Veya Taksitli Olarak Ödenebilir.Peşin Ödemelerde İndirim Kullanılmaz.Turda Kullanılmayan Müze Ören Yeri Ücretleri İade Edilmez. Ofislerimizde Ödeme Yapmayan Konuklarımız Otobüste Ödeme Yapabilirler.

Tüm Müze Ve Ören Yeri Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri İle Yaylalara Nemrut Dağına Minibüs Çıkış Ücreti, Van Tekne Turu Toplam Ücretleri Tam 170 TL Müze Kart, Sarı Basın Kartı 7 – 17 Yaş Çocuk Ve 65 Yaş Üstü Misafirlerimiz Kimlik İbraz Etmek Kaydı İle 150 TL Ödemektedirler. 0 – 6 YAŞ MÜZE ÖREN ÜCRETLERİ ALINMAZ. 

İPTAL VE İADE SİGORTASI KAPSAMI

Tura Çıkış Gününden; 72 Saat ( 3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. Tur Maliyetinin Yüzde 1'i Oranında Ödenen Erken Rezervasyon Sigortası Primi, 1000 TL Altı Rezervasyonlarda İse Sadece 15 TL’dir.

ÖNEMLİ

Uçaklı Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklarda Sadece INFINITY 60 TL Ücreti Alınır.Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02 - 06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 00 - 06 Yaş Müze Ören Yeri Ücreti Ödemez.


(a)

FOTOĞRAFLAR