Arkın Palm Beach Hotel

Yarım Pansiyon
0-6 Yaş
. TL
108
 TL
.00
'den itibaren

Arkın Palm Beach Hotel Açıklaması:

Arkın Palm Beach Hotel / Magosa

KONUM: Gazimagusa şehrinin merkezinde, Ercan Havalimanı’na 30 dakikalık mesafededir. Denize sıfır konumdadır.

TESİS: Açık ve kapalı yüzme havuzu, Cascata Restaurant, lobby lounge, surf bar, beach club, teras bar, İskele Restaurant, ziyafet ve toplantı salonları, 24 saat oda servisi, döviz bozma, danışma hizmeti; hekim, hemşire ve diş hekimi (talep edildiğinde), bebek bakımı servisi, kuaför, havaalanı transferi (isteğe bağlı), araç kiralama hizmetleri, limuzin servisi, sauna ve buhar odası, jimnastik salonu, masaj odaları, sağlık kulübü barı mevcuttur.

ODA: 76 adet standart oda, 26 adet suite oda olmak üzere toplam 102 oda bulunmaktadır. Odalarda ısı kontrollü merkezi klima sistemi, elektronik kasa, uydu üzerinden internet bağlantısı, interaktif televizyon sistemi, Pay TV sistemi, bornoz ve terlik, banyo telefonu, saç kurutma makinesi, minibar  standart olarak mevcuttur. Günde iki kere oda temizliği yapılmaktadır. Sigara içilmeyen oda mevcuttur.

SPOR VE AKTİVİTE: Yat ve bot turları, Günlük kültür gezileri

ÜCRETLİ AKTİVİTELER: 24 saat oda servisi, 24 saat doktor, bar, oda servisi, minibar, hemşire, talep edildiğinde diş hekimi, market, mağaza, çamaşır hizmetleri, araba kiralama, aynı gün yıkama ve kuru temizleme servisi (Pazar ve resmi tatiller haricinde), terapi odası, ütü servisi, bebek bakım servisi, araç ve bisiklet kiralama hizmetleri, masaj.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER: Buhar odası, kasa, sauna, fitness center, internet kulanımı.

TESİSTE YILBAŞI DÖNEMİNDE SEDA SAYAN SAHNE ALACAKTIR

Pansiyon Açıklamalar:

Yarım Pansiyon : Sabah ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis vermektedir. 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR