Altin Yunus Resort YP

Yarım Pansiyon
0-6 Yaş
. TL
160
 TL
.65
'den itibaren


Altin Yunus Resort YP


Otel Bilgisi

Çeşme’nin turkuaz denizi ve bembeyaz kumsalında sizi bekleyen Altın Yunus’ta yorucu iş hayatının stresini atarak dinlenip aynı zamanda sizin ve çocuklarınızın eğlenebileceği rüyalarınızdaki tatili gerçeğe dönüştürmeye ne dersiniz?

 

Otel Özellikleri

Baküs Restaurant & Bar: Üzüm salkımlarının altında ılık gerence esintisi sizi okşarken, huzuru hissettiren eşsiz manzarası, mum ışığı altında yudumlayacağınız zengin şarap koleksiyonu ve sizi olmak istediğiniz zamana götürecek doyumsuz canlı müziği ile Baküs’te gecenin bitmesini istemeyeceksiniz…

 

Kaptan Kahve: Deniz ve mehtap sizi Kaptan Kahve’de sorarlar,peki siz neredesiniz? Hele bir de mevsim yazsa, gitar nağmeleri havada uçuşuyorsa, Altın Yunus’un marinası ile bütünleşmiş Kaptan Kahve'de akşamlar bambaşka olur.

 

Yunus Balık Restaurant: Taze balık çeşitleri, her türlü damak zevkine uygun hazırlanmış meze çeşitleri ve balığın vazgeçilmezi rakı bir de Marina manzarası eşliğinde fasıl sohbetleri, fazla söze gerek yok…

 

Lobby Bar & Patisserie: Bir gelenek olan Altın Yunus lobisi sizleri Klasik müzik eşliğinde muhteşem tatlılarını ve pastalarını tadıp, değişik aromalı kahvelerini yudumlarken gün batımı seyretmeye davet ediyor.

 

Petunia Restaurant: Otelimin ana restaurantı olup, enternasyonel mutfağı ve Ilıca Koyunu ayaklar altına alan muhteşem manzarasıyla sizlere beklentilerinizin ötesinde ziyafet sunuyor.

 

Relax Cafe: Bio Venus bünyesinde hizmet veren cafe özel menüsü ve vitamin barı ile sizleri sağlıklı yaşama davet ediyor.

 

Disco Bar: Kendinizi müziğin ritmine kaptırıp birbirinden lezzetli kokteylleri ile serinleyip gecenin geç saatlerine kadar eğlenebileceğiniz disco bar.

 

1100 kişilik Yunus Salonu, 600 kişilik Balo Salonu, 300 kişilik Okyanus, 180 kişilik Gerence I, 140 kişilik Gerence II, 140 kişilik Gerence III, 140 kişilik Deniz Kızı I, 70 kişilik Deniz Kızı II, 35 kişilik Deniz Kızı III otelde toplantı ya da diğer organizasyonlarınızı düzenleyebilceğiniz mekanlardır.

 

Otelde su jimnastiği, dart, okçuluk, su topu, boccia, havuz oyunları, plaj voleybolu, basketbol, masa tenisi, çeşitli turnuvalar, havuzda dalış demonstrasyonları, ski, sürat teknesi, banana boat, rüzgar sörfü, ringo, su kayağı, kano, deniz bisikleti, tenis otelde bulunan olanaklardan bazılarıdır.

 

Gündüz masmavi denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, akşamları animasyon ekibinin hazırladığı bir birinden eğlenceli gösterilerle gecenize renk katabilirsiniz. Altın Yunus’un büyüleyici manzarası eşliğinde Baküs Restaurant, Kaptan Kahve ve Pınar Balık Restaurant'ta canlı müziğin keyfini çıkartıp Ege geceleriyle bütünleşebilirsiniz. Konulu Müzikaller, Dans Gösterileri, Eğleceli Yarışmalar, Çocuk Gösterileri, Sürpriz Partiler, Çocuklar için Mini Disco ve daha fazlası muhteşem marina manzaralı amfi tiyatroda her gece sizleri bekliyor.

 

Siz tatilinizin keyfini çıkartırken çocuklarınızda pedagoji eğitimi almış anaokulu öğretmenleri eşliğinde değişik ülkelerden yeni arkadaşlar edinip, becerilerini geliştirecek ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak.

 

Otelde bulunan havuzlar; ana bina havuz, ana bina kapalı havuz, plaj büyük havuz, plaj küçük havuz, çocuk havuzu, kapalı thalasso havuzu, soğuk şok havuz, kapalı havuz, açık havuz.

 

Klasik cilt bakımı, anti - age bakımı, vücut peeling, çamur bakımı, yosun bakımı, selülit bakımı, solaryum, presso terapi, corpo terapi, aroma terapi, genel masaj, lokal masaj, hamam kese köpük masajı, taş masajı, shiatsu masajı, refleksoloji masajı, tai masajı, anti stres masajı, selülit masajı, hint masajı, spor masajı, bal masajı, sauna, hamam, fitness salonu rahatlamanız için sizlere sunulmaktadır.

 

Oda Özellikleri

Altin Yunus Resort & Thermal Hotel'de toplam 465 oda bulunmaktadır. Odalarda küvetli banyo, merkezi klima, direkt hatlı telefon, fön makinesi, uydu yayınlı TV, info kanalı, müzik kanalı, minibar, emanet kasa, balkon bulunmaktadır.

 

Apart odalarda misafirlerin temel ihtiyaçalrını karşılabilceğiniz ekipmanlar bulunan mutfak bulunur.

 

Yakın Merkezler

Adnan Menderes Havaalanı - 90 km

İzmir - 75 km

Çeşme - 3 km

Ilıca - 2 km

Alaçatı - 3 km

Dalyan - 10 km

Ildır - 20 km

Efes - 155 km

Kuşadası - 170 km

 

Konum Bilgisi

Boyalık Mevkii / Çeşme'de bulunan Altin Yunus Resort & Thermal Hotel deniz kenarındadır.

 

Otel, İzmir'e 75 km, Çeşme'ye 3 km, Adnan Menderes Havaalanı'na 90 km uzaklıktadır

Otel Konsepti

  Yarım:

Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil konaklamalı fiyatlardır.

 

PETUNIA RESTAURANT

 

07.00-10.00: Kahvaltı

19.00-22.00: Akşam Yemeği

 

A La Carte Restaurantlar:

19.30-23.00: Pınar Balık Restaurant

19.30-23.00: Kaptan Kahve

 

 Her iki a la carte restaurant için konaklama boyunca misafirlere birer kere, 1 gün önceden resepsiyona rezervasyon yaptırmak kaydı ile ücretsizdir.

 

 Ücretli Hizmetler:

Tenis Dersi

Kort Işıklandırması

Tenis Ekipmanları

Sağlık Ünitesindeki Masajlar

Bilardo

Air Hockey

Çamaşırhane

İnternet cafe

Telefon

Masa Tenisi

Dart

Kuaför

Doktor

Bisiklet Kiralama

Araç Kiralama

Dalgıç Okulu

Bebek Bakımı

Bio-Venüs Sağlık Ünitesi

Kondisyon Salonu

Oda Servisi (24 saat)

Mini Bar

Disco (23.00-03.00)

 

 

2012 / 2013 KIŞ HERŞEY DAHİL KONSEPTİ ( 01.11.2012 - 31.03.2013)

 

 

 

HER ŞEY DAHİL SİSTEMİ İÇERİSİNDE SİPARİŞİ VERİLEN , YİYECEK VE İÇECEK ÜRÜNLERİ SADECE KART SAHİBİ İÇİN GEÇERLİDİR.

 

İLGİLİ YER VE SAATLER İÇERİSİNDE , TÜM İÇKİ VE İÇECEKLER BARDAKTA SERVİS EDİLİR.

 

AŞAĞIDAKİ KONSEPTİN DIŞINDA KALAN DİĞER TÜM YİYECEK VE İÇECEKLER İÇİN % 20 İNDİRİM UYGULANIR.

 

 

YİYECEK SERVİSİ              

 

PETUNIA RESTAURANT

 

Kahvaltı               07:00 / 10:00     Açık Büfe

Geç Kahvaltı      10:00 / 11:00     Mini Açık Büfe

Öğle Yemeği      12:30 / 14:30     Açık Büfe

Akşam Yemeği  19:00 / 21:30     Açık Büfe

 

 Haftada birer gün temalı geceler uygulanır.

 Akşam yemeklerinde hergün Diet köşesi , Vejeteryan köşesi bulunmaktadır.

 

Lobby 14:30 / 18:00 (MEVCUT MENÜDEN SECMELI OLARAK)

 

Çay Saati (Lobby)            16:30 / 18:00

 

 

 

A LA CARTE RESTAURANT

 

Kaptan Kahve 19:30 / 23:00

 

 A la Carte Rest.’lar için , konaklamaları boyunca misafirlerimize birer kere , 2 gün önceden ,

Misafir İlişkileri’ne rezervasyon yaptırmak kaydı ile ücretsizdir.(Tel: 2580) Diğer saatlerde % 20

indirim ile ücretlidir.



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR