Paloma Grida Village Belek

Ultra Herşey Dahil
0-6 Yaş
. TL
180
 TL
.00
'den itibaren

 

 

Paloma Grida Village

 

 

Konum:Belek, İskele mevkiinde bulunan tesisimiz, havalimanına 35 km., Antalya merkeze 45 km., Belek merkeze 700 m. mesafede ve denize sıfır konumdadır.

 

Tesis:  5 yıldızlı Paloma Grida Village & Spa oteli  Ultra Lüks Herşey Dahil konseptinde hizmet vermektedir. Tesisimiz 102.000 m2 alanda doğal güzellikler içerisinde, Akdeniz‘in altın sarısı kumsallarının dibinde kurulmuştur. Tatil köyümüz Mavi Bayrak ödüllü 255 m uzunluğundaki muhteşem kumsalı,  Anadolu’ya has özel mimarisi ile tropikal ağaçlar ve yeşil bahçelerinin içinde bulunan odaları ve genel alanları ile aileniz için konfor, çocuklarınız için renkli bir dünya sunmaktadır. Tesiste ana restoran, a la carte restoranlar (Osmanlı, Uluslararası, Balık, Alman(ücretsiz) ve Barbekü, Uzakdoğu(ücretli)), 5 adet bar, 5 adet yetişkin ve çocuklar için yüzme havuzu, kapalı havuz (Kullanım hava  şartlarına göre belirlenir /nisan,mayıs,ekim), Aqua park,haftada  4  gece tema gecesi, Yiyecek ve içecek festivalleri ve özel günler , her gece canlı müzik,günlük eğlence ve animasyon aktiviteleri, 3 adet toplantı salonu,kuaför, otopark, araba kiralama,  çamaşırhane, doktor, Spa merkezi, Türk hamamı, sauna, fitness, masaj,  internet cafe, nargile,24 saat oda servisi,tenis kortu, dart, boccia, kart oyunları, bilardo, plaj voleybolu, basketbol, mini futbol, aerobik, su jimnastiği, mini club (4-12 yaş), mini disko, banana, jet-ski, parasailing, ringo, su kayağı (lisanslı), bot turu, plaj havlusu, şezlong, şemsiye hizmetleri bulunmaktadır.

 

Oda: Tesiste 249 adet standart oda(4 adet engelliler için standart oda), 37 adet ekonomik standart oda, 76 adet superior oda(deniz/bahçe manzaralı), 17 adet Göl evleri(suit) mevcut olup, toplam 459 adet odası bulunmaktadır. Odalarda, telefon, TV/ uydu yayını, küvet  veya duş, WC, mini bar, kasa, merkezi klima, balkon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

 

Aktivite Ve Eğlence:Tesiste bütün gün devam eden soft animasyon yapılmaktadır. Her gece canlı müzik, canlı gösteriler, Plaj voleybolu, basketbol, mini futbol, aerobik, step, su voleybolu, boccia, bilardo,tenis kortu,kart oyunları,dart,Türk hamamı,sauna,fitness, kablosuz internet lobi de, oyun salonu, su sporları aktiviteleri bulunmaktadır.

 

 

Çocuk:   Çocuk restoranı, öğlen ve akşam yemeği büfesi, Çocuklara özel hoş geldiniz paketi , Mini Kulüp: 04-12 yaş arası çocuklar için 10.00-13.00 & 15.00-17.00 & 19.00-23.00 saatleri arası çocuk oyun ve eğlenceleri, çocuk bahçesi, mini disko, mini golf, atlı karınca, Mini helikopter.Gençlere özel program:13-16 yaşlar arası  (Yüksek sezonda)

 

Plaj:  Denize sıfır konumda bulunan otelin 255 m uzunluğunda özel plajı bulunmaktadır. Plaj havlusu, şezlong, şemsiye hizmetleri ücretsizdir.

 

Havuz:  Üç açık havuz, altı kaydıraklı(2 tanesi çocuklar için) su parkı, 2 çocuk havuzu, kapalı havuz(Kullanım hava şartlarına göre belirlenir Nisan/Mayıs/Ekim ayları ),şemsiye, şezlong, minder ve havlu servisi ücretsizdir.

 

 

Balayı Konsepti Biz sizin için bu önemli gününüzde her şeyi düşünüyoruz. Paloma Hotels'de balayı hep hayal ettiğiniz türdendir. En iyi tarafı da … her şey dahil. Böylece sorun yaşamadan , cüzdanınızı bir kenara bırakın ve kendinizi komple birbirinize adayınız.

* Odalarınıza meyve tabağı ve bir şişe şampanya koyuyoruz.

* Mümkün olduğu takdirde odanızı bir kategori yükseltiyoruz.

* Erken giriş ve geç çıkış imkanlar çerçevesinde verilir.

* İlk sabahınızda kahvaltınızı odanıza getiriyoruz.

* Wellness aktivitelerinde % 10 indirim.

* A la Cart restoranlarda öncelikli rezervasyon imkânı.

* Her akşam odanız özel bir şekilde düzenlenip hazırlanacak.

Bu paketimizden yaralanabilmeniz için giriş esnasında evlilik cüzdanınızı göstermeniziistemekteyiz ve evliliğinizin tatil başlamadan 30 gün içerisinde olmuş olması gerekiyor.

 

 

 

Restorant Bilgileri:

 

A La Carte:   A la carte restoranlar (Osmanlı, Uluslararası, Ege/Balık, Alman(ücretsiz) ve Barbekü, Uzakdoğu(ücretli))

 

 

Pansiyon Açıklamalar:

 

Konsept:   Ultra Lüks Herşey Dahil

 

Ücretli Hizmetler: Oda Servisi,  telefon , Harmonia Wellness & SPA masaj ve bakımlar,2 adet a la carte restaurant ( Lotus/Uzakdoğu, Barbekü ücretlidir), motorlu su sporları ( banana-jet ski- ringo-bot turu), wind surf ve katamaran dersleri, tenis ekipmanları ve ışıklandırma , tenis dersleri ve mini futbol sahası ışıklandırma ,mağazalar, doktor,döviz bozma, bebek bakımı, çamaşırhane hizmetleri,nargile,bilardo, late c/out

 

Ücretsiz Hizmetler : Paloma Ana restoran da sabah – geç kahvaltı – öğle- akşam büfe ve gece snack servisi,erken kahvaltı, 2 adet snack restoranı hizmeti, gözleme ve ayran servisi, pastane ve çay servisi, kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu,öğlen ve akşam yemeklerinde ana restoranda dondurma servisi, a la carte restoranlar (Osmanlı, Ege/Balık, Alman,Uluslar arası ücretsiz ), plaj voleybolu, basketbol, mini futbol, aerobik, step, su voleybolu, boccia, tenis kortu, kart oyunları, dart, Türk hamamı, sauna, fitness, kablosuz internet lobi de, otopark,  plaj havlusu, şemsiye, şezlong tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır. Yiyecek ve içecek festivalleri anneler günü, babalar günü, çilek ,karpuz festivalleri, Oktoberfest, kendi çiftliğimizde yetiştirilip sunulan mevsime uygun organik ürünlerimiz,Yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 5 adet bar(Zomm bar, Pool bar, Bar Bianco, Beach Disco Club ), günlük minibar ( soft içecekler, su ve bira), hemşire hizmeti

 

 



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR