Club Blue Dreams Bodrum

Herşey Dahil
0-6 Yaş
. TL
134
 TL
.25
'den itibaren

 

Club Blue Dreams

 

 

Otele Özel Kampanya

Ücretsiz Jeep Safari Turu Kampanyası Detayları:

 

-         21 Mayıs – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.

-         1 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasında yapılan 5 gece ve üzeri konaklamalarda geçerlidir.

-         Alanya – Side – Belek – Kemer – Lara – Fethiye – Bodrum – Kuşadası – Marmaris bölgelerinde yapılan belirli tesislerdeki konaklamalarda geçerlidir.

-         Rezervasyon yapıldıktan sonraki 48 saat içinde kampanyaya katılım bilgisi 444 68 35 numaralı çağrı merkezimize yapılmalıdır.

-         Bu kampanya, başka hediye çeki, indirim vb. kampanyalar ile birleştirilemez.

 

 

Otel Bilgisi

Club Blue Dreams, Homeros'' un dediği gibi " Ebedi Mavilikler Ülkesi Bodrum'un en güzel koylarından Zeytinli Kahve' de denize sıfır 70 dönüm yeşil alan üzerinde doğaya ve çevreye saygıyı koruyarak yaratılmış, 700m. uzunluğunda özel sahil şeridine sahip 5* yıldızlı bir tatil köyüdür.

 

Tesisimiz, özgün mimarisi, doğa harikası manzarası, Club Blue Dreams yemyeşil bahçeleri, eşsiz aktiviteleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile misafirlerine düşlerindeki tatili yaşatacak seçkin bir tatil merkezidir.

 

 

Otel Özellikleri

-             Uluslararası animasyon ekibi çeşitli dillerde gün boyunca sportif oyunlar, yarışmalar, turnuvalar; akşamları ise çeşitli şovlar, müzikli şovlar, Türk gecesi, sihirbaz ve yarışmalar gibi değişik programlarla sizi hem eğlendirir hem de formda kalmanızı sağlar.

-            Sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri uluslararası ve Türk mutfağı ile açık büfe olarak sunulan Turquoise Restaurant ve akşam yemeğinde masaya servis yapılan Kebab House, Ristorante İl Faro, Deep Blue Fish Restaurant and China Mania Chinese Restaurant olmak üzere 4 A'la Carte Restaurant bulunmaktadır.

-             Club Blue Dreams siz değerli misafirlerimize çeşitli mutfakların enfes sunumları eşliğinde farklı damak zevklerine hitap eden lezzetleri ile , keyifli ve eğlenceli anlar yaşayacağınız mekanlarda hizmet sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

-             SPA Blue Dreams rahatlamanız, güzelliğiniz ve sağlığınız için sizi bekliyor. Tecrübeli terapistler ile yenilenecek ve hafifleyeceksiniz. Dinlenme ve yenilenmeyi bütünleştiren masaj ve bakım seçenekleri ile kendinizi keşfedip, pozitif enerji yükleyebilirsiniz.

-             Bodrum'da siz eğlenip deniz ve güneşin tadını çıkartırken;

-             4-12 yaş arası çocuklar için eğitim ve sportif etkinlikleri kapsayan çalışmalar, spor ve sanat faaliyetleri, yarışmalar çocukların eğlenirken öğrenmeleri ve üretmeleri için gerekli tüm olanakları sunuyor.

 

 

Oda Özellikleri

-             Bodrum'un yerel ve tarihi mimarisinden esinlenerek tasarlanmış, sokaklarla birbirine bağlanan mahalle görünümündeki konaklama birimleri 2 katlı evlerden oluşmaktadır. Odaların çoğunluğu deniz manzarasına sahip olup birçoğunda teras ya da balkon bulunmaktadır.Tesisimizde sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edilmiş

-             standard odalar ve

-             Aile Suit odaları bulunmaktadır. Toplamda

-             225 oda mevcuttur.

Bütün odalarda ise;

-             Klima

-             Kinibar

-             TV

-             Emanet kasası

-             Direkt hat telefon,

-             Saç kurutma makinesi

-             Küvet yada duş bulunmaktadır.

-             STANDART ODA

 

Modern bir dekorasyona sahip standart odalarımız muhteşem Bodrum Torba deniz manzaralı veya kara manzaralıdırlar. Balkon veya terastan eşsiz ve etkileyici manzaranın keyfine varabilirsiniz.

Standart odalarımızda ise;

-             LCD televizyon

-             Uydu yayın

-             Minibar

-             Split klima

-             Küvetli banyo

-             Elektronik kasa

-             Direkt telefon hattı

-             Saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

-             AİLE SUİT ODA

 

Aile odalarımız, çocukları ile tatile çıkan misafirlerimiz için ideal odalardır. Birbiri içerisinde ara kapılı iki yatak odasından oluşan aile odalarımız deniz veya kara manzaralı odalar olup, balkon veya terasından eşsiz ve etkileyici Bodrum Torba koyu manzarasının keyfine varabilrisiniz.

Aile suit odalarımızda ise;

-             LCD televizyoN

-             Uydu yayını

-             Minibar

-             Split klima

-             Küvet ve duşlu banyo

-             Elektronik kasa

-             Direkt telefon hattı

-             Saç kurutma makinesi

-             Balkon veya teras bulunmaktadır.

-         


    DELUXE ODA

 

Şık ve modern tasarlanmış oturma grubu ve yatak odasından oluşan bu zarif odalarımızdan birbirini tamamlayan iki muhteşem manzara olan Ege Denizi ve havuzumuzu aynı anda seyrederken tesisimizin konumlandığı yerin eşsiz doğa manzarası ve yemyeşil bahçelerini de seyretmeye doyamayacaksınız. Deluxe odalarımızda LCD televizyon, uydu yayın, minibar, split klima, küvetli banyo, tuvalet,elektronik kasa, direkt telefon hattı ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

-             


DELUXE AİLE SUİT ODA

Deluxe Aile odalarımız, çocukları ile tatile çıkan misafirlerimiz için ideal odalardır. Birbiri içerisinde ara kapılı iki yatak odasından oluşan deluxe aile odalarımız deniz manzaralı odalar olup, balkon veya terasından eşsiz ve etkileyici manzaranın keyfine varabilirsiniz.

 

Deluxe Aile suit odalarımızda ise;

-             LCD televizyon

-             Uydu yayını

-             Minibar

-             Split klima

-             Küvet duşlu banyo

-             Elektronik kasa,

-             Direkt telefon hattı

-             Saç kurutma makinesi

-             Balkon veya teras bulunmaktadır.

 

 

Yakın Merkezler

-             10 km Bodrum

-             11 Km Marina

-             23 km Bodrum - Milas Havalimanı

 

 

Konum Bilgisi

Bodrum - Milas ana karayolu üzerinde bulunan doğa harikası Club Blue Dreams , Bodrum merkeze sadece 10 km, Marina'ya ise 11 km ve Bodrum-Milas Havalimanı'na 23 km uzaklıkta bulunmaktadır.

 

Otelimiz denize sıfır konumda olup, 2 adet iskele ve güneşlenme platformları içinde *700 m uzunluğuna sahip bir plaja sahiptir.Kumun ve güneşin eşsiz manzarası ile deniz sevenleri Club Blue Dreams siz değerli misafirlerimizi buluşturuyor.



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR