YAYLALAR VE BATUM TURU
10.10.2013
Uçaklı Onurair HY ile
619
 TL
.99
'den itibaren

UÇAKLI KARADENİZ YAYLALAR VE BATUM TURU

ONUR AİR HAVAYOLLARI İLE...

HER PERŞEMBE SABAHI HAREKET

3 GECE 4 GÜN 3 GECE OTEL KONAKLAMASI

Gidiş: Onur Air HY Atatürk Havalimanı - Trabzon: 06.35
Dönüş: Onur Air HY Trabzon - Atatürk Havalimanı: 21.30

HAREKET TARİHLERİ: 02, 09, 16, 23, 30 Mayıs; 06, 13, 20, 27 Haziran; 
04, 11, 18, 25 Temmuz; 01, 15, 22, 29 Ağustos; 05, 12, 19, 26 Eylül; 03, 10 Ekim

Mavinin En Mavisine , Yeşilin En Yeşiline ve Kültürün En Keyiflisine Yolculuk ...

1 Gece Trabzon Maçka , 1 Gece Ayder Yaylası , 1 Gece Uzungöl Konaklama

Batum Turu Dahil ... Zilkale'yi Görme İmkanı , Fırtına Deresinde Rafting Fırsatı ...

 

1.GÜN PERŞEMBE: ( MAÇKA – KARADAĞ – ALTINDERE MİLLİ PARKI - SÜMELA - HAMSİKÖY – PAPAZ ODALARI – ZİGANA GEÇİDİ – KARACA MAĞARASI – SARKIT DİKİTLER- TORUL

Değerli misafirlerimiz, sabah 04.30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Yanı 05.00 Harbiye Orduevi Karşısı Cumhuriyet Caddesi Beycan Tur Merkez Ofis önünden servislerimiz ile Atatürk Havalimanına hareket ediyoruz. Havaalanında nüfus cüzdanı, ehliyet ile uçağımıza c/ın işlemlerimizi yapıyoruz. Alana kendi imkânları ile gelecek olan konuklarımızla 05:30’da Onur Air Kontuarı önünde buluşuyoruz. Güvenlik kontrolünden geçerek 06.35’de hareket edecek olan Onur Air Havayolları İstanbul – Trabzon uçağı ile Trabzon’a hareket ediyoruz. Trabzon’da bizi bekleyen aracımızla ve rehberimizle buluştuktan sonra Altındere Milli Parkına hareket ediyoruz. Maçka’dan geçerek Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde âdeta yeşilin 1001 tonunu göreceksiniz. Gözleri renkli olmayan konuklarımız üzülmesin yeşili seyrederken gözleriniz yeşil tonunu alacak. Öncelikle Sümela Manastırı’nın eteklerinde şelalelerin içinde bir sabah kahvaltısı sizi bekliyor olacak sabah kahvaltımızın ardından, yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ’ın eteklerine kaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastır’ı mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz 1250 mt yükseklikteki Sümela Manastırı’nı ( Παναγία Σουμελά ) gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Burada Manastır içerisinde, Mutfak, Rahip Odası, Kaya Kilisesi, Muhafız Odaları, Kütüphane bölümlerini gezdikten sonra Zigana Geçidine doğru yol alıyoruz. Zigana Geçidini geçmeden önce vereceğimiz moladaki bitki örtüsü ile geçitten sonra vereceğimiz moladaki bitki örtüsüne inanamayacaksınız. Zigana Geçidi’nden geçip Gümüşhane’nin ilçesi olan Torul’daki sarkıt ve dikitleriyle meşhur Karaca Mağarası’na gideceğiz. 1550 mt yükseklikteki mağaraya tırmanırken nasıl bir manzarayla karşılaşacağınızı tahmin edemeyeceksiniz. Mağara gezisi öncesinde karnımızı doyurmak üzere restorantımıza geçiyoruz. Alacağımız öğle yemeğimizde Gümüşhane’ye özel siron tatlısını tadabilir, pestil ve köme alışverişi yapabilirsiniz



2.GÜN CUMA: (AYASOFYA – ATATÜRK KÖŞKÜ – SOĞUKSU MEVKİ - TRABZON MERKEZ – TELKARİ ATÖLYESİ – SÜRMENE BIÇAK ATÖLYESİ – LUSTRA YAYLASI - UZUNGÖL)

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Karadeniz’in en gelişmiş kenti olan Trabzon’a varıyoruz. 13.yy da I. Manuel Komnenos zamanında yapılmış, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet’in Trabzon’u almasıyla camiye çevrilmiş, 1964 tarihinde müzeye çevrilmiş Pontus Devletinin önemli eserlerinden biri olan Ayasofya Müzesini geziyoruz. Trabzon merkezde küçük bir gezinti yapıyoruz bu gezintide Trabzon’a has olan Telkari Sanatının örneklerini görebileceğimiz ve satın alabileceğimiz Telkari Atölyesi ve Mağazası gezintinin ardından Soğuksu Mevkiine doğru yola çıkıyoruz, burada bizi bir 20.yy şaheseri olan Atatürk Köşkü karşılıyor. Ulu Önder bu köşkte 1934 ve 1937 yıllarında iki kez kalmış, vasiyetinin bir kısmını da bu köşkte yazmıştır. Köşk’ün mimarisi ve bahçesi sizleri büyüleyecek. 


Atatürk Köşk’ü gezimizin ardından Bıçakları ve konakları ile ünlü Sürmene ilçesine uğruyoruz. Memişoğlu Konağını panoramik olarak görüp fotoğrafladıktan sonra Bıçak Atölyesine uğruyor ve gezimize devam ediyoruz. Karadenizin en güzel vadilerinden bir tanesi olan Solaklı Vadisi’ne giriş yapıyoruz. Vadi bizleri Karadeniz’in kart postallarına malzeme olan Uzungöl’e çıkaracak. Haldizen Deresi’nin önünün alüvyonlarla kesilmesi sonucunda oluşmuş olan Karadeniz’in simgesi Uzungöl’de kısa bir gezinti yapıp güzel fotoğraflar çekebilir, yöre insanıyla hoş sohbetlere katılabilirsiniz

 



3.GÜN CUMARTESİ: (PAKET FİYATA DÂHİL - TAM GÜN BATUM TURU – GONİO ( APSAROS ) KALESİ - ÇORUH NEHRİ - BOTANİK BAHÇESİ - RESİM VE GÜZEL SANATLAR MÜZESİ - TİYATRO BİNASI - MEDEA HEYKELİ - LİMAN - MERYEM ANA KATEDRALİ - ORTA CAMİİ)

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Sürmene’de Karadeniz’in incisi Çay Fabrikasının bulunduğu yere ulaşıyoruz. Burada hem çayın yapımının tarihini hem de bahçeden demliğe giden sürecini göreceğimiz Çay Fabrikası gezimizi yapıyoruz. Alışverişimiz sonrasında yola çıkıyoruz ve Batum'a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısında giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan / Adjara bölgesine geçiyoruz. 


Hz. İsa’nın On iki Havarisinden biri olan St. Mathias`ın mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio - Apsaros Kalesi'nden kalan muhteşem surları görerek turumuza başlıyoruz. Batum şehir merkezine doğru devam ederken, yol üzerinde Bayburt'tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız, şehir merkezinden 9 km uzaklıkta bulunan, Dünya'nın el ile hazırlanmış ikinci büyük bahçesi olan tropik bitkileri ile ünlü Batum Botanik Bahçesi olacak. Birbirinden farklı bitki örtüsünün yer aldığı bu büyük bahçeye Fakülte Kapısı’ndan giriş yapıp, bahçenin büyük bir bölümüne hakim olan noktasında fotoğraf molası veriyoruz. Bu noktadan Yeni Las Vegas olarak adlandırılan Batum’u da çok daha net bir şekilde göreceğiz. Ardından tekrar şehir merkezine dönerek yöresel yemekleri tadabilmek için yemek molası vereceğiz.

 

 

4.GÜN PAZAR: (AYDER YAYLASI – MİKRON KÖPRÜSÜ - RAFTİNG – ÇAT VADİSİ - ZİLKALE – RİZE – RİZE BEZİ ATÖLYESİ – RİZE KALESİ – İKİZDERE VADİSİ – ŞİMŞİR - AKÇAABAT )

Değerli misafirlerimiz, bu sabah muhteşem bir doğada güne uyanıyoruz. Sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Ayder Yaylası gezimize başlıyoruz. Burada Gelin Düveni Şelalesi ve diğer şelaleleri gördükten sonra, yaylada vereceğimiz serbest zamanda keyifli bir yürüyüş yapıp yöre insanlarıyla keyifli bir sohbet yapabilirsiniz. Sonrasında Rize’ye doğru yol alıyoruz. Fırtına Deresi’ni takip edip kestane, kızılağaç, doğu ladini gibi Doğu Karadeniz bitki örtüsünün en zengin örneklerini görerek Hala Deresi’nin yanındaki tarihi Osmanlı Taş Köprülerinden Mikron veya Kale Köprüsünde fotoğraf molası veriyoruz. Ve şimdi Fırtına Deresinin kenarındaki tesislerimizde aktivite zamanı.

 

 

ÜCRETE DÂHİL OLAN HİZMETLER

* Otellerde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
* Man Fortuna, Mercedes Tourısmo veya Travego Lüks Otobüsler İle Ulaşım
* Çevre Gezileri
* Beycan Tur Otobüs İçi İkramları
* Beycan Tur Güvencesi 
* Açık Büfe 3 Sabah Kahvaltısı
* Açık Büfe veya Set Menü 3 Akşam Yemeği 
* Gidiş Dönüş Uçak Biletleri
* Batum Turu 
* 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası
* Otobüs için yeterli sayı olmadığında 14 Kişilik Mercedes Sprinter veya Royal, Prestij, Turkuaz Marka 27 kişilik 
Klimalı, yatar koltuklu araçlar ile turlar yapılabilir. 

 

ÜCRETE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER

* Tüm Öğlen Yemekleri
* Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
* Tüm Özel Harcamalar 
* Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
* Müze Ören Yeri Girişleri

 

ÖNEMLİ:Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri Ofislerimizde Tahsil Edilmektedir.Ödeme Seçeneğine Göre Peşin,K.Kartı Tek Sefer Veya Taksitli Olarak Ödenebilir.Peşin Ödemelerde İndirim Kullanılmaz.Turda Kullanılmayan Müze Ören Yeri Ücretleri İade Edilmez. Ofislerimizde Ödeme Yapmayan Konuklarımız Otobüste Ödeme Yapabilirler.

Tüm Müze Ve Ören Yeri Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri İle Yaylalara Minibüs Çıkış Ücreti Toplam Ücretleri Tam 150 TL Müze Kart, Sarı Basın Kartı 7 – 17 Yaş Çocuk Ve 65 Yaş Üstü Misafirlerimiz Kimlik İbraz Etmek Kaydı İle 130 TL Ödemektedirler.0 – 6 YAŞ MÜZE ÖREN ÜCRETLERİ ALINMAZ. 

 

İPTAL VE İADE SİGORTASI KAPSAMI

Tura Çıkış Gününden; 72 Saat ( 3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. Tur Maliyetinin Yüzde 1'i Oranında Ödenen Erken Rezervasyon Sigortası Primi, 1000 TL Altı Rezervasyonlarda İse Sadece 15 TL’dir.

 

ÖNEMLİ

Uçaklı Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklarda Sadece INFINITY 60 TL Ücreti Alınır. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02 - 6 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 00-0 6 Yaş Müze Ören Yeri Ücreti Ödemez.

(A)

 

FOTOĞRAFLAR


Turun Adı
 
İki Kişilik
Odada Kişi Başı
 
 
İlave
Yatak
 
 
Tek Kişilik Oda
 
 
02 – 06
Yaş Çocuk
 
 
07 – 12
Yaş Çocuk
 
Geçerli Tarihler
Aralığı
 
KARADENİZ YAYLALAR
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 826.65 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
619.99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 726.66 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
545 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
 1026.66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
770 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
420 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
315 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
626,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
470 TL
 
 
 
 
 
01.05.2013
13.06.2013
 
 
KARADENİZ YAYLALAR
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 919,98 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
689.99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 652,17 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
600 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
1,166,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
875 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
440 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
330 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
680 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
510 TL
 
 
 
 
 
14.06.2013
04.07.2013
 
 
KARADENİZ YAYLALAR
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 826,65 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
619.99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 726,66 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
545 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
 1,026,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
770 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
420 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
315 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
626,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
470 TL
 
 
 
 
 
05.07.2013
08.08.2013
 
 
KARADENİZ YAYLALAR
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 919,98 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
689.99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 652,17 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
600 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
1,166,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
875 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
440 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
330 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
680 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
510 TL
 
 
 
 
 
09.08.2013
13.09.2013
 
 
KARADENİZ YAYLALAR
VE
BATUM
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 826,65 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
619.99 TL
 
 
Sezon Fiyatı:
 
 726,66 TL
 
Erken Rez
Fiyatı:
 
545 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
 1,026,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
770 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
420 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
315 TL
 
Sezon Fiyatı:
 
626,66 TL
 
Erken Rez Fiyatı:
 
470 TL
 
 
 
 
 
14.09.2013
25.10.2013