Korsanada Hotel

Oda ve Kahvaltı
0-6 Yaş
. TL
48
 TL
.75
'den itibaren
Yaz Sezonu
        Korsanada Hotel Konum Bilgileri

Kaş Çukurbağ yarımadasında bulunan otelimiz Kaş merkeze 6 km.mesafede olup dolmuş yada taksi ile 5 dakika içinde Kaşta olabilirsiniz. Dalaman havalimanına 166 km. Antalya havalimanına 198 km.uzaklıkta bulunmaktadır.

       Korsanada Hotel Tesis Özellikleri

Toplam 25 odası olan otelde 20 odası standart, 4 odası deluxe ve 1 aile odası bulunmaktadır.

       Korsanada Hotel Oda Özellikleri

Tüm odaları deniz manzaralı olan otelimizin,odalarında balkon,klima wc ve duş bulunmaktadır.

      Korsanada Hotel Havuz & Plaj Özellikleri

Açık Havuz Bulunmaktadır. Denize Sıfır Konumdadır.

       Korsanada Hotel Spor & Animasyon & Aktivite Özellikleri

YAMAÇ PARAŞÜTÜ : Adrenalini yüksek doğa sporlarından biri olan yamaç paraşütü heyecan tutkunlarına keyifli anlar yaşatıyor. Jiplerle yamaç paraşütünün başlangıç noktası olan Asaz dağındaki kırdavlı pistine giden adrenalin tutkunları, kısa bir uçuş dersi ve hazırlığının ardından kendilerini yüksek dağlardan turkuaz rengli suların manzarasına bırakıyorlar. DALIŞ : Kaş’ta birbirinden güzel 35 dalış noktası vardır .Dalış noktalarının zenginliği ve hepsinin ayrı özelliklere sahip olması, siz dalış tutkunlarına kattığı heyecanla birlikte, hem sualtı dünyasıyla yeni tanışacak arkadaşlar, hem de deneyimli dalışcı arkadaşlar için Akdeniz'in mavi sularında unutulmaz bir keşif olacaktır. 
DENİZ KANOSU: Son yılların en gözde aktivitelerinden birisi olan deniz kanosu Kaş’ın yakın çevresi ve Üçağız-Kekova bölgesinde büyüleyici güzellikteki turkuaz kıyılarını keşfedebileceğiniz günübirlik gezintiler sunmakta... hem spor aktivite olanağı hem karadan ulaşamayacağınız güzel koyları ve Lykia mezarlarını, antik kentleri ve kalıntılarını gezmelerine olanak tanıyacak. 
KEKOVA BOT TURU: 9,30 da özel aracla otelden limana hareket, camlı tekne ile üçagız köyüne hareket, tersane koyunda (antik gemi avlusunda)yüzme, camlı teknemizden dünyaca ünlü batık şehrini seyretme,ögle yemeği, sıcak yarımadasını ziyaret, batık şehir kalıntıları arasında yüzme, dönüş. 

 
       Korsanada Hotel Ücretli Aktiviteler

Konsept Dışı Alınan Yiyecek Ve İçecekler, Oda Servisi, Emanet Kasa, Çamaşırhane Hizmetleri, Internet Cafe, Doktor Ücretli Olarak Sunulmaktadır.

       Korsanada Hotel Ücretsiz Aktiviteler

Wireless, Otopark, Plajda; Şezlong, Şemsiye Ve Minder Ücretsiz Olarak Sunulmaktadır.

      Korsanada Hotel Çocuk Aktiviteleri

Çocuk Havuzu Mevcuttur.

      Korsanada Hotel Önemli Notlar

Evcil Hayvan Kabul Edilmemektedir.

      Korsanada Hotel Konsept Detayları

KONAKLAMA: 2012 YAZ KONSEPTİ
ODA KAHVALTI
veya

YARIM PANSIYON


(ANI)



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR