Hotel Turan Prince Residence

Herşey Dahil
0-6 Yaş
. TL
112
 TL
.35
'den itibaren

 


Hotel Turan Prince Residence

 

 

Otel Bilgisi

Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya’da denize sıfır, altın kumlu ve Mavi bayrak sahibi plajı, modern ve konforlu dizaynı, lunaparkı, gün boyu animasyonu, çeşitli aktiviteleri, SPA Center’i ile size en güzel tatillerinizden birini yaşatmak için tasarlanmış olan Hotel Turan Prince Residence, Türk konukseverliği ile hizmeti ilke edinmiş profesyonel kadrosu sizlere unutamayacağınız bir tatili sunmaktadır.

 

Otel Özellikleri

Restaurant & Barlar: Açık ve Kapalı olmak üzere servis veren Ana Restaurantımız kapalı ve açık/teraslı bölümden oluşmaktadır. Tourquıse A’LA CARTE Restaurant (Osmanlı Mutfağı/Rezervasyonlu), BelloneBellone A’LA CARTE Restaurant (Balık/Rezervasyonlu), RestauranteVıttorıo A’LA CARTE Restaurant (İtalyan Mutfağı/Rezervasyonlu). Snack Restaurant.

-Lobby-bar, Snack-bar, Pool-bar, White and Purple Bar, Disco-bar, Beach bar, Anex Bar .

 

Eğlence: Anfi tiyatroda muhteşem Animasyon Showları , White and Purple Bar’da Animasyon Show sonrası çeşitli eğlence programları, Diskotek , Oyun salonu Bowling, Canlı Müzik ( haftanın berlirli günlerinde ).

 

Mini-Club: (4-11 yaş) Çocuk animatörleri eşliğinde, Mini disco, Oyun Bahçesi, Mini hayvanat bahçesi .

 

Havuzlar: Çocuk havuzlu büyük açık bir havuz ve Isıtmalı Kapalı Havuz. Çocuklar ve yetişkinler için Aquapark alanı . Ayrıca çocuklar için Aquapark alanı içerisinde, şelaleli , mini su kaydıraklarının bulunduğu aktivite havuzu

 

Genel Hizmetler: 3 Konferans Salonu ( Perge Salon - 600 kişilik & Side Salon - 300 kişilik & Aspendos Salon - 300 kişilik), TV Odası, Otopark (Açık).

 

Oda Özellikleri

HOTEL TURAN PRINCE RESIDENCE ANA BİNA - 5 YILDIZ

 

Hotel Odaları: Toplam oda sayısı 381. Hotel odalarında Enerji-saver, Direk Telefon, Telefonlu Banyo/WC, Merkezi Klima (Mevsim ve hava şartlarına bağlı olarak saatli çalışmaktadır. 01.06.2013 - 15.09.2013), Sat TV, Saç Kurutma Makinesi, Mini-Bar, Laminant zemin, Balkon bulunmaktadır. Safe odanın içindedir.

 

Hotel Standart Oda 26 m² 296 Adet: 1- 2 - 3 kişilik veya 2 yetişkin + 2 çocuk veya 3 yetişkin + 1 çocuk içindir. Donanım Hotel odaları tanımındaki gibidir.

 

Hotel Balkonsuz oda 15-26 m² 25 Adet: Balkonsuz ve biraz küçük odalardır. 2-3 kişilik veya 2 yetişkin + 2 çocuk veya 3 yetişkin + 1 çocuk konaklama mümkündür. Donanımı hotel odaları tanımındaki gibi olup sadece balkonsuz ve biraz küçük odalardır .

 

Hotel Aile Odası 32 m² 52 Adet: Tek odadan oluşmakta olup odanın içinde 1 french+1 Ranza ve kanepe bulunmaktadır, french yatak ile ranza arasında açılır kapanır paravan mevcuttur. 3 yetişkin + 2 çocuk konaklamaya müsaittir. Donanım Hotel odaları tanımındaki gibidir.

 

Hotel Suitler 62 m² 8 Adet: 2 yatak odası 1 salondan oluşmaktadır. Ebeveyn odasında 1 french yatak + 1 kanepe, çocuk odasında 2 katlı ranza ve salonda 1 adet kanepeden oluşmaktadır. Banyoda jacuzzi bulunur. 4 yetişkin + 2 çocuk konaklamaya müsaittir. Donanım Hotel odaları tanımındaki gibidir.

 

HOTEL TURAN PRINCE RESIDENCE PARK BİNALARI - 4 Yıldız

 

Park Odaları: Toplam oda sayısı 79. Park odaları otelin karşısında bulunan Anex binalarda yer almaktadır. Anex bina ile Otel binası arasından yol geçmektedir. Park odalarında Enerji-saver, Direk Telefon, Banyo/WC, Split Klima, Sat TV, Saç Kurutma Makinesi, Mini-Bar, Laminant zemin, Balkon bulunmaktadır. Safe odanın içindedir.

 

Park Standart 10-15 m² 28 Adet: Park standart odalarda, 1 yetişkin + 1 çocuk veya 2 yetişkin konaklama mümkündür. Donanım Park odaları tanımındaki gibidir.

 

Park Family-1 25 m² 20 Adet: Park Family-1 odalarımız bir geniş odadan oluşmakta olup, odada 1 french yatak + 1 ranza bulunmaktadır. 2 yetişkin + 2 çocuk olarak konaklama yapılabilir. Donanım Park odaları tanımındaki gibidir.

 

Park Family-2 40 m² 31 Adet: Park Family-2 odalarımız, 2 ayrı yatak odası ve 1 banyodan oluşmakta olup, 2 yetişkin + 2 çocuk / 3 yetişkin + 1 çocuk / 4 yetişkin kişi konaklama yapılabilir. Donanım Park odaları tanımındaki gibidir.

 

Yakın Merkezler

Çolaklı - 3 km

Side - 12 km

Manavgat - 15 km

Antalya Havalimanı - 55 km

 

Konum Bilgisi

Hotel Turan Prince Residence Antalya Havalimanına 55 km, antik şehir Side’ye 12 km, Çolaklı’ya 3 km ve Manavgat’a 15 km mesafededir.

 

Otel denize sıfır konumdadır. Altın kumlu Mavi Bayrak ödüllü plaja sahiptir.       



Genel Özellikler

FOTOGRAFLAR