Crystal De Luxe Resort Hotel

Ultimate Herşey Dahil
0-6 Yaş
. TL
107
 TL
.10
'den itibaren



Crystal De Luxe Resort Spa Hotel



Otel Bilgisi

Antalya’ da, Kemer mevkiinde bulunan otelimiz, Kemer sahilinin kristal görünümlü denizine 75 m uzaklıkta inşa edilmiş olup, Antalya Havalimanına 56 km ve Antalya şehir merkezine 38 km mesafededir.

 

Farklı sıcak mimarisi ve olağanüstü peyzajının güzelliği ile ön plana çıkan otel, sahilinde 50 m uzunluğunda ince kumlu özel plajı, toplamda 1150 m² alana sahip çeşitli büyüklükte havuzları ve aquaparkı ile özellikle çocuklu aileler için adeta bir tatil cennetidir.

 

Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan ve konuklarımızın tesisimizden yüzde yüz mutlu olarak ayrılmalarını sağlayacak, özenle hazırladığımız, “Ultimate All Inclusive” konseptimiz; konuklarımıza girişte sunduğumuz cezerye ve geleneksel soğuk saray şerbeti ile başlamakta ve 24 saat boyunca zengin yemek ve içki çeşitleriyle devam etmektedir.

 

Otel Özellikleri

Ana restoranlarda kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, diyet büfesi, Özel bebek büfesi ve özel çocuk büfesinin yanı sıra, gün boyu çeşitli yiyeceklerin sunulduğu ara yiyecek istasyonları ve snack restaurant ayrıca akşamları rezervasyonla hizmet veren Türk, İtalyan, Meksika mutfaklarının çeşitli yemeklerinin sunulduğu 3 adet alakart restaurant bulunmaktadır.

 

Tam teşekküllü SPA sağlık ve güzellik merkezi (cilt ve vücut bakım kürleri) özel üstü kapalı Spa bahçesi ve 60 m² Spa havuzu(ısıtmasız) , havuz içinde özel jet duşlar ve jakuzili relax yatakları ve özel jakuzi bulunmaktadır.

 

Ayrıca Lobby lounge, Disko, Vital bar, Lagoon bar ve Cafe Turca da çeşitli lokal ve ithal içkilerin tatlarına bakabilirsiniz.

 

Otelde bulabileceğiniz aktiviteler arasında jet ski, banana, parasailing, kano, bisiklet, sörf, bowling, bilardo, atari, langırt, tenis, fitness salonu, dart, aerobik, streching, su topu, aquarobik, basketbol sahası, masa tenisi bulunmaktadır.

 

En son teknolojiye uyumlu teknik ekipman ve modern alt yapısı ile her türlü talebe cevap verebilecek sütunsuz 300 kişilik üçe bölünebilir balo salonu, ayrıca 60 kişilik 1 adet toplantı salonu ve 55 kişilik 1 adet sinema düzeninde salonu ile 350 m² geniş fuayesi ve lobisi bulunmaktadır.

 

Oda Özellikleri

Otelde 356 oda mevcuttur ve odaların 290 adedi deniz manzaralıdır. Tüm odalarda; merkezi klima, dizüstü bilgisayar koymaya uygun kasa, uydu TV ve müzik yayını, mini bar, zeminde halı, balkon, direkt telefon, kartlı kilit sistemi, kablosuz internet bağlantısı, yangın ihbar ve söndürme sistemi, küvet, fön mevcut olup, elektrik 220 volttur. Sigara içmeyen konuklarımız ve bedensel engelli konuklarımız için özel odalarımız mevcuttur.

 

Standart Odalar

 

309 adettir. (77 adet geçmeli oda, 3 adet bedensel engelli konuklarımıza özel oda ve 24 adet sigara içmeyen konuklarımız için odalarımız mevcuttur.) Maksimum kapasite: 3 kişi, Oda ölçüsü: 27 m²

 

Aile Odaları

 

41 adettir. İki yatak odalı (ara kapılı), bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.Maksimum kapasite: 4 kişi, Oda ölçüsü: 40 m²

 

Yakın Merkezler

Antalya Havaalanı - 56 km

Antalya - 38 km

 

Konum Bilgisi

Antalya da, Kemer mevkiinde bulunan otel, Antalya Havalimanı'na 56 km ve Antalya şehir merkezine 38 km mesafededir.

 

Otel denize 75 m mesafede olup, 50 m uzunluğunda ince çakıllı özel plaja sahiptir.        

 

Otel Olanakları



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR