A'JIA otel
İstanbul/Kanlıca
De Luxe Herşey Dahil
0-6 Yaş
. TL
sor
 TL
.
'den itibaren

A'JIA

ODALAR

 

19.Yüzyıl yalısında 16 lüx ve modern dizaynlı Butik Otel.

 

10 DELUXE ODA ; 5'i ÖZEL BALKONLU

6 DELUXE oda ; 3'ü ASMA KATLI

 

10 Deluxe Oda ve 5 Deluxe Suite doğrudan boğaz manzaralı olup engelli misafirlerimiz için özel olarak tasarlanmıştır.

 

Sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur

 

 

Seçkin mimarisi ile ışıldayan A'jia , Boğaziçi sahilinin en güzel mücevherlerinden eşsiz bir Osmanlı yalısıdır.İyi tasarlanmış modern iç mimarisi yüzyıllık tarihi mimari yapısı ile A'jia etrafına trend ve heyecan yayan bir mekandır.Detaylara gösterilen olağandışı ihtimam, özel servis ve HIP yönüyle A'jia Otel otelcilik anlayışına yeni bir bakış açısı getirmiştir.

 

Şehrin tarihi ve kültürel merkezlerine kolay erişimi olmasına rağmen, A'jia nefes kesen Boğaz manzaralı 16 odasıyla misafirlerine hayatın stres ve koşuşturmasından uzak çok özel bir kaçış olanağı sunmaktadır.

 

Birbirinden bağımsız olarak dizayn edilmiş her odasının en modern teçhizat ve konfor anlayışıyla 1800'lerin sonsuz zerafetini harmanlayacak şekilde döşenmiş olması da değerli misafirlerine ayrı bir keyif verir

 

A'jia restaurant İstanbul'un gurme damak tadına hitap eden en güzide mekanlarından biridir.Benzersiz yaklaşımı, yaratıcı fikirleri ve mükemmel menüleriyle A'jia Otel'de özel davetler ziyafete dönüşür

 

RESTAURANT

 

A'jia Restaurant American Academy of Hospital Services tarafından "Five Star Diamond" ödülüne layık görülmüştür.A'jia Restaurant gurmeler ve özel davetler için seçkin bir buluşma noktasıdır.

 

Ödüllü şefi ve ekibinin yetenekli ellerinden çıkan Akdeniz mutfağının lezzetleri misafirlere ayrı bir tat sunar.

 

Her gün 07:00-10:30 arasında verilen kahvaltı dışında Pazar günleri 15:30'a kadar brunch devam eder.A'jia boğaz manzarası eşliğinde tarihi yalının minimalist dekorunda keyifli anlar geçirmek isteyenler için iyi bir alternatiftir.

BANKET & ETKİNLİK

 

 

Boğaz manzarası eşliğinde, haftanın her günü, kokteyl ve kokteyl prolonge servisi verilebilen A'jia Hotel, düğün ve özel davetlere ev sahipliği yapıyor.

 

The American Academy of Hospitality Sciences tarafından "The 5 Star Diamond Award" ile ödüllendirilen A'jia Hotel'de düğün ve davetler için yaz aylarında 350 kişilik yemek, 800 kişilik kokteyl ve 500 kişilik kokteyl prolonge servisi verilebiliyor. Kış aylarında ise, 120 kişilik yemek, 200 kişilik kokteyl prolonge ve 200 kişilik kokteyl organizasyonları yapılabiliyor. Standart mönüler yanı sıra düğün sahiplerinin düşündükleri konsepte uygun ve kendilerine özel mönüler hazırlatabilme şansı buldukları A'jia Hotel'de, bunun yanı sıra, ses, ışık, canlı müzik, masa ve mekan düzenlemesi konusunda düğün organizasyon danışmanlığı da veriliyor.

 

A'jia Hotel, seçkin yurtdışı fuarlarda yer almasının yanı sıra, private wedding acentaları ve organizatörleri ile de iş birliği içerisinde. Tüm bunların yanında A'jia Hotel'in en güçlü pazarlama yatırımı gerçekleştirdiği eşsiz organizasyonlar ve bu organizasyonlarda kazandığı misafirleri.

 

LOKASYON

 

Atatürk Havalimanından taksi ile 40 dakika veya 25-30 dk.'lık taksi yolculuğu sonrasında Emirgan'a ulaşıp, Otel teknesi ile A'jia ya ulaşabilirsiniz.

KONUM

 

Parıldayan güney Boğaziçi' nin (İstanbul geçiti) iki yakasında köprü görevi yapan dünyanın en dar geçiti İstanbul dünyada iki kıtada konuşlanmış olan tek şehirdir.

 

Doğusu Asya'da batısı Avrupa'dadır. M.Ö. 7.yüzyıla kadar dayanan uzun geçmişiyle İstanbul, tarihinde sırasıyla Doğu Roma, Bizans ve Osmanlı olmak üzere üç ayrı imparatorluğa başkentlik etmiş bir şehirdir.

 

Bugün birçok tarihi eser modern Türk mimarisiyle iç içe varlığını sürdürmektedir. Görkemli Kapalıçarşı 'dan olağanüstü müze ve kiliselere kadar İstanbul sayısız görülecek yer ve hatırlanacak deneyimler sunmaktadır.

OTEL KOŞULLARI

 

İPTAL

Online konfirmasyon ve iptallerde konfirmasyon numarası gerekmektedir.

İptaller 72 saat öncesine kadar yapılabilir

 

Check-in saati 14:00 baz alınarak 72 saat öncesine kadar iptal edilmediği durumda 1 gecelik oda ücretinin tarafınıza fatura edileceğini hatırlatırız.Konfirme edilmiş rezervasyonun iptali yada tarih değişikliği söz konusu olduğunda saat 18:00'e kadar oda tutulacak olup 1 gecelik oda ücreti tarafınıza fatura edilecektir.

 

EVCİL HAYVAN

Evcil hayvan kabul edilmemektedir.

 

 (SİTE)



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR