Merit Şahraman
VAN
Yok
0-6 Yaş
. TL
80
 €
.00
'den itibaren

MERİT Şahmaran Hotel Spa &  Thalasso Luxury


Tüm Odalarımızda

Odanızın Penceresinden baktığınızda  görünen Van Gölünün mavisinde güzelliğin tadına varırken, bulunduğunuz ortamın  her köşesine sinen huzur, içinizi ısıtarak konforuyla sizi sarıp sarmalayacaktır.

Oda Çeşitleri

Standart  French Bed  Room

 39 Adet Kara veya Deniz Manza

Standart  Twin Bed Room

39 Adet Kara veya Deniz Manzar

Standart  Trpl Bed Room

6 Adet Deniz Manzaral

Custom design the blue corner room

3 Adet Kara Manzaralı

-Oda Özellikleri

Tüm Odalarda  Kalorifer ve Vantilatör.

Uluslar Arası  Görüşmeye Açık Telefon

Kiralık Kasa

LCD  Televizyon (Uydu yayını)

Yangın Dedektörü

Minibar  ve Mini Yiyecek Dolabı

Saç Kurutma  Makinası

Standart french bed odalarda bir  adet çift kişilik yatak bulunmaktadır.

Standart twin bed odalarda iki adet tek  kişilik yatak bulunmaktadır.

Standart trpl odalarda iki adet tek  kişilik yatak, bir adet de sofa yatak bulunmaktadır. Ayrıca çalışma veya makyaj masası ve elbise  dolabıyla misafirlerimize konforlu bir ortam sağlanmaktadır. Ferah banyosu konforunuza konfor katacaktır.

Merit Şahmaran Hotel’in Fantastik balayı odaları deniz, havuz, bahçe manzarası ile ferah,  rahat, konforlu bir iç yapıya sahiptir. Otel’imizi balayı için tercih eden  misafirlerimize özel konsept ile hizmet veren bu odalarımız misafirlerimizin  ihtiyaç duyduğu her türlü konforu sağlamaktadır

Özel Tasarım Mavi Köşe Oda ...

rit Şahmaran Hotel’in Özel tasarım mavi köşe odaları kara, bahçe manzarası ile ferah,  rahat, konforlu özel farklı bir iç yapıya sahiptir. Mavi köşe odalar zevkle  döşenmiş olup geniş ve rahat bir alana sahiptir.

 Konseptine uygun oturma gurubu  ve konforlu yatağı ile farklı tasarımı ve konforu tamamen sizlerin rahatı  düşünülerek oluşturulmuştur.

Ayrıca kalabalık misafirlerimiz için oturma gurupları  (sofalar) çok çabuk ve pratik olarak yatağa dönüştürülebilir.

çok çabuk ve pratik olarak yatağa dönüştürülebilir.

3 Adet Kara Manzaralı

Standart  Trpl Yatak Odası

Merit  Şahmaran Hotel’in standart odaları deniz, havuz, bahçe veya kara manzaralarıyla ferah, rahat, konforlu iç  yapısıyla standart bir odadan çok daha fazlasını sunmaktadır.

Standart trpl odalarda iki adet tek  kişilik yatak, bir adet de sofa yatak bulunmaktadır.

 

 

6 Adet Deniz Manzaralı

Fantastik Balayı Odası ...

Merit Şahmaran Hotel’in Fantastik balayı odaları deniz, havuz, bahçe manzarası ile ferah,  rahat, konforlu bir iç yapıya sahiptir. Otel’imizi balayı için tercih eden  misafirlerimize özel konsept ile hizmet veren bu odalarımız misafirlerimizin  ihtiyaç duyduğu her türlü konforu sağlamaktadır.

Adına ve konseptine uygun biçimde tasarlanmıştır.  Beyazın saflığı, samimi, içten dokunuşların hafifliği ve zevkini, ışıkla  sınırsız bir renk seçeneği sunarak bütünleştiren bu odalar misafirlerimize tüm  saflığıyla, samimi sıcak bir hayat tarzı sunmaktadır.

Hizmet ve Servisler

Oto Park

Bebek & Çocuk Bakımı (Extra)

Hava  Limanı Şehir Merkezi Servisi

Şezlong /  Şemsiye

Oda  Servisi (Extra)

Çamaşır  Hizmetleri (Extra)

Döviz  Bozma İşlemleri

Otelimizde  Kredi Kartı Kabul Edilmektedir:( Master Card, Visa)

Rekreasyon

Spa & Thalasso Merkezi

Su  Sporları Merkezi

Dalgıç  Okulu

Kum Plaj

İskele

Açık  Havuz

Otelimizin  Bahçesinde Van Kedisi Evi

(Sahilde  Gözlem Balkonu) Gün Batımını Çevredeki Doğal ve Tarihi Değerlerin  Gözlemlenebileceği Teleskobik Dürbün.

Çocuk  Parkı ve Çocuk Kulübü

 

 

 

 

 

MERİT Şahmaran Hotel Spa &  Thalasso Luxury farklı güzelliklerle çevrili Edremit bölgesinde Van Gölünün  kıyısında kunumlanmıştır.  Mimari  tasarımı farklı bir yapıya  sahip olan  tesis misafirlerinin beğenisini ve takdirini kazanmak için üst düzeyde  çeşitlilik ile hizmet vermektedir.

Standart odaların yanı sıra değişik  özelliklere sahip göl havuz bahçe manzaralı beyaz konseptte balayı odaları ve  özel tasarım mavi köşe odaları ile tesis hizmet vermektedir.

Otelimiz üç  a la carte restorant, üç bar,  farklı büyüklüklerde

Standart odaların yanı sıra değişik  özelliklere sahip göl havuz bahçe manzaralı beyaz konseptte balayı odaları ve  özel tasarım mavi köşe odaları ile tesis hizmet vermektedir.

Otelimiz üç  a la carte restorant, üç bar,  farklı büyüklüklerde iki  toplantı salonu  yazlık ve kışlık diskosunun yanı sıra Spa hizmetlerinde farkı ile bedeninize  olduğu kadar ruhunuza

Bölgenin tarihi geçmişi nedeni ile attığınız her  adımda açık hava müzesinde gezdiğinizi göreceksiniz. Bu tarih kokan topraklarda ki olgun  oksijeni içinize çektiğinizde rahatladığınızı ve rehabilite olduğunuzu  hissedeceksiniz. Misafirimiz olun ve bu farkı fark edin.

 

Bölgenin tarihi geçmişi nedeni ile attığınız her  adımda açık hava müzesinde gezdiğinizi göreceksiniz. Bu tarih kokan topraklarda ki olgun  oksijeni içinize çektiğinizde rahatladığınızı ve rehabilite olduğunuzu  hissedeceksiniz. Misafirimiz olun ve bu farkı fark edin.

Hakkımızda

Yatırımcı; Yön. Krl. Bşk. Necdet AKSOY tarafından  başlatılan bir proje ile 1990 nın Eylül ayında yapımına başlanmış olup; 2001  yılında AKSOYLAR TURİZM AŞ mülkiyetinde Merit  Otel gurubunun ismi ile hizmete açılmıştır.

 

Yapımından on yıl sonra, 2011 yılında tamamıyla  dipten tırnağa yenilenmiş yüzü ile bölgede bir çok ilki gerçekleştirmiş olan  tesis yine bir çok ilk olarak, yeni ünitelerini ve hizmet anlayışını devreye  sokmuş bölgenin turizm faaliyetlerinde öncü bir kuruluş olmayı sürdürmektedir.

Tesis 2011 deki yenilemenin sonrasında günümüz  konaklama sektörünün beklentilerine, hizmet ve konfor anlayışına cevap  verebilecek koşullar ve dinamikleri, lokasyonunun imkanlarını da  değerlendirerek dananım ve hizmet prensiplerini yenilemiş bunu ismine de  yansıtmıştır. Şimdi; “MERİT Şahmaran Hotel Spa & Thalasso Luxury” ismiyle  hizmet vermeye devam etmektedir.

Tesisin tüm ünitelerinde tesiste konaklayan ve  günübirlik farklı amaçlar için tesise gelen tüm misafirlerine işletmeye özgü  üstün kalitede hizmet verilmektedir.

KALİTE VE HİZMET ANLAYIŞIMIZ 

-Misafirin beğenisini kazanmak

 -Misafir şikâyetlerini karşılamak

 -Misafir haklarını korumak

 -Hizmeti düzen içinde yapmak

 -Temizlik ve sağlık ilkelerine uymak

 -Tesisin iç ve dış görünümünü korumak

 -Genel güvenliği sağlamak

 -Yiyecek içecek kalitesini sürdürmek

 -Çevreyi korumak İnsanları eğitmek ve yetiştirmek

MERİT Şahmaran Hotel Spa &  Thalasso Luxury



 

REZERVASYON İÇİN :0216  611 35 05

 

 

 

 

 

 

 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR