Gulevi Safranbolu

Yarım Pansiyon
0-0 Yaş
. TL
253
 TL
.99
'den itibaren


Gulevi Safranbolu


Gülevi Safranbolu; Safaranbolu'nun UNESCO listesindeki kısmında, 2 asırlık bir Osmanlı konağında yer almaktadır. Özgün unsurlar ile modern dekor ve ücretsiz Wi-Fi erişimi gibi konforlar bir araya getirilmiştir.

 

Tüm odalarda ahşap oyma süslü tavan ve Türk goblenleri ile doğal ahşap zeminler mevcuttur. Her odada şömine ve panjurlu pencereler vardır. Banyo ise modern bir tasarım sunmaktadır.

 

Gülevi'nin gölgeli bahçe terası modern salon kanepeleri ile döşenmiştir. Konuklar, bahçede yürüyüş yapabilir veya otelin eşsiz Osmanlı özelliklerine sahip kütüphanesinde kitap okuyarak dinlenebilirler.

 

Geleneksel Türk kahvaltısı her sabah yemek salonunda servis edilir. Meşhur Bolu mutfağından yemekler talep üzerine sağlanmaktadır. Konuklar bahçede barbekü yapabilir veya barda yerel bir şarabın tadına bakabilirler.

 

Gülevi Safranbolu, Cinci Han Müzesi ve tarihi hamama sadece 350 metre mesafededir. Özel otopark otel yakınında mümkündür.

 

Oda Sayısı: 16

Gulevi Safranbolu Tesisinin Özellikleri

Sigara İçilmeyen Odalar, Isıtma, Tasarım Otel, Anti-Alerjik Oda Temin Edilir, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır


Hizmetler

24-Saat Açık Resepsiyon, Hızlı Check-In/Check-Out, Bagaj Muhafazası, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Çamaşırhane, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti, Konsiyerj Hizmeti, Özel Check-in/-out

Yiyecek & İçecek

Restoran, Bar

Etkinlikler :Gazeteler

Açık Hava: Bahçe, Teras, Barbekü Olanağı


Gulevi Safranbolu Tesisinin Koşulları:

Çocuklar ve ilave yataklar: Ücretsiz! Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 6 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.

Ücretsiz! Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.

Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 0 (azami).

Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 1 (azami).

Her türlü ilave yatak veya bebek karyolası talep üzerine temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekmektedir.

 

Ücretsiz! Evcil hayvan istek üzerine girebilir. İlave ücrete tabi değildir.

Kabul edilen kredi kartları

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, JCB, Maestro

Otelin varıştan önce kredi kartlarını ön provizyona tabi tutma hakkı saklıdır.

 

 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR