★★★★
Başak Termal Hotel
Ankara - Kızılcahamam
Yarım Pansiyon
0-0 Yaş
. TL
97
 TL
.00
'den itibaren

 Hakkında


Başak *Termal* Otel 2010 yılında kurulmuş olup, toplamda 76 standart, 80 standart oda, 28 suit oda, 2 kral dairesi olmak üzere 110 oda, 274 yatak kapasitesine sahiptir. Tesisimiz [Kızılcahamam]'da olup, {Ankara}'ya 70 km, Esenboğa Havaalanı'na 90 km mesafede bulunmaktadır.

 

Oda Tipleri


Standart oda


Otelimizin standart odaları konforlu ve rahat bir şekilde konaklamanız için dizayn edilmiş olup tek oda ve tek banyodan oluşmaktadır. Standart odalarımızda çift kişilik yatak veya 2 adet tek kişilik yatak bulunmakta olup bazı odalarımızda ilave yatakla 3 kişiye kadar konaklama yapılabilir. Odalar otelin ön ve arka tarafına cephe olup, yaklaşık 25 metrekareden oluşmaktadır. Standart odalarımızda TV, telefon, merkezi ısıtma, banyoda duş, saç kurutma makinesi mevcuttur.Tüm odalarımızd oda zemini halı ile kaplıdır.Oda temizliği günlük olarak yapılmaktadır. Otelimizde sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur. Odalardaki internet erişimi kablosuzdur.


Suit Oda


Otelimizin suit odaları konforlu ve rahat bir şekilde konaklamanız için dizayn edilmiş olup bir yatak odası, bir oturma odası ve tek banyodan oluşmaktadır. Suit odalarımızda çift kişilik yatak ve oturma grubu bulunmakta olup odalarımızda ilave yatakla 4 kişiye kadar konaklama yapılabilir. Odalar otelin ön ve arka tarafına cephe olup, yaklaşık 35 metrekareden oluşmaktadır. Suit odalarımızda TV, telefon, merkezi ısıtma, banyoda duş, saç kurutma makinesi mevcuttur.Tüm odalarımızd oda zemini halı ile kaplıdır.Oda temizliği günlük olarak yapılmaktadır. Otelimizde sigara içilmeyen odalarımız mevcuttur. Odalardaki internet erişimi kablosuzdur.


Aktiviteler


Tesisimizde 1 adet baylar için, 1 adet bayanlar için termal havuzumuz bulunmaktadır. termal suyumuz romatizmal hastalıklar, ortopedik hastalıklar, nörolojik rahatsızlıklar, nefrolojik hastalıklar ve deri hastalıklarına iyi gelmektedir.

Masaj, elektronik oyun makineleri, özel aile banyoları, çamaşırhane hizmetleri, fax, telefon ücretlidir.

Masa tenisi, hamam, sauna, kablosuz internet ücretsizdir.

Tesisimizde 300 kişilik, 100 kişilik ve 30 kişilik, teknik donanıma sahip 3 adet toplantı salonumuz mevcuttur.


Yiyecek


Başak Termal yarım pansiyon sistemde hizmet vermektedir. Sabah ve akşam yemekleriniz açık büfe şeklinde alabilirsiniz. Üğle yemeği ve içecekler ücretlidir.

 

 

 

 



Genel Özellikler